Reklama

Reklama

Agent protidrogového úradu DEA, detektív Tad Gruzsa (Laurence Fishburne), potrebuje urobiť obchod s mexickými drogovými mafiánmi a vymeniť svojho zajatého partnera za ich americkú drogovú spojku Bobbyho Z. Problém spočíva v tom, že Bobby je mŕtvy a na výmenu nepoužiteľný. Našťastie, vo väzení práve sedí bývalý mariňák Tim Kearney (Paul Walker), neposlušný chlapík, ktorý je Bobbymu neuveriteľne podobný. A keďže o Bobbyho smrti vie zatiaľ len polícia, rozhodne sa agent použiť na výmenu Tima. Ak všetko pôjde podľa plánu, Tim získa slobodu. Ale čo sa stane, keď sa im situácia celkom vymkne z rúk? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (79)

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Paul Walker, Laurence Fishburne, Oliwia Wilde...slušné obsadenie...to si kuknem...Zámena osobností, nič nové pod slnkom, akcia slabá a málo, hlášky nudné aj na Paula Walkera, kde je to čo som márne hľadal...aha zaujímavý koniec, wtf o čom bola hodina dvadsať, keď všetko je zlé...našťastie Oliwia Wilde to zachraňuje svojou krásou a charizma Paula Walkera...konečne titulky...Jaj mohol to byť hláškujúci, akčný film namiesto toho to bolo nudné, neakčné, skôr ako dráma na tému "Všimne si niekto, že nevyzerám ako on". P.S. Mohli využiť potenciál skutočného Bobby Z P. S. S. Ten "starký" tam čo robil...povie mi niekto? ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Dzon Hercfeld /Pribehy ze Zahrobi, Drsny a Drsnejsi/ natocil teda prisernu planobu. Tempo takmer ziadne, herecke vykony az na Fishburne-a /Morpheus z Matrixu/ boli priserne a fakt ten jeden clovek to nemal sancu zachranit cely film, Palo Chodec /Jizda do pekel, Rychle a Zbesile/ nemal herecky talent. Keith Carradine- a /Jizanska pohostinnost/ som si ani poriadne nevsimol a Olivia Wilde hrala hovno. Skoda, je to len dalsi ustreleny projekt smerom do neznama : 5 % ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Slaboduchá B-čkovina s A-čkovými hercami. Lepšie by sa tu hodili - miesto Larryho Cuba Gooding Jr. (v dnešnej ďaleko pooscarovej dobe), miesto Walkera Casper Van Dien a miesto Olivie nejaká ruská modelka/herečka. No to by potom bolo na čistý odpad. Dej bez hlavy a päty, s klišé striedajúcim klišé a blbosťami na každom kroku. ()

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Řekl bych, že až nevídaně dobře je obsazený tento film, ale tím veškerá chvála končí. Asi nejhorší kámen úrazu je scénář, je opravdu naivní a hloupý. Až do výměny Tima za Bobby Z to jde, ale pak se to zvrtne v zachraňování nevlastních dětí, které vůbec neznáme, ale je nám jích líto, protože žijou u drogového bosse. Fakt sranda :(( Samozřejmě díky tomu se do nás zamiluje, ta jediná ,,lehká" dáma, která si napraví během filmu charakter. Super, není-liž pravda.... ()

ed_wood 

všetky recenzie používateľa

Asi som bol hlupák keď som čakal akčný film podobný Zbesilému úteku. Okrem Walkera veľmi slabí herci, a dokonca aj Fishburne za veľa nestál. Hlúpy scenár a otrasná nejaká country hudba, ktorá doprevádza skoro celý film a robí z neho pre mňa komédiu. Jediným veľkým plus pre mňa bola krátka minutáž filmu. Keby to bolo dlhšie, ani by som to nedopozeral. Oveľa viac odporúčam už spomínaný Zbesilý útek. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama