Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovný názov) (viac)
Trailer 2

Tajomné monštrum nazývané Creeper sa po 23 rokoch opäť vracia, aby si našlo svoje obete. Policajný tím, ktorý monštrum už dlhé roky loví, je presvedčený, že tentokrát už Creeper nemôže uniknúť. Keď sa však na cestách objaví stará známa dodávka s poznávacou značkou BEATNGU a obyvatelia začínajú postupne miznúť, je jasné, že Creeper je späť vo forme, na ktorú policajný tím nie je pripravený. (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (113)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Jedna "jagavá" je krutosť, päť je mimo realitu. Každopádne nájsť ten správny uhol pohľadu na ohodnotenie snímku, ktorý sa predošlými časťami pre mnohých fanúšikov horor žánru, stal doslova kultovou záležitosťou, je naozaj náročná vec. Sľúbil som, že budem "nežný", moje kritický pohľad hodím za hlavu, nebudem sa obúvať ani moralizovať, no popravde, je mi ľúto každého nadšenca tejto série, lebo čakať 14 rokov (!!) na pokračovanie, ktoré skrátka nedokáže naplniť očakávania, to zabolí. "Jeepers Creepers trojka" nie je tragédiou, no predsa len, sklamaných bude zrejme viac ako tých nadšených. Keby aspoň nejaké to gore dostalo priestor, no takto ozaj neviem, čo hodnotiť pozitívne, keďže sa viacmenej jedná o akčnú zábavu na priemernej úrovni, než horor v pravom slova zmysle. Ja dokonca nenachádzam ani len opodstatnenie zaradenia do tohto žánru. Veď medzi horory by sa tak mohol zaradiť aj samotný "Hellboy", ktorý má prisám bohu temnejšiu stránku, pričom o kvalite spracovania sa ani nemusíme baviť ... ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Fandové této série (mezi které se rozhodně nepočítám) si museli na další díl počkat opravdu úctyhodnou dobu (14 let). Mezitím se rojila řada spekulací a mylných fámů o tom, o čem bude tento díl pojednávat. Jednu dobu se nejvíc mluvilo o návratu hlavní hrdinky z jedničky, ale Salva nakonec přišel s jiným nápadem. Ovšem ne moc vydařeným, co si budeme nalhávat. Hodně lidí bylo nažhavených na další souboj Trish s téměř nezničitelným tvorem, ale muselo se spokojit s bandou vidláků, šerifem a rádoby drsnými pozůstalými, kterým ON zabil nějakého toho příbuzného. Děj se tak odehrává krátce po skončení jedničky a před událostmi druhého dílu. Což by mi možná ani tolik nevadilo, jen kdyby to celé nepůsobilo tak špatným dojmem. O pořádnou atmosféru tu člověk pomalu nezavadí, dodávka střílející kopí z výfuku a s neprůstřelnými okny i karosérií (to už by rudl závistí i slavný Hasselhoff a Knight Rider) to už dost zavánělo trapností, i když se alespoň postarala o několik mrtvých navíc, no a náš zabiják už taky nepůsobil tak tajemně a děsivě jako v prvním díle. Navíc si nešlo nevšimnout, že ani speciální efekty nebyli žádný zázrak. Věřím však, že se najdou tací, kterým se tahle podívaná bude líbit o hodně více nežli mě. Já nikdy nebyl žádným zarytým fandou Jeepers Creepers. 40% ()

Reklama

BoPo odpad!

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ ako režisér/scenárista dokážete vyhrať za celú kariéru len jeden jackpot, tak je vlastne pochopiteľné, že sa z neho snažíte vytrieskať ešte nejaký ten bonus navyše. Victor Salva v roku 2001 stvoril nezameniteľné monštrum, ktoré dokázalo vyvolať hororovú atmosféru už len prekročením povolenej rýchlosti. Okamžite vypustil do sveta pokračovanie, ktoré však ukázalo, že Victor je ekvivalent kapely jedného hitu. Teraz sa vrátil na miesto činu po druhý raz a naservíroval nám profesionálnu sebevraždu. Céčkoví až déčkoví herci, ktorí bojujú z nejakého dôvodu s monštrom predovšetkým za denného svetla. Monštrum tu z nejakého dôvodu robí castingové video do pripravovanej pecky Blade 4. Keby išlo o prvotinu, tak dám 1*. Keďže ide o prznenie mojej obľúbenej záležitosti, tak udeľujem hanebné hodnotenie. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Úvodná atmosférická akcia je skvelým závanom vecí budúcich. Ktoré ale neprídu. Creeper je tu ešte tým tajomným tvorom, akého ho poznáme, len aby sa neskôr vyprofiloval v tuctového magora, s abnormálnym ksichtom. A pekne to tu ´´zamastia´´ aj hrozné vizuálne efekty a lacné masky. Pokračovanie, ktoré zbytočne dlho čakalo na svoje predstavenie fanúšikom a ktoré to dokonca urobilo nadmieru fádne. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Létající obluda se vrací v průměrném snímku na deštivé nedělní odpoledne. Ač harpuna lítá vzduchem jako zběsilá a chlapci mají rotační kulomet mnohonásobně větší, než měli v Predátorovi, žádná kečupová jatka se nekonají. Což by se dalo odpustit, kdyby měl snímek strašidelnou atmosféru. Létavec strach nenahání, havrani a vrány trestuhodně nevyužiti a levné pixely hvězdy ubírají - fakt je náročné použít skutečný dělbuch místo mizerného digitálního triku? Škoda...kamera slušná, hudba velmi dobrá a matadorka Meg Fosterová potěšila. Odpad ne, ale podruhé již vidět nemusím... ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (7)

  • Gina Philips prozradila v jednom z rozhovorů, že scénář ke čtvrtému dílu je již napsán a čeká se jen na to, jak si tento díl povede v pokladnách. (SidneyP)
  • Victor Salva se nechal slyšet, že pokud by mu studio nepovolilo produkci třetího pokračování, zvažoval by příběh rozčlenit do 13dílné televizní minisérie. (SidneyP)
  • Původní název filmu měl být Jeepers Creepers 3: The Creeper Walks Among Us. (topr harley)

Súvisiace novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (viac)

Reklama

Reklama