Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Shoot 'Em Up je divoký thriller plný čierneho humoru, prinášajúci hodinu a pol čistej akčnej zábavy, ktorá sa začne už pred úvodnými titulkami a do úplného konca nepoľaví. Pán Smith (Clive Owen) je najnaštvanejší drsňák na svete. Ani sám nevie ako, no zrazu sa ocitne v situácii, kedy musí ochrániť tú najnevinnejšiu vec zo všetkých – novorodenca. Dieťa, ktorému Smith uprostred prestrelky pomôže na svet je terčom útokov nekonečného prúdu zabijakov, ktorých vedie záhadný pán Hertz (Paul Giamatti). Uprostred spŕšky guliek a zoči-voči každej možnej permutácii prestrelky, akú si len dokážete predstaviť, nájde Smith neobvyklého spojenca – prostitútku DQ (Monica Bellucci). Aby žiaden člen tejto zvláštnej rodiny neskončil na nesprávnej strane guľky, musí Smith čo najskôr vyriešiť záhadu, prečo chce niekto zabiť nevinné dieťa... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (921)

Mahalik 

všetky recenzie používateľa

Když jsem byl malej prcek a chodil do školky, kámoši se vždycky tasili s tím, že by si nejvíc přáli bejt policajti a nebo aby je unesli mimozemšťani. To já si přál, aby se našel nějaký režisér, který přivede na plátno cool hrdinu, který umí odříkávat hlášky, bude chroupat nějakou zeleninu a navíc bude své nepřátele zneškodňovat ráznými údery. Michael Davis mi tohle přání splnil a pro mě bylo sledování Shoot´Em Up neuvěřitelným zážitkem, který si budu pamatovat do té doby než budu důchodce a budu si s dědkama v parku vyprávět naše dětské sny a já se budu chlubit tím, že ten můj se vyplnil. Jo a víte, že mrkev je jedním z nejlepších zdrojů beta-karotenu, mocného antioxidantu, který omezuje škodlivé působení volných radikálů a ........ : )) ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Cez všetky tie sprostosti, logické nedostatky a medzery v scenári sa film pomocou akčných scén, dokonalej adrenalínovej jazde, nábojov svištiacich popri vašich ušiach a skvele drsného komba Owen-Giamatti, prestrieľal k nadpriemernému výsledku. To, čo nám predvádza pán Smith je úplná akčná genocída (mrkva ako nový druh povinnej akčnej výbavy), prestrelky sú na vrcholnej úrovni v akčnom žánri, chýbala len poriadna autonaháňačka, ale to sa dá Davisovi ako nováčikovi v tomto žánri odpustiť. Čakal som, že mi budú v hlave viac rezonovať hlášky a menej odfláknutý záver. Ale aj tak šupa! 75%. ()

Reklama

Jamal 

všetky recenzie používateľa

Film přeplněný akčními scénami - nudit se rozhodně nebudete. Bohužel některé akční scény docházejí tak daleko, že jsou na hranici pochopení zdravým rozumem. K akci máme i jako bonus Paula Giamattiho, který je dobrým záporákem, pro mě bohužel ne moc uvěřitelným a prsatou Monicu Belluci. Film nemůže nezaujmout a nudit snad nikoho. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Našťastie rovnako zábavné, ako blbé. Z Wooovho Hard Boiled ťažiaca non-stop akčná zábava pre nekritických fanúšikov akcie osemdesiatych rokov a klasických rockových šlágrov. Mňa potešil skôr Paul Oakenfold v scéne s autami a batolaťom na ceste. Je zaujímavé sledovať, v nakoľko odlišnom filme si Clive Owen zopakováva rovnakú postavu, akú mal v Potomkoch ľudí - pričom mu sedí rovnako dobre. ()

Marigold 

všetky recenzie používateľa

Tohle mě prostě ba. Stylové, ovšem především parodické, velmi parodické, na všechny strany. Nařachané testosteronem až do té míry, že to nelze brát vážně ani vteřinu. Kope to na všechny strany, tamhle pod bradu Bondovi, tamhle do koulí Tarantinovi. Já se bavil, s výjimkou několika papundeklových scén to prostě má tah na branku a nakažlivý appeal. Owen s mrkví = k sežrání. Vypnout mozek a bavit se, k tomu byl tenhle kousek stvořený. Stupidní jako šlágry MOTORHEAD a úplně stejně chytlavý. Fuck off fucking fuckers! ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (23)

  • Clive Owen si ve filmu vyzkoušel 18 zbraní a na akční scény bylo použito 15 galonů falešné krve. (venus)
  • Film bol inšpirovaný legendárnou videohrou "Max Payne" od Rockstar Games. (Real Tom Hardy)
  • Ve scéně na začátku filmu si Smith (Clive Owen) vezme od ženy zbraň Walter PPK a o chvilku déle si jí přebijí, přestože neměl žádný zásobník. (dc125)

Reklama

Reklama