Reklama

Reklama

Carrie, Samantha, Miranda a Charlotte sú späť! Akonáhle Pán Božský zachránil Carrie z jej problémového vzťahu v Paríži, odhodlal sa konečne ich vzťah zlegitimizovať a prípravy na veľký svadobný deň môžu začať. Charlotte neprestáva túžiť po vlastnom dieťati, Miranda zažíva prvé trhliny v jej doteraz perfektne fungujúcom manželstve a Samantha stále vyhľadáva nové milostné dobrodružstvá. Dočkáme sa všetkého toho, čo máme na tomto príbehu radi – krásne šaty a topánky, zaujímavé milostné problémy a, samozrejme, aj množstvo sexu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (617)

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Patřím mezi dámskou část obdivovatelek seriálu, takže bohužel musím dát nižší hodnocení. Seriál je sám o sobě o tom, jak to chodí s chlapy, bez jakéhokoli studu, stojící především na skvělých (sprostých)hláškách. Zato filmy jsou už klasické slaďárny, které chlapům asi fakt musí připadat hrozné, kde se neustále omílá to samé dokola a prostě to ztrácí ten "šajn"a vtip. Kdyby to byl samotný film, který by nenavazoval na tak (pro mě)skvělý na nic nehrající si seriál, klidně bych dala plný počet, ale protože to tak není..3*. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Slušne spravené vyvrcholenie, ktoré je pridlhé a tým pádom riedke. Kniha rovnako ako seriál stojí na prestrihoch, rozbitom rozprávaní a posedeniach pri káve. Tu sú hrdinky často spolu a konajú spolu, čo odhaľuje plytkosť celého námetu. Film však ide plynule do svojho cieľa a má atmosféru seriálu, len nie je tak šikovne kočírovaný ako samotný seriál... ()

Reklama

Smok 

všetky recenzie používateľa

Ako ma môže pobaviť film, kde už obstarožné hlavné hrdinky, ktorých tváre vyzerajú ako keď natiahnete kožu z pomaranča na melón (hlavne tá ryšavá), pri každej replike debilne pískajú, tlieskajú a dupkajú nožičkami? Slová typu: botox, plastika, svadba, pán Božský, šaty, diétne, rozchod, vosk sa na mňa sypali bez zľutovania a so strašnou kadenciou a vrchol srandy je, keď si "jednoho dne Šarlota tak trochu kákla do kalhot"? Dávam 1* a dávam ju s kľudom a ľahkosťou, lebo tento počin je u mňa len o málinko lepší ako obyčajná juhoamerická telenovela a je mi úplne jedno, koľko šiat babenky pri nakrúcaní vystriedali. ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Bohužel zklamání. Film se vleče, dvouhodinová stopáž působí nejméně čtyřhodinově a závěr je zase pro změnu zbytečně uspěchaný - těch 10 minut navíc by je už vážně nezabilo. (Ne)svatební zápletka je OK, ale kdyby se na dovyplnění volných minut přidalo ještě něco, nezlobila bych se. Nicméně je to "Sex ve městě" a zkoušecí scéna je úžasná, takže 3,5*. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Priznam sa, ze serial z televizie poznam, ale nikdy som nevidel ani jednu jedinu cast. Z mojho pohladu je to serial alebo aj v tomto pripade film o zenach pre zeny, so zenskymi problemami, takze u mna taky priemer. Este sa cudujem, ze film nerezirovala zena. Ta minutaz mohla byt trosku skratena aspon na 2 hodinky... 18.06.2008 _______ Sarah Jessica Parker - (Carrie Bradshaw) +++ Kim Cattrall - (Samantha Jones) +++ Kristin Davis - (Charlotte York) +++ Cynthia Nixon - (Miranda Hobbes) +++ Jennifer Hudson - (Louise) +++ Hudba: Aaron Zigman +++ (Videl v kine 17.06.2008) +++ ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (37)

  • Klenotnictví H Stern zapůjčilo na natáčení filmu přes 300 kusů šperků. (don corleone)

Reklama

Reklama