Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amanda (Cameron Diaz) je rozkošná, ľahko sebecká obyvateľka luxusnej rezidencie v Los Angeles. Ani to však nezabránilo jej priateľovi, aby sa vyspal s inou. Iris (Kate Winslet) je rovnako rozkošná, ale ľahko uzatvorená obyvateľka "najmenšieho domu na svete", ktorá sa zapozerala do čerstvo zasnúbeného šéfa. Dve ženy s rovnakým problémom sa rozhodnú pre radikálne riešenie- vymenia si na Vianoce domy. Lenže Amanda stretne Grahama (Jude Law), romanticky založeného brata Iris. Okolo Iris sa zase začne motať Amandin priateľ Miles (Jack Black), svojrázny hudobný skladateľ. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (866)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Jedna z mála podarených romantických komédií. Škoda toho konca, ktorý nebol dotiahnutý, pretože niektoré otázky zostali nezodpovedané alebo iba čiastočne vysvetlené. Inak by išlo o geniálny počin, ktorý brilantným spôsobom opisuje všetky úskalia lásky a zamilovanosti. Herci predstavujúci hlavných hrdinov odviedli perfektný výkon. Keby nebol ten nepodarený koniec tak je to jasných 5*, takto iba silné 4*. ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Jen zřídka se povede USA takhle dobrá romantická komedie. Celý film mi přišel šíleně upřímný. A na to, že má přes 2 hodiny, jsem se ani chvíli nenudila. Úžasná čtyřka doplněna o kouzelné momenty a situace. Mě tu nechybělo opravdu nic. Žádná scéna, kde bych si řekla "Nooo, tak tohle mělo být jinak". Jedním slovem (a to nepřeháním) - DOKONALÉ. ()

Reklama

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Na okraj malá paralela s Amandou (C.Diaz)...tiež sa mi po dlhom čase drali do očí slzy, alebo aké krásne je sa zviesť na vlne nevtieravého a úprimného sentimentu, vo dvojici, držiac za ruku človeka, ktorého ľúbite. Krásny pocitový snímok (viac romantika ako komédia) s úžasnou hudbou (a dokonalou K.Winslett). 90% ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Wau...Sice jsem na film koukal poněkud roztěkaný, ale už od začátku mě tato žánrovka (ne nepodobná Lásce nebeské) dostala a několikrát jsem dokonce vyprskl smíchy. Dokonalá harmonie herců, které jsem dřív neměl tolik rád, mě v tomto případně plně přesvědčili a skvěle poskládáná double-date srší příjemnou atmosférou a skvělými hláškami na tělo. Dokonalá vánoční jízda! ... 90% ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Umelá romantická komédia so zopár úprimnými momentami, z ktorej navyše cítiť isté nadbiehanie ľuďom z filmovej branže, povedzme že priamo akademikom (línia so zostarnutým oscarovým scenáristom). Sorry, ale medzi hollywoodskymi Prázdninami a britskou Láskou nebeskou je hlboká priepasť. ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (28)

  • Cameron Diaz (Amanda) prohlásila, že to byl její fyzicky nejnáročnější film, protože v něm musela běhat. (HellFire)
  • Dustin Hoffman v Noční Show Jaye Lenoe (od r. 1992) prozradil, že jeho cameo ve filmu bylo neplánované a nebylo ve scénáři. Když jednoho dne projížděl kolem videopůjčovny Blockbuster Video, viděl, že se tam něco natáčí, a tak se rozhodl zastavit a podívat se tam. A protože se znal se scenáristkou a režisérkou Nancy Meyersovou, vymysleli společně scénu, ve které se herec objeví. (Pavlínka9)
  • Natáčení probíhalo od 4. ledna do 15. června 2006. (lapatata)

Reklama

Reklama