Reklama

Reklama

Biela smrť

  • Česko Bílá smrt (viac)
Trailer

VOD (1)

Antarktída. Najchladnejšie a najopustenejšie miesto na Zemi. Teploty klesajú na 80°C pod bod mrazu. Domov jednej z najnebezpečnejších prírodných síl - snehovej búrky. Toto drsné a zároveň nudné miesto osamelej strážkyni zákona Carrie Stetkovej (Kate Beckinsale) naozaj nebude chýbať. Už o 3 dni slnko zájde na veľmi dlhý čas, stanica zostane bez energie a ona sa konečne dostane preč. Jej plány na vrátenie odznaku a začatie nového života dostanú vážnu trhlinu, keď sa uprostred zamrznutej krajiny, na mieste vzdialenom na míle od tábora, nájde mŕtve telo. Šerifka Stetková stojí pred šokujúcou záhadou a po dlhom čase má pred sebou skutočnú výzvu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (365)

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Rutinne upatlané trillerové remeslo, ktoré keď nemá oporu v skrz-naskrz podpriemernom scenári (záporáka tušíte od začiatku, už len vyčkať kedy a ako to doťukne postavám), tak sa v tej nepriehľadnej chumelici podopiera o Cate Backinsale v spodnom prádle (je to smutné, ale súhlasím s väčšinou, že vrcholu filmu sa človek dočká po piatich minútach) a digitálnu antarktídu s neustálym požmurkávaním na teplomer. 4/10 ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Moc příjemné na film, u kterého je dopředu jasné, že divák nebude potřebovat mozek. V tom je v Hollywoodu jádro pudla: alespoň trochu počítat s tím, co od snímku mohu očekávat, v jakém žánru se ponese, a jestli se chci při jeho sledování bavit, nebo se třeba na konci zamyslet. Pro mne byl cíl jasný - vidět Kate Beckinsale v ačkním filmu situovaném do Antarktidy. Nijak překvapený ani unesený zdaleka nejsem, ale Sena splnil svůj účel jako režisér, a dokázal minimálně to, že jsem v půlce neusnul. Je to prostě takový malý kluk, co si rád točí akci, tj. ve filmu máme divné chování postav a trapné dialogy, ale na druhou stranu bezvadnou akci plus výborné prostředí. Jo, a Kate v kalhotkách. 60% ()

Reklama

POMO 

všetky recenzie používateľa

Thriller, v ktorom sa neustále niečo deje, odohráva sa v atraktívnom prostredí a pred kamerou sa mu špacíruje kočka Beckinsale. A napriek tomu nedokáže strhnúť či zaujať. Toto je výtvor štyroch scenáristov? A producenta Joela Silvera? Whiteout pripomína skôr lepší béčkový DVD release, obdobný napríklad Babylonu A.D.. Rutinná zápletka, ploché postavy, ale hlavne že sa tvorcovia hrajkajú s kamerovými filtrami, ktoré robia Antarktídu farebnejšiu než dažďový prales. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $10,275,638Tržby Celosvetovo $17,840,867Tržby za predaj DVD v USA $3,016,036 //počet predaných kusov 187,138║ Fakt len taká malá priamočiara jednohubka, kde v rámci žánru nebolo ani tak moc čo na pokazenie, takže nič sa tam neodohralo také čo by dej nejak príliš otravovalo ale na škodu že absolútne nič neponúkne tento film na vyše. /40%/ ()

Thomassi 

všetky recenzie používateľa

Kate Beckinsale vyšetřuje tajemné vraždy spojené s havárií letadla v 50. letech, a to vše na ledové Antarktidě. Tento film mě zaujal už proto, že zde hraje má oblíbená herečka. Dalším důvodem pak byla samotné prostředí jižního pólu. Po shlédnutí jsem byl ale na rozpacích. Byly tady nějaké výborné momenty a prostředí bylo skutečně drsné, až tak, že mi byla zima i při sledování. Scéna, jak nikdo na sebe nevidí v té vánici, ale chtějí se pozabíjet a jak jsou přichyceni jen karabinou, to se mi líbilo. Ale nemělo to tak velký náboj, jak jsem čekal. Nakonec tedy dávám 60%. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (8)

  • Dominic Sena je fanúšikom románu "Whiteout", predlohy, podľa ktorej bol natočený film. Keď sa dozvedel, že produkčná spoločnosť Dark Castle Entertainment nadobudla práva na sfilmovanie, osobne požiadal prezidenta spoločnosti o príležitosť zasadnúť na režisérsku stoličku. (misterz)
  • Film bol natáčaný v Kanade na území štátov Manitoba a Quebec. (matkoulko)

Reklama

Reklama