Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (194)

Nick Tow 

všetky recenzie používateľa

Keby som nevidel originál /Kairo/, možno by som jednu hviezdičku prihodil, ale takto... Sonzerov Puls je učebnicovou ukážkou toho, ako môže napriek povinným žánrovým rekvizitám, ľakačkám či paranoidnej atmosfére nefungovať vo filme so žánrovým označením "horror-thriller-mysteriózní" to podstatné: akákoľvek emócia. Za celý film sa mi nepodarilo stotožniť s jedinou postavou, uveriť jedinej replike, zdieľať akýkoľvek pocit. Desivý feeling z prebiehajúcej katastrofy nám chce režisér vsugerovať pohľadom na vyľudnený školský dvor a koniec-koncov, aj tú spomínanú paranoidnú atmosféru vytvára skôr monochrónny (uf, aké vynaliezavé!) obraz, než znepokojujúca naliehavosť príbehu. Ak sa v Pulse predsa len párkrát vynorí čosi, čo po človeku chňapne smrteľne ľadovou rukou, sú to takmer vždy doslovné citácie z Kaira. Pulse je skrátka sterilný ako striptíz za mliečnym sklom a ešte k tomu po tme. Keď som v požičovni vracal tento disk, inštruoval som týpka za pultom, že keď si budem chcieť v budúcnosti znovu požičať nejaký amícky remake šikmookej duchariny, aby mi to preventívne vyhodil z hlavy. Trebárs aj dynamitom... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Na tento film som sa veľmi tešil z dôvodu, že som si ho naivne pomýlil z adaptáciou rovnomennej knihy Stephena Kinga. Až keď sa mi dostal do rúk, zistil som, že to bude niečo iné. A čoho sa mi dostalo? Nuž, "Pulse" je zčasti zaujímavý filmovými trikmi, kamerou a strihom, ale jeho dej dokáže vydesiť jedine zakomplexovaného adolescenta, ktorý večne sedí pri PC. Keď na to pozrem ako na celok, vychádza mi jasný horrorový podpriemer. ** ()

Reklama

ivan_drago odpad!

všetky recenzie používateľa

Já hledám ve svém nitru alespoň něco, co by se mi na tomto pokusu o film a napětí líbilo.... Nenacházím zhola nic a zůstává ve mě pouze údiv z toho, jakou že sračku jsem to právě viděl... Nápad to není až tak špatný, nicméně jeho převedení do podoby filmu se setkalo s tragickým, ale opravdu asi nejhorším střihem v dějinách filmu, pokus o napětí či dokonce hororové prvky zůstává u blikajících světel, 'nervy drásající hudbě/zvuku' a dementních pohledů herců, pokoušející se vyjádřit svůj strach z asi nejubožejších virů/duchů/vysávačů chuti žít.... A konec tomu všemu nasadil korunu a jenom mi potvrdil, že jsem se setkal s opravdu dementním filmem... Za čas si pustím japonský originál, a i když mu určitě budu nadržovat, protože miluju asijské filmy, tak nevěřím, že by to bylo o moc lepší... ale uvidíme... ()

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Puls byl dalším zářezem do mého vkusu. Po očekávanem Silent Hillu a nečekaných Zrcadlech přišla další filmová bomba, která se mě rozprskla v mozku do všech koutků a utkvěla tam doteď. Duchové jsou vynalézaví a tak se k vám dostanou v jakékoliv formě a jakoukoliv formou. Kristen Bell si v hlavní roli nevedla špatně a konečně jsme ji mohli spatřit také jinde než ve Veronice Mars. Uvidíme jak si povedou další dvě pokračování :-D ()

Dannysek4U 

všetky recenzie používateľa

ALe jo, tech par filtru udela slusny ponuro, stejne tech par roztetelenejch duchu. Nebylo ale ty japonsky atmosfery prece jen uz dost? Dobre, ve vyslednym uctovani prinasi Puls trochu jiny finale, ale jinak je to porad to samy. Zlo se siri pres nejruznejsi media a site a nikdo ho nedokaze zastavit - to uz jsme prece videli. Stejne jako vsechno v tomhle hororu - a ze je to pallmall jako svin. 40% je az dost. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama