Reklama

Reklama

Korisť

  • Slovensko Smrtiace safari (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Tom Newman se s rodinou vydává na dovolenou do Afriky, aby načerpal nové síly a hlavně své dvě děti více sblížil se svou novou manželkou. Nevinný výlet na safari však prázdninovou idylu mění v krutý souboj o holé životy. Ve vypůjčeném terénním autě se totiž ztrácí ve složité spleti prašných cest jihoafrické divočiny, a když se pokouší z bludiště nalézt cestu ven, naráží na extrémně silného a krutého protivníka. Jejich malá výprava se ocitla v obklíčení neúprosných hladových lvů. Zoufalá snaha šelmy přelstít však představuje pouhý počátek jejich velké africké noční můry. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (134)

sona123 

všetky recenzie používateľa

Slabší tři hvězdičky. Pohlední herci, příroda, ale jinak děs běs. Otec vezme své dvě děti (pubertální dcera a o něco mladší klučík) na safari, kde se mají především více sblížit s macechou. Puberťačka, jak jinak, jí nemůže přijít na jméno a i synek by byl raději, kdyby se tatínek nerozvedl. Tatínek má v Africe práci, takže vyšle tuto trojku na výlet, ať se během dne zabaví. Společně se "zkušeným" průvodcem vyrazí s džípem do terénu. A pak už to jde ráz naráz. Průvodce není až tak zkušený. Všude kolem jsou krvelační lvi a trojka tak zůstane uvězněná v autě. Pátračka po nich začne až další den....Jakpak to asi dopadne? Sice se autoři snaží o různé dějové zvraty, ale vše je jaksi těžkopádné a nelogické a po prvních 15 minutách jsem jen čekala, kdy už to skončí...Určitě z toho šlo "vytřískat" víc, škoda. ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Americká rodina na dovolenke v Afrike sa stratí v safari parku. A pri tom ju prenasledujú levy. Film má pôsobivé sekvencie s hladujúcimi levmi. A je to veľmi realistické a dobre spracované. Najväčšou chybou príbehu je podľa mňa absencia rádia v safari džípe na komunikáciu so základňou v núdzových situáciách. 5/10 ()

Reklama

gumli 

všetky recenzie používateľa

Aj keď zďaleka to nie je skvelý film,bola to celkom zábava.Myslel som,že to bude o niečo horšie.Tento film netreba brať vážne.Rodinka robila strašne hlúpe vecí a aj bola taká hlúpa.Sú to vlastne len útoky levov a čakanie v aute.Stále dookola.Inšpirácia z filmu Cujo je zrejma.Len miesto bernardína sú to levy.Medzitým sa ešte stále háda dievčina so svojou nevlastnou matkou.A bola aj veľmi protivná a hlavne nesympatická.Myslím to dievča.Takže najlepší herci v tomto filme boli levy,hlavne ten veľký samec.Ale zase na druhú stranu odpad to určite nie je. ()

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Priebehom diania veľmi podobné filmu Cujo. Len tu je ľudí v aute uväznených viac, je to mäkké a neoblieha ich besný bernardín, ale pár vyhladovaných levov. Nápad s levmi je dobrý a ani prevedenie niektorých scén nie je zlé. Niekde sa dokonca dá cítiť aj atmosféra. To je tak asi všetko, čo môžem pochváliť. Postavy sa chovajú nelogicky a smiešne, vôbec mi ich nebolo ľúto a aj som levom prial, nech sa nažerú. Ak vyvoláva film vo mne takéto pocity - pohŕdanie hlavnými postavami, tak niečo nie je v poriadku. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Hladne levy utocia na ludi,to je v skratke o tomto horore,ak ho tak mozem oznacit a najvacsim urazom tohto filmu su herci a ich neskutocne dementne spravanie,to bola katastrofa a ta rozmaznana zasrana blondina ma hrozne vytacala,skoda,ze ju niektorych z levov nesejmul,za zvieracich kralov Afriky a nadhernu prirodu davam dve hviezdicky...:-) ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama