Reklama

Reklama

VOD (1)

Michael (Wentworth Miller) narazil na vážnu prekážku v pláne na útek – pre Abruzziho (Peter Stormare) chybu je teraz miestnosť dozorcov mimo ich dosah. Budovu, postavenú nad tunelom, teraz ovláda tím väzenských prác na čele s Gusom (Peter Reinemann). Abruzzi zúfalo potrebuje získať svoju prácu späť. Abruzzi sa pokúsi Falzonemu znovu zapáčiť tak, že donúti Michaela, aby prezradil informáciu o pobytu informátora Fibonacciho. Lincoln (Dominic Purcell) nechce súhlasiť s tým, aby sa jeho život vymenil za život iného človeka. A sadistického Bellicka (Wade Williams) teší narastajúce napätie medzi väzňami... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nastáva čas vyklopit kde je Fibonaci aby sa Abruzzi opäť dostal k moci a nova skupinka neodhalila dieru. Avšak Fibonaci je chránený svedok a s jejo vydaním má Michael morálne problémy. Veronika a Nick sa dostávajú na stopu toku peňazí cez shell company netušiac že muži viceprezidentky su už na stope im. Prichádza vyššia šarža, ktorá uprace aj Kellermana. Skupinka sa rozširuje o ďalšieho samozvaneho člena. Darwin poráža Einsteina. ()

Najt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Skvělý díl. Duo Scofield a Ambruzzi asi nejlepší. Mezitím co se dostal L.J. relativně do bezpečí tak tým hovad posílil postarší plešoun a jak je vidět tak zabíjet mu nevadí. Nase vyšetřovací dvojice v závěru pochopí, kdo za tím vším stojí, jenže za oknem už je vetřelec. Ve Fox River je PT zpět a může se zase kopat. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama