Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velitel speciální jednotky žoldáků Cody je povolán k objasnění vraždy velvyslance. FBI, CIA, všechny tajné služby, vrtulníky, ponorky, samopaly, pistole, svaly, to vše je teď v nepřetržité akci, neboť hlavním hrdinou je STEVEN SEAGAL. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (108)

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to strašně béčkové, přehrada je pravděpodobně miniatura složená z buckletů posledních dvd se Seagalem a Hickox do ní pálí ze své stříkací pistolky, děj je naprosto ztřeštěný, střihač je pomatenec se slinou v koutku úst a postavy vedou zoufalé dialogy, na druhou stranu ale si Seagal na nic nehraje, nedělá připosrané pózy, nepoulí oči neznámo kam, ba naopak vypadá lépe, má dvě slušné akce a jinak s jako vždy padnoucím kabátem kuší brokovnicí do houfu nepřátel. Vinnie Jones má nasazen svůj pověstný obličej neskutečného tvrďáka a vybojuje několik pěkných soubojů. Záporáci si vypomáhají jakýmsi dálkovým signálem, ale stejně jsou slaboučcí jako vylouhovanej čaj. Scéna s vrtulníkem pozoruhodně dobrá, výbuch přehrady a ponorky příšerný, celkově však oproti předchozím seagalovkám mírné zlepšení. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Nic naplat, jedná se o typickou seagalovku, jakých po roce 2000 vzniklo opravdu hodně. Zběsilá akčnost po celou stopáž se šablonovitým dějem, avšak na úkor plynulosti a hlavně srozumitelnosti jinak velmi jednoduchého příběhu. Režisér Anthony Hickox je však svoji tvorbou znám, dva snímky s ním natočil i Dolph Lundgren, takže nic jiného se snad ani očekávat nedalo. Filmy určené pro video už ale takhle prostě vypadají. Mnohé akční scény jsou vkusné a vcelku i dramatické. Jen tomu kazí dnes už poměrně známý neduh a bystré oko to pozná. Použití Seagalova dubla je místy bohužel až neskutečně okaté. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pohodova video Seagalovka, ktora si zasluzi privlastok akcna. Vzhladom na rozpocet tu mame dost roznych prestreliek, vybuchov a bitiek. Len skoda, ze bitiek sa Seagal prilis neucastni. Ma tu len dve. Ta prva je najväcsim sklamanim filmu, lebo si to v nej rozda s talentovanym britom Garym Danielsom. Ocakavany suboj snad horsie ani dopadnut nemohol. Odohrava sa v tme, je neprehladne zostrihany, trva len par sekund a choreografia stoji za staru belu. Daniels sa este celkom snazi a predvadza bleskove rychle kopy, ale Seagal len stoji jak skala a blokuje udery az nakoniec, pomaly ani neviem ako, Danielsa skolí. Druha bitka sa aspon odohrava na svetle, ale trpi rovnakymi nedostatkami a za vela nestoji. Potesi snad len konecne nejakou tradicnou zlomeninou. Ovela lepsie sa v par bitkach predvedie Vinnie Jones, ktory je najzabavnejsou postavou v celom filme. Skoda ze musi hrat Seagalovi druhe husle, pretoze by v pohode zvladol hlavnu ulohu. A vzhladom na sucasnu formu Seagala, tak aj lepsie ako on. Trojicu britskeho b-ckoveho cool importu uzatvara Nick Brimble v ulohe hlavneho zaporaka - chamtiveho vedca. Svoju ulohu si skvele uziva, ale akcii sa bohuzial nezucastni. Dej je dost prekombinovany, neustale sa tam po niekom patra a nahana. Seagalovi tieto thrilleri bez osobnych motivov az tak nesedia. Snazi sa byt za hlaskujucu masinu, co mu dost ubera na charizme pretoze komedialny talent nema. Vysledkom je lahko stravitelne akcne becko pri ktorom si parkrat zamlsate (posobivy vybuch helikoptery, bitky s Vinnie Jonesom), parkrat budete znechuteni (ubohy vybuch ponorky a priehrady) a zvysok vas slusne zasýti (prestrelky na rôzne spôsoby). Ale druhykrat si uz asi tento chod nedate, lebo existuju aj ovela chutnejsie lahôdky. 4/10 ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Super, pre mňa sú to zaslúžené, plnohodnotné dve hviezdy! Určite nevyzerá taký sľubne, ako keď vo filme začínal, ale znova vie použiť nejaký ten svoj chmatík a prevalcovať všetkých okolo. A zápletka tiež nebola odveci a záporák, ktorý hral v starom dobrom Will Tellovi bol hustý. Inak aj ostatným obsadením som bol prekvapený, potešil ma teda Vinnie Jones, aj keď nechápem kto ho na toto nahovoril...takže slušný akčňák, veľa komplikovaných zmien pozícií síce na kvalite nepridalo a mňa potešil dej. Seagalko, už toč len takétoa lepšie, teším sa na Under Siege 3(ak bude)! 50%. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Na (takmer) skvelých ŽOLDNIEROV SPRAVODLIVOSTI to nemá, ale predsa je to len krok smerom hore. Samozrejme krok z brutálneho bahna... Zažratých fanúšikov poteší... aj keď súboj(e) na nože mohli byť oveľa lepšie aj napriek tomu, že ide "iba"o akúsi poctu PREPADNUTIAM... Vinnie Jones film rozhodne oživil... ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

  • Uruguaj je v skutočnosti rovinatou krajinou, nemá žiadne fjordy ani hory, ako je to zobrazované vo filme. (beso74)
  • Ve scéně, kdy je Dr. Chappelová (Christine Adams) zatčena na náměstí, má podprsenku. Ve vězení, kdy pro ní přijede velvyslanec, ji už nemá a jsou ji vidět bradavky. Po transportu do laboratoře ji opět má. (JEDNATEL)
  • Vo filme padlo 16 nadávok. (ČSFD)

Reklama

Reklama