Reklama

Reklama

Pomstím tvoju smrť

  • Česko Pastýř (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Zločinecká skupina zložená z bývalých členov amerických špeciálnych jednotiek sa chystá prepašovať z Mexika do Spojených štátov heroín v hodnote 35 miliónov dolárov. Bráni im v tom jediná vec – strážca hranice Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), bývalý detektív neworleanského oddelenia vrážd, ktorý sleduje svoje vlastné ciele! Po smrti milovanej dcéry Kassie (Bianca Van Varenberg), ktorú zapríčinili práve pašované drogy, je totiž Jack rozhodnutý poriadne pozametať s každým, kto má s týmto špinavým kšeftom niečo spoločné – aj so samovražednými útočníkmi, sadistickými mučiteľmi a skorumpovanými úradníkmi na oboch stranách hranice. Nepozná zľutovanie a nepoľaví, kým nedostane všetkých členov gangu a a nezbaví svet čo i len matnej spomienky na nenásytný kartel prinášajúci „bielu smrť“... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (128)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Je to potvrzeno. Hrůznostmi typu Teror ve vlaku nebo Street Fighter už Van Damme opravdu netrápí naše chuťové buňky. Zde předkládá JCVD takovou tu svou jistotu, která mě mile překvapila hlavně choreografií soubojů, jenž je na mnohem lepší úrovni než v poslední době u Seagala. Navíc se myslím stává z Van Damma i stále lepší herec. 45% ()

Jizni Tlapa 

všetky recenzie používateľa

JCVD stárne. Stárne ale důstojně a kéž by mi to takhle kopalo, až mi potáhne šedesátka. Pastýř je nebjéčkovatější béčko z bečkovatých. Co má ovšem výstřední a naprosto dokonalé, jsou bojové scény. Perfektní choreografie, dotažená nevyumělkovaným stříhem a netradičně "neplešatým" Adkinsonem, který je příjemným zpestřením. JCVD to prostě frajersky pořád umí a je dobře, že to ještě finálně nebalí. Pro fanouška akčních nářezů jedině dobře!! ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Tak nejako /v kutiku duse/ este stale dufam, ze JCVD pride s niecim ako Bloodsport a kde nic, tu furt nic. A Pastyr moze zas o vysinach Bloodsportu len snivat. Scenaristicky je to strasny vyplach, ma to nejake emocie a akesi napatie tu je, ale akcne sceny nic moc, slabota a amaterizmus suverenne prevladaju. Hoci nejaky aky-taky prehlad v reziseroch mam, Isaac Florentine mi nehovori absolutne vobec nic. 30 % ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Vcelku som spokojnejší ako som čakal. Stretnutie Adkinsa s Van Dammom beriem ako postupnú výmenu stráží. Film jasne béčkový plný klišé ale napriek tomu nie je otravný a obsahuje pár dobrých nápadov. Napríklad ten zajac nemá chybu. Ako lus beriem aj to, že Jean - Claude mi neprišiel taký starý a unavený ako Univerzálnom vojakovi. Film celkovo s prihlkiadnutím na okolnosti hodnotím na 60-65%. ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Jedna z tých lepších Van Dammoviek, ale samozrejme sa jedná stále o podpriemernú záležitosť. Nejaký ten súboj na druhej strane celkom potešil. Scott Adkins je silný borac, fajn záporák a vzájomný súboj s JCVD bol super. Príbehovo je dej veľmi slabý a ničím neprekvapivý a film ako taký vyšumí z hlavy lusknutím prsta. 43% ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (11)

  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)
  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)
  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)

Reklama

Reklama