Reklama

Reklama

VOD (1)

J-Cat je slangový väzenský výraz slúžiaci na označenie väzňa, ktorý má psychické problémy a potrebuje psychiatrickú starostlivosť... Lincoln (Dominic Purcell) má veľké obavy o Michaelovo (Wentworth Miller) zdravie, rovnako ako doktorka Tancrediová (Sarah Wayne Calliesová), ktorá má podozrenie, že, ho chcel upáliť niekto z dozorcov. Michael má problémy spomenúť si, ako vyzerali časti vytetovanej mapy na popálenej koži. Tweener (Lane Garrison) tvrdí kapitánovi Bellickovi (Wade Williams), že pracovná jednotka chystá niečo veľké. Sucre (Amaury Nolasco) dostane za úlohu prekryť dieru v miestnosti dozorcov, aby sa na ňu neprišlo. Pope chce preložiť Michaela na samotku, aby zaistil jeho bezpečnosť... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

Najt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jízda po celý díl. Polovina bandy se potkala na samotce. L.J. udělá kravinu. Kdyby to řekl Veronice udělal by mnohem líp, protože ta informace by mohla dost pomoci. Každopádně i tak je duo na správné stopě. A Michael má plán, ale závěr nepotěší. ()

Reklama

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opäť veľa akcie v podaní narušenia posledných prác a diery v zemi. Do skupiny prichádza špicel, ktorý ma zistiť co skupina plánuje. Michael musí prísť na chýbajúcu cestu. Doktorka Tankredi tomu tiež nepomáha. LJ baží po pomste a berie veci do vlastných rúk. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama