Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona  bol svojho času očarujúci a slávny šampión v stolnom tenise. Jeho kariéra sa však skončila, keď sa po vražde otca zrútil počas olympiády. Po rokoch ho kontaktuje FBI zo žiadosťou, aby sa infiltroval do podsvetia a zúčastnil sa ilegálneho svetového pingpongového turnaja, kde jediným pravidlom je, že žiadne pravidlá neplatia. Musí zneškodniť organizátora zápasu, obávaného zločineckého bossa Fenga a vraha svojho otca. V stávke je život a smrť, ale Randy je tentoraz pripravený tvrdo zasmečovať... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (164)

Pugo 

všetky recenzie používateľa

Pripomínalo mi to trocha Vybijanú. Ale tá je o minimálne triedu lepšia. Prečo? Lebo mala charizmatických hercov a vynikajúce gagy a vtipy. Tu film nepotiahne ani Walken, hoci hrá dobre. Fogler je v niektorých scénach úplne trápny ( viď stupídnu hudobnú vložku - vtedy som sa už aj ja cítil trápne ). A strašne ma iritovali niektoré nelogické veci ako napr. vzťah medzi Foglerom a Maggie Q. Plus úplne nezvládnutý finish ako po filmovej tak aj po technickej stránke ( hlavne strih ). ()

hippyman 

všetky recenzie používateľa

oh, crap! mrazení trapnosti v zádech se střídá s cukajícími koutky tak rychle jako pingpongovej míček... scénář mohl být lepší, stejně tak herecké výkony (Christopher Walken snad ve svojí nejslabší roli)... 2 a půl hvězdy za šťávnatou Maggie Q, wunderbarischen deustchen representant Wolfstag a těch opravdu jen pár povedených gagů... předvídatelné, slabé... 50%. ()

Reklama

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Svizná nicim nezatuzejicí komedie. Vemte mortal kombat a smíchejte s vybíjenou a máte komedii o tajném turnaji v ping pongu poradane uzasnym zaporakem v podani Walkena. Mozná to , že film má jen 90 minut je naškodu. Vše jde rychle dopředu , že vlasně celý vycvík je rychlý do 5minut a nevíme ani zda se zlepsil ci ne. To je jedno tady jde o gagy. Necekal jsem , ale defacto se chvílema film zvrtne do parodie. Samotny turnaj by zaslouzil delsi trvaní , jenže turnaj je zastěrka. Celou dobu se prostě čeká až se utká se samotným Fengem! Važne jsem se bavil a jako oddychovka večer po praci doporucuju. Plno dobrých foru a Walken jako sef trida je kouzelny. Btw. chci taky byt ucen od cinske sexy ping pongove hracky. 70 procent ()

petero 

všetky recenzie používateľa

No tak je som bol spokojný. Je síce pravda že tie záverečné zápasy sú predsa len narýchlo odbité ale tak je to tu zo všetkým. Dlho sa to proste nenaťahuje, čo je len dobre. No predsa len ma sklamal Christopher Walken, ktorý tu nezažiaril tak ako by mal, pretože aj on si svoje vstupy odbije kratučkými vetami a ide sa do akcie. Na druhej strane mi sadla kopa skvelích postáv hlavne Jason Scott Lee ma potešil a samozrejme neuveriteľne sympatická Maggie Q. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Najväčším problémom a dôvodom tohto tak nízkeho hodnotenia je hlavná postava tejto snímky. Dan Fogler je celkom dobrý komik, no neutiahne celý projekt, to už je pre neho ťažký oriešok. Výsledok vyznieva paradoxne a to že hlavný hrdina je zábavný len sem-tam. Udelené hodnotenie prezrádza, že 40 mm zúrivosti nedopadlo v žánri zle, ale do nadpriemerných výšin mu čosi chýba. Dobrá správa pre milovníkov paródií - nie je to vôbec katastrofa. Avšak na skvelý Beerfest (2006) to ani zďaleka nemá. Väčšine ľudí bude pripadať táto paródia dosť málo výdatná, no predsa v sebe skrýva síce chudobnejšiu, ale nie neprehliadnuteľnú porciu zábavy. Ak ste ochotní obetovať pár minút za to, ako sa Hollywood pokúsil vystreliť si z turnajových akcií, tak to stojí za zhliadnutie. Fakt je, že Hollywood sa chytí hocičoho a bojové filmy si svojou jednoduchosťou o paródiu koledovali už dlho, aj keď mnohé pôsobia ako paródie samých seba. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama