Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agenti FBI John Crawford a Tom Lone pri zásahu proti Jakuze mali zlikvidovať aj mafiánskeho zabijaka Sólistu. Ten však prežil a zavraždil nielen Toma, ale aj celú jeho rodinu. O tri roky neskôr John vyšetruje prípad, v ktorom znova figuruje Sólista. Prečo však zaútočil na vlastných kolegov z Jakuzy? Je možné, že zradil svojho šéfa Shira a pracuje pre jeho rivala, mafiána Changa. Získava pre neho drahé sošky koní, ktoré patrili Shirovi. John odhalí, že Sólistovi nešlo o likvidáciu gangstrov, ale o lúpež, pričom mu musela pomáhať polícia. John stretne Sólistu zoči-voči a zistí, že po plastickej operácii zmenil podobu. Do mesta prichádza Shirova dcéra, aby urobila v Jakuze poriadok. Sólista rozpúta vojnu medzi Shirovou Jakuzou a Changovým gangom. Medzi mafiánmi dôjde k veľkej prestrelke, do ktorej sa zapojí aj polícia. John prenasleduje Sólistu, ten však uniká. Teraz je však už jasné, že Sólista stále pracuje pre Shira a má za úlohu úplne zničiť Changovu rodinu. Zlikviduje Changa, ale jeho žena a dcér utečú. Zároveň zabije Shirových mužov, aby o tom nemohli hovoriť. Do mesta prichádza samotný Shiro a John vie, že jedine on môže Sólistu zastaviť. Preto ho informuje o jeho poslednej chybe... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (316)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Veľa ľudí asi malo veľké očakávania a zostali sklamaní, no ja som od toho nič nečakal a bol som spokojný. Film plný akcie, súbojov a krvi, navyše zaujímavý a pre mňa určite prekvapivý zvrat na konci. Aj ten záverečný súboj Li-Statham bol solídny, neviem, čo by niektorí chceli, polhodinovú mlátičku? Jednoznačne nadpriemerný počin. ()

fmash 

všetky recenzie používateľa

Totálně provařený motiv s tolika utajenými submotivy, až skutečnost, že vrah je zahradník, by neuhádl opravdu nikdo. Skoro se domnívám, že finální pointa napadla režiséra a scénáristu až při natáčení poslední klapky, když už nevěděli, jak z toho průseru ven. Celkový vzhled filmu není nejhorší a pro mainstreamového diváka jsou ucházející i akční scény. Jen ten scénář, ten by chtěl vylepšit. Nejlépe spálit a napsat znovu. Ještě že je Statham takový fešák. 50 %. ()

Reklama

themic 

všetky recenzie používateľa

Nuda nuďoucí, jedna hvězdička za obsazení, které se v tomhle filmu teda moc nevyznamenalo. Od obsazení Jason a Li jsem očekával o hodně víc, než jen podprůměrnou akci. Při sledování jsem se neskutečně nudil a po celou dobu filmu jsem očekával aspoň nějakou tu akci, když tam hraje Jet Li, žel mé očekávání se nevyplnilo. Celý příběh je divně zamotaný, takže se v něm člověk hodně špatně orientuje a občas i ztrácí. Jason Statham mě v tomto snímku moc neoslovil, skoro vůbec tam nebyl, takže kdyby tam nehrál tak by to asi ani nikdo nepoznal. Je to zbytečně dlouhé a hloupé, takže mé hodnocení je 20% ()

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica bola dosť podpriemerná a opakoval som si, že toto je to čo sa dá spraviť so spojením Statham a Li? Druhá polovica odpovedala, že toto je ono, súboje, streľby a autonaháňačky. A vtedy som si uvedomil, že bez tej prvej by to nešlo a nakoniec bol z toho super akčňák, pripomínajúci zlaté 80. roky. ()

Psema 

všetky recenzie používateľa

Největší zklamání roku? War. Nejhorší akční film roku? War. Nejstupidnější film roku? War. Film s nejimbecilnější pointou? War... a takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. Stále mě nepřestává překvapovat, jak může někdo s dvou ultimátních bijců udělat pouhopouhé máničky, které téměř vůbec nefajtí a když už se do nějakého souboje dostanou, mají po rukou tak špatnou choreografii, až člověku lezou oči z důlků. Doporučuji Atwellovi, aby se co nejdřív vrátil k natáčení záznamů z hip-hopových koncertů, protože v akčním žánru ho nic dobrého nečeká. A za ten závěr bych scénáristu nejradši přetáhl katanou přes prsty, aby zjistil, že za psaní hovadin se někdy platí. ()

Galéria (82)

Zaujímavosti (10)

  • Spyker C8 Spyder, který řídí Jet Li, má cenu cca 300 000 dolarů. (Nedhelborn)
  • V několika následných rozhovorech Jet Li uvedl nespokojenost s filmovým výsledkem a produkcí filmu. Zašel v kritice tak daleko, že film označil slovem „sucked“. Režisérským schopnostem Phillipa G. Atwella údajně nedůvěřoval od samotného začátku a dle svých slov mizerný výsledek předpovídal již v průběhu samotného natáčení. (Conspi)

Reklama

Reklama