Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovný názov) (viac)
Trailer 1

Tajomné monštrum nazývané Creeper sa po 23 rokoch opäť vracia, aby si našlo svoje obete. Policajný tím, ktorý monštrum už dlhé roky loví, je presvedčený, že tentokrát už Creeper nemôže uniknúť. Keď sa však na cestách objaví stará známa dodávka s poznávacou značkou BEATNGU a obyvatelia začínajú postupne miznúť, je jasné, že Creeper je späť vo forme, na ktorú policajný tím nie je pripravený. (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (113)

metal.storm 

všetky recenzie používateľa

Presne pre film, ako je tento som sa naučila sa na nič netešiť. Bohužiaľ som svoje pravidlo porušila, čo bolo ale spôsobené tým dlhým čakaním na pokračovanie tohto nedokonalého skvostu menom Jeepers Creepers. No a nastal ten moment, kedy som sa rozhodla si tento filmík pustiť. Začiatok bol dobrý, film sa nevytrhol zo svojho pôvodného vidliackeho prostredia a zastaralej, prašnej krajinky. Potom sme sa ocitli v klasickej, idiotskej scéne dvoch mladých, zamilovaných pubertálnych deciek so smutnou históriou a slzami v očiach. No a potom... Mne bolo osobne tiež trošku do plaču, spať som šla s veľmi hlúpym pocitom neuspokojenia a vlastne, s tým som sa aj zobudila. Nemám čo viac dodať. ()

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

Než po 14ti letech čekání naservírovat fanouškům tohle, tak to radši Salva neměl trojku točit vůbec. Rozpočet nic neznamená když člověk umí (viz Wan), takže pokud Salva neměl peníze, měl se soustředit na napětí, atmosféru a hororové prvky místo laciných efektů a "vytuněný" dodávky s neprůstřelnýma pneumatikama atd. Zklamání po všech směrech a ještě horší než dvojka. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nikdy som nebol fanúšik série Jeepers Creepers (dokonca dvojku som aj zabudol ohodnotiť) a nezmenilo sa to ani v tomto prípade. Niečo tak príšerne zlé som už dávno nevidel - horor, ktorý namiesto strašenia navodí iba pocit márnosti, trápnosti a v tom lepšom prípade kŕč v bruchu. Hlavný bubák bol len na srandu - kožená maska a vzadu na hlave niečo ako pankáč (Meg Foster bola strašidelnejšia, kľudne ho radšej mohla zahrať ona), postavy nesympatické a herecké umenie na úrovni osobitnej školy v rámci toporného posedenia pod jedličkou. Dejovú linku snáď ani nemý zmysel opisovať- len súhrn akýchsi blábolov, ktoré sa tvárili hrozne dôležito a ktoré boli pozliepané dohromady v trápnej kŕčovitej snahe o čo najlepší dojem. No výsledkom bol iba všeobecný chaos a nuda. Našťastie v jednej z posledných akcií som sa aspoň nasmial (scénka s guľometom a lietajúcim bubákom). Jedna hviezda hlavne z dôvodu, že odpad dávam hrozne nerád, skrátka iba strata času. 10/100 ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Když je někde " Syfy " tak to nikdy nedopadne dobře. Vyjímkou není ani tohle pokračování už tak mizerné série. Absence jakéhokoliv napětí a atmosféry. Film je navíc prasácky sestříhanej a toporní herci tomu taky zrovna nepřidají. Je vidět, že se Creeper nudil a tak si vytunil dodávku. To je asi tak jediný co za něco v tomhle filmu stojí. Uznávám, ale že párkrát mě film i rozesmál. Což by se u hororu stávat nemělo. A to nás čeká ještě další díl. To je hnus velebnosti. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle pokračování se nepovedlo. Že na režisérské sesli seděl ten samý chlápek, jako u jedničky i dvojky? K nevíře. Děj je nezáživný, kostrbatý a chaotický, triky už nejsou krásně oldschoolové, ale digitální, a působí jako pěst na oko. A Gina Philips, která se mi tak líbila v jedničce, a která je ve zdejší anotaci uváděna mezi účinkujícími na prvním místě? Objeví se na deset sekund v posledním záběru. Totálně zbytečný film. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (7)

  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)
  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)
  • Victor Salva se nechal slyšet, že pokud by mu studio nepovolilo produkci třetího pokračování, zvažoval by příběh rozčlenit do 13dílné televizní minisérie. (SidneyP)

Súvisiace novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (viac)

Reklama

Reklama