Reklama

Reklama

VOD (1)

V hlbokých lesoch Západnej Virgínie sa má pod vedením bývalého armádneho plukovníka Dalea Murphyho (HENRY ROLLINS) nakrúcať reality šou v štýle Stroskotanca. Víťaz si má odniesť rovných sto tisíc dolárov. Účastníci musia prežiť v nepriateľských podmienkach divočiny. Nadšení súťažiaci i televízny štáb však čoskoro zistia, že skutočne musia bojovať – a to proti silnej, sadistickej a kanibalskej rodine, ktorej členovia sa podobajú skôr na obludy ako na ľudí. Až keď začnú umierať prví ľudia, podľa slov plukovníka Dalea vysvitne, že pred rokmi došlo v opustenej chemickej továrni k havárii, pri ktorej do potoka preniklo množstvo jedovatých látok, ktoré zabili zvieratá a transformovali potomkov miestnej rodiny na neforemné monštrá. Bez možnosti uloviť si zver či ryby, tak začali klásť pasce na všetkých, kto do lesa prenikli. A teraz ich potomkovia majú nádej na skutočne bohatý „úlovok“... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (405)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Produkčný tím a partia súťažiacich prichádza do hlbokých lesov, aby tu začali nahrávať ambiciózny televízny projekt. Zúčastnení majú za úlohu prežiť niekolko dní v divočine bez akéhokolvek vybavenia, ale nikto z nich netuší, že v lesoch sídli zdegenerovaná rodina kanibalov, ktorá si podá každého, kto vkročí na ich územie. - Prvé pokračovanie série Wrong Turn sa na rozdiel od jednotky nesnaží o seriózne spracovanie ani napínavý dej, ale ide už len o jednoduchý video film, ktorý sa nedá označiť inak ako guilty pleasure pre hororového diváka. Tam, kde sa prvá časť snažila byť vážna a dávala do ústredia charaktery, o ktoré mal mať divák záujem, dvojka ponúka už len stereotypné postavičky hrdinského vojaka, vtipkujúceho tupca, skrachovaného atléta a všetky ďalšie klasické americké typy postáv. To je v podstate správnou volbou, pretože divák je hneď od začiatku pripravený na to, ako táto banda nesympatických súťažiacich začne padať dole. Ako nenáročný horor má dvojka oproti prvej časti výhodu v tom, že je explicitnejšia a ponúkne viac gore a nejakú nahotu, čo jednotke chýbalo. Kanibali sú tiež aktívnejší, majú medzi sebou aj mierne náznaky komunikácie a dozvieme sa aj niečo o ich rodinnej histórii, aj keď scén s ich otcom / dedom mohlo byť viac. Aj keď to objektívne na plné hodnotenie nie je, päť hviezd tu naďalej ponechám, pretože ide o jedno z diel, ktoré odštartovali moju lásku k hororu a ako reprezentant Hixploitation subžánru patrí tento horor medzi tie najsilnejšie. + herečka z Texas Chainsaw Massacre a Mischief Night + herec z He Never Died + herec z Final Destination 3 + herečka z The Veil a Holidays + herečka z The Hills Have Eyes II, The Collector a Re-Kill + herec z Wolves a Demon Legacy + herečka z Final Destination 3 a Final Destination 5 + herec z The Blackburn Asylum a Joy Ride 3 + herec z Horrified, Frozen a Victor Crowley ()

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Iný film než jednotka a pravdu povediac s prvým dielom to má spoločné iba asi názov. Ked som poču, že to bude niečo o reality show hned som si vybavil Halloween Resurection a čakal som to najhoršie. Chvalabohu som spokojný. Amatérčina z filmu kričala na míle, obzvlášt pri kamere a narábaní s krvou, ale je to slušný béčkový filmík na zabitie večera. Dej, napriek tomu, že išlo o reality show, strávitelný. Herci ušlo obzvlášt som sa tešil na Ericu Leerhsen a skvelé, skvelé a ešte raz skvelé vraždy. Bavil som sa, čistý priemer 50%=3* ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Pri hororoch by mal byť človek zosratý strachom alebo minimálne napnutý ako struna od napätia. Tu nič také nehrozí. Sám som film nevyhľadával, náhoda chcela, že sme to pozerali hromadne na jednej návšteve. Švagor bral film dosť vážne, my ostatní sme si z filmu iba uťahovali a o zábavu bolo postarané. Najviac zabil na konci ten malý "velociraptor" , ktorý dostal namiesto cumlíka ľudský chrumkavý prstík...Zábavná hovadina. 40%. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Pamatuju si, že jsem jedničku relativně pošpinil, nicméně mi v hlavě utkvěly typické hororové atributy a docela slušný spád, pokračování ale zcela předčilo veškerá očekávání!! A už velice vtipné intro má své koulo.. Proměnlivě sympatická skupinka mladých lidí se účastní další variace jakési reality show, přičemž netuší, že neprostupné lesy nejsou zas až tak opuštěné, jak se zdají být. A rodinka zmutovaných kanibalů vyráží znovu na lov. Wrong Turn 2: Dead End jsou v rámci žánru nadprůměrně zábavným kouskem. Povedené kamerové průlety a nečekaně zajímavé úhly, často se zajímající o partie lahodící pánskému zraku, pak společně s ne až tak triviálním scénářem dostatečně uspokojují hororového diváka. Snad za tím stojí enormně zvýšená hladina brutality, "žádné" zbytečné kecy, svižné tempo a sličné ženštiny v řádně obtáhlých tričkách, které velice dobře chutnají, tak není divu, že se bát moc nebudete, ale na debutujícího Joea Lynche si pro příště posvítíte!! 65% ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Ale tak...dvojku jsem si přece nemohl nechat ujít, když už jsem viděl první díl, ne? :) Můžu vám říct, že tohle byl ten nejnechutnější film, co jsem kdy viděl. Nepamatuji si na krutější a takhle nechutný film. Pokud máte silný žaludek, jděte do toho. Od poloviny filmu vás čeká opravdu brutální horor. Tenhle díl se mi líbil víc, než jednička, takže dávám 60% ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (21)

  • Postava Niny byla v prvních verzích scénáře těhotná. (-bad-mad-wolf-)

Reklama

Reklama