Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiálny text distribútora)

Recenzie (163)

Trešlson odpad!

všetky recenzie používateľa

Málokdy hodnotím odpadem, ale tato záležitost si odpad! naprosto zaslouží. Neskutečně nelogická slátanina, kde jsem litoval každé minuty, co jsem se koukal (hodina a půl zmařeného života, kterou mi už nikdy nikdo nevrátí). Hrdinka natolik nesympatická, hysterická a tupá, že jsem každou chvíli prosil, aby ji už setli hlavu. Nechtěl bych tu vážněji spoilerovat, ale "rozuzlení" je natolik trapná záležitost a tento stupidní film jen podtrhlo. Nikdy víc bych nechtěl spatřit něco tak ... (ani nevim jak TO nazvat). ()

phaloc 

všetky recenzie používateľa

Nizkorozpoctovy 'cavehorror' jak sa patri s bestialnym maniackym kozlom a cickou v kratkych satickach s rozmazanym makeupom, ktory sa snazi vytvarat atmosferu a ... atmosferu? Nie je tu o com pisat tak preskocme rychlo k zaveru. Celkom ma to prekvapilo (reakcia hl. hrdinky) a straaasne rozosmialo, na jednej strane je to pre divaka aj hrdinku skvela satisfakcia, na strane druhej je to primitivne snazive odlisit sa. Tuto snimku si zapamatam len vdaka tomuto zaverecnemu 'cvachtaku', inak je to uplny shit. PS: Predstavte si supermana, ktoremu by na konci filmu preplo a rozlaseroval by polovicu Metropolisu:))) ()

Reklama

rarak 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku se zdálo, že to bude variace na téma hon kočky s myší. Bohužel se kočka ukázala jen na chvíli, aby vystrčila drápky, zbytek filmu jsem pozoroval myš zmateně pobíhající po bludišti a spíš než napínavé to bylo velmi nudné. Překvapivý konec se také nekonal (tohle už v některých filmech bylo), avšak aspoň na chvíli jsem se 'zabavil' - když jsem uvažoval, co všechno na závěrečném 'odhalování pravdy' nesedí. To ale můj dojem z filmu nezlepšilo, spíš naopak. ()

drackula 

všetky recenzie používateľa

Nudné, všetko dobré žmíkané a používané stále dokola, takže sa to minulo účinku a vytvoril sa z toho neprehľadný, predvídateľný, chaotický a nudný blábol. Dobrý bol jedine soundtrack, ale aj to je dosť subjektívne vnímaná veličina, ktorá film určite nezachráni. Film mal jednoznačne potenciál, ale nevyužil ho. 25% ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto je zlý film. Veľmi zlý film. Práve kvôli takýmto snímkom je horrorový subžáner všeobecne považovaní za plytký. Čo samozrejme nie je pravda. Aj hororovová kinematorgrafia má svoje klenoty. Lenže "Katakomby" nim rozhodne nie sú. Tie sú totiž ukážkou toho ako sa dá všetko dokonale sfušovať. Nefunguje tam úplne nič. Odporní, hlboko podpriemerní herci; rušivá, roztrasená kamera; nepríjemné, stroboskopické prebleskovanie; zmätené pobehovanie v tme; histerický vreskot sfetovaných mladých kurvičiek; idiotský scenár; imotentná réžia a vrcholom toho všetkého je ritnatá semetrika Pink v jednej z hlavných úloh. Odpad! Odpad! a ešte raz Odpad! ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)

Reklama

Reklama