Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračovaní úspešnej série filmových paródií Scary Movie si tentoraz tvorcovia vzali na mušku hororovú filmovú sériu Paranormal Activity.
Mladým manželom, Danovi a Jody Sandersovcom, sa narodí prvé dieťa. Namiesto toho, aby sa tešili z nového prírastku v rodine, majú celom iné starosti, pretože v ich dome začali šarapatiť nadprirodzené sily a život im ničia paranormálne javy. Keď ich táto hrôza začne prenasledovať už aj mimo domu a ohrozí Jodinu baletnú kariéru a Danov výskum opíc, rozhodnú sa manželia skoncovať s dotieravým démonom raz a navždy. Do domu si privedú psychotronikov, psychiatrov a iných psychopatov, ktorí však ešte zhoršia už aj tak príšerný všadeprítomný chaos... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (27)

  • Přibližně v čase 34:19 si můžeme všimnout, že je zrychlený čas. Jenže zatímco v ložnici Jody (Ashley Tisdale) a Dana (Simon Rex) je zrychlení vidět, Maria (Lidia Porto) žehlí a luxuje pomalu, přestože v její scéně by měl být čas zrychlený také. (Rose.Doesnow)
  • Ve scéně kdy Jody (Ashley Tisdale) podruhé vyřkne 4 zakletá slova, uřeže si muž v košili s kravatou všechny končetiny, ale po 3. přečtení slov má v záběru viditelně ruce. (D3NJI)
  • Ve scéně v čase 0:07:13 si lze všimnout, že D'Andre (Mac Miller) má v jedné ruce pistoli a ve druhé ruční samopal, ale ve scéně v čase 0:07:16 má v obou rukách pistole. (dc125)
  • Ve scéně v čase 1:06:24 si lze všimnout, že se Danovi (Simon Rex) objeví v ruce kříž, který ale v čase 1:06:34 již nemá. (dc125)
  • Ve sceně, kde Jody Sanders (Ashley Tisdale) zaspí zkoušku baletu, je na některých vidět hodinách čas, který se liší od času, který je možné spatřit v dalších scénách. (ČSFD)

Reklama

Reklama