Reklama

Reklama

Medzi väzňami vo Fox River narastá rasové napätie. Michael (Wentworth Miller) vie, že potrebuje získať pomoc od oboch strán, tak belochov, ako aj Afroameričanov. Lincolnova advokátka a priateľka Veronica Donovanová (Robin Tunneyová) odhalí dôkaz, ktorý nasvedčuje tomu, že mohol skutočne zavraždiť Terrencea Steadmana. (TV JOJ)

Recenzie (6)

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na scénu prichádza najlepší villain seriálu- Tbag, ktorý to dotiahne az do posledných sezon. Herec je fakt frajer, zosobnit takého šmejda. Hovorí sa ze v base idú pedos pod nôž ako prví, tento bol asi príliš populárny. Začína sa nám aj rasová vojna, ktorá rozdelí väzňov na dve strany a každý si bude musieť vybrať. Sledujeme aj operácie tajných, ktorí zamerajú stopy bráškovho prípadu. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Cukrovka ako prostriedok k sladkému životu do budúcna. Šroub v úlohe kľúča. K jeho získaniu vedie krvavá cesta. Rasové nepokoje v base, osobné rozbroje so väzňami. CIA v akcii - záhadné motívy mocných v pozadí. Morálne poučenie? Chcete mať všetky prsty na nohách v poriadku? Neserte sa nasilu do basy. ()

Galéria (35)

Reklama

Reklama