Reklama

Reklama

Sériový vrah si našiel dokonalého komplica - internetové publikum!
Nevystopovateľný vrah svoje obete pred zavraždením sníma webovou kamerou a signál vysiela na internete, pričom zneužíva odvrátené stránky ľudského charakteru - zvedavosť a vrodenú potrebu človeka robiť potajomky niečo zakázané. Čím viac návštevníkov tieto stránky navštívi, tým rýchlejšie dochádza k usmrteniu obete. Keď návštevnosť prekročí stanovený limit, vrah svoju obeť pred očami publika zahubí. Agenti FBI na čele s Jennifer Marshovou si nevedia rady. Jedno je však isté - čím dlhšie im bude trvať, než dolapia vraha, tým budú smrteľné internetové stránky populárnejšie a viac ľudí príde o život. Agenti FBI pritom vôbec netušia, že hlavným objektom záujmu majiteľa stránok sú práve oni sami! Keď do rúk brutálneho vraha padne agent Dowd, jeho kolegyňa Marshová musí spojiť svoje sily s miestnym policajným detektívom Ericom Boxom a nájsť vraha, skôr než jej kolega podľahne vražednej hre. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (273)

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

"Smrt on-line" není špatná, v porovnání s podobně laděnými filmy se však jedná o čistý průměr, neboť nepřináší vůbec nic nového. Máme tu několik vražd ve stylu "Saw", vyšinutého vraha s chabým (a nablblým) motivem, neohroženou hrdinku, jež se zákonitě stává finální obětí, sympatického "poskoka", který to samozřejmě drsně odnese, kvanta zmínek o tom, jak internet deformuje lidské chování a tak dále. Takže jak říkám, průměr. "Kde si můžu stáhnout tohle video?":-) ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Gregory Hoblit si u mňa od ´96 za každý jeho film vyslúžil 4*. Tentoraz si však vybral priemerný scenár a tak to aj dopadlo. Je to remeselne dobre zvládnutý film so zaujímavým námetom a Diane Lane tá úloha sekne ale pohnútka šialenca je nepresvedčivá, o obete sa niet prečo báť a scény mučenia nedosahujú ani tú kúzelne úchylnú rafinovanosť akou sa môže pochváliť hociktorý diel Saw. ()

Reklama

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Další hodně očekávaný film letošního jara nám neservíruje žádný nováček, ale ostřílený režisér Gregory Hoblit. Untraceable nedosahuje hodnot jako Frekvence nebo Okamžik zlomu, ale stále se drží díky stále sexy Diane Lane, která i bez erotických scen září :) Smrt on-line (už z názvu patrné), má vskutku zajímavou zápletku, herecká sestava nekazí dojem, spíš naopak, mladý Hanks je sympaťák a Billy Burke jako vždy dobrý a čistý průměr. Tohle všechno by stačilo k dobrému filmu, ale musím souhlasit, že scénář pohřbívá Hoblitovu novinku trošku níže, než by si zasloužil, plytkých frází je požehnaně a režisérské figle jsou často laciné, jen pro efekt a oslnění diváka. Do kina opravdu ne, ale doma hezky v křesle si tenhle drsný thriller vychutnáte! Silné tři hvězdičky. ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Smrť v priamom prenose patrí do stovky mojich najobľúbenejších filmov. Vtip je iba v tom, že ide o rovnomenný film. ČSFD je, okrem iného, dobrá aj na zistenie, že tento film som už pred časom videl. Nič som si z neho nepamätal. Lepšie si pamätám jeho podobnosť s filmami série Saw alebo s jedným dielom seriálu Most. Pri takýchto filmoch si uvedomujem nedokonalosť mojich kritérií hodnotenia. A tiež zbytočnosť toho, aby som sa o tomto filme nejako rozpisoval. Morálna spoluúčasť divákov na páchanom zločine je dobrým námetom, ale zaslúžil by si lepšie spracovanie. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"HIGH-END TECH AND LOW-END PORN. YOU SURE IT'S A GUY? IF IT'S A WOMAN, SHE COULD BE MY SOUL MATE." -------------- Hľadal som nejakú susedskú stalkerčinu, samozrejme, že mi chytrý Google odporučil úplnú odvec. Niežeby mi pacol lahôdku na štýl Disturbie, nie, kdežeee, namiesto šmírovania susedky ďalekohľadom niekde na predmestí tu máme online snuff, ktorý sa ani neunúvali hodiť niekde do kúta internetu, ale rovno na .com doménu. To akože kde sme? :D Ale nehnevám sa. Nie je totiž nad krimi thriller, ktorý je vyslovene v každom jednom aspekte milimetrík nad priemerom a ako bonus má ešte ten božský, nádherný šedý kamerový filter, ktorý ide dokonalo ruka v ruke s daždivým počasím a jesennými stromami bez lístia. To je taká rutinérska záležitosť už, že nedokáže ani sklamať či nahnevať, buď nič alebo potešiť. A o tom, že je to státisíce míľ vzdialené od slávneho Schumacherovho 8MM sa nemusíme ani baviť. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (12)

  • Griffin Dowd (Colin Hanks) se zmiňuje, že se chystá na rande se sekretářkou jménem Peggy. V seriálu Mad Man (od r. 2008) hrál Hanks postavu Otce Johna Gilla, kněze, který se seznámí se sekretářkou Peggy (Elisabeth Moss). (Dr Lizal)
  • Ve scéně, kdy agentka Marshová (Diane Lane) poslouchá v autě rádio, zobrazuje se frekvence jako 108,9 FM. FM rádio má však frekvenci pouze do 107,9. (Dr Lizal)
  • Některé zbraně používané ve filmu jsou airsoftové repliky zakoupené v místním obchodě. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama