Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hanblivý geniálny študent prestížnej M.I.T. Ben Campbell (Jim Sturgess) prekvapivo nájde odpoveď na svoje problémy s financovaním štúdia v hazardných hrách – ponúknu mu totiž členstvo v skupine najnadanejších študentov, ktorí každý víkend odchádzajú pod falošnou identitou do Las Vegas, kde využívajú svoje výnimočné schopnosti na to, aby v kartách získali nemalé peniaze. Ich potenciál objavil svojrázny profesor matematiky a génius v odbore štatistiky Micky Rosa (Kevin Spacey), a spoločnými silami vymysleli spôsob, ako herný systém pokoriť. Zásluhou toho, že sa naučili počítať karty a osvojili si komplikovaný systém tajných signálov, sú schopní vyhrávať v kasínach rozprávkové čiastky. Ben, ktorý podľahne vidine peňazí, životnému štýlu v Las Vegas a bystrej a príťažlivej členke svojho tímu Jill Taylorovej (Kate Bosworth), stále viac a viac riskuje. Hoci počítanie kariet nie je nezákonné, v hre ide priveľa – a zakrátko už nejde len o to orientovať sa v kartách, ale tiež o nutnosť nenechať sa pristihnúť Coleom Williamsom (Laurence Fishburne), hrozivým šéfom ochranky jedného z kasín... (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 3

Recenzie (640)

teutates 

všetky recenzie používateľa

"Slabší odvar"silnej témy!Ústredná téma je vážne zaujímavá a dokáže vtiahnuť diváka,avšak R.Luketic nato nejak nestačí!V dnešnej dobe"premakaných"snímkov je 21thriller skôr 80rokov...Kevin Spacey ako dozor nádejných tvári Hollywoodu,ktorý sa drží v pozadí(škoda)!Scenár zaostáva,ale celkový dojem zostáva-3*."Ľahké počty"ma celkom nechcene vzali... ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Neni to nic, co by se nějakým větším písmem zapsalo do filmový historie, ale určitá zábavnost a zajímavost se tomu rozhodně upřít nedá, hlavně co se týče částí příběhu v Las Vegas a všeho kolem toho spojenýho, krom toho Kevin Spacey je dobrej, i když nějakej větší prostoru mu nebyl dopřán a celkově nikdo z hlavnějších herců nezklamal a ani neotravoval, jen ten konec nic moc, ale to už ani nestihne obtěžovat a taky se mi moc nezdály ty jejich signály při hraní Blackjacku, protože tam je nějakejch 5 geniálních superstudentů + učitel s hypermozkem a jediný co vymyslej za signály jsou takový, kterých by si všimla snad i cvičená opice ()

Reklama

Jordan 

všetky recenzie používateľa

neuveriteľne predvídateľné, nudné a ničím zaujímavé klišé, ktoré ide až priveľmi okato podľa overenej a naplánovanej schémy, takže tomu chýba život, šťava, ani ten spacey nie je kúzelník, aby to celé utiahol a tak sa nechá stiahnuť, a toho najlepšieho - pribratého tlčhubu fishburnea je tam tak strašne málo . . . no skrátka prázdna bublina; ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Príjemná oddychovka, ktorá v amerických kinách zaslúžene zožala väčší úspech, než na aký aspirovala. Produkčne skromnejšia verzia dobrodružstiev partičky Dannyho Oceana, prekypujúca mladíckou sviežosťou, klipovitým strihom navlečeným na cool pesničkový soundtrack, dobre napísanými i zahranými postavami a nejakou tou zdravou moralitkou k tomu. Malý film na nemalé tri hviezdy. ()

Isherwood 

všetky recenzie používateľa

Solidně natočená žánrovka, která by si ale vystačila i s useknutím dvaceti minut a lepší práci s humorem. Kevin Spacey standard, Jim Sturgess kouká na vyšší mety. Fajn práci s hudbou a vizuální šminky občas rozmaže zbytečný digitál, ale výsledek je stále o třídu a něco výš, než poslední Dannyho parťáci. 3 a ½. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (21)

  • Keď Jill (Kate Bosworth) pozve Bena (Jim Sturgess) do svojho apartmánu v Hard Rock Casino, môžeme si v okne všimnúť výhľad na Caesars Palace a Bellagio, lenže v skutočnosti medzi nimi ešte stojí kasíno Planet Hollywood, preto by takýto výhľad nebol možný. Natáčanie prebiehalo zrejme priamo v Planet Hollywood. (Real Tom Hardy)
  • Praví studenti Blackjack Teamu chodili do kasin vždy po čtyřech. Jeden hrál, dva počítali karty a dávali mu tipy, čtvrtý přecházel mezi stolky a podle pokynů ostatních sázel velké sumy. (Lenarek)
  • V roce 1997 závratná jízda Blackjack Teamu skončila. Jeden z členů prodal seznam parťáků kasinu za pouhých 25 tisíc dolarů. (Lenarek)

Reklama

Reklama