Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia. (iWoman)

Recenzie (88)

T2 

všetky recenzie používateľa

Nebudem sa teraz na nič hrať ale nič zábavnejšie ako teda v rámci relácie som na našej národnej Slovenskej televízii nevidel, seriál hodnotím z tej časti keď býval ešte na STV teda Jednotke, nikoli na Markíze tam to už bolo dosť podpriemerne a bez lepšieho vtipu. Kde sú tie časy keď Peter Marcin a Andy Kraus dokázali výborne tvoriť a zabávať postavami ako pani Mária - malí Mirko - poľovník František Stromokocúr či skupina Krímeš. Dokonca aj madar Laszlo Komárom sa tu na môj vkus dal zniesť. Ach jaj, kde sú tie časy! ()

BesnaSrnka 

všetky recenzie používateľa

Bez mučenia priznávam, že keď som ešte nemal ani občiansky preukaz, výborne som sa bavil. Keď však potom človeka prestane baviť pubertálny humor a uvedomí, že dvojica Marcin+Kraus len prehrávala zozbierané vtipy, nemôže dať viac než dve**. Súčasných 73% pre tento počin beriem ako zlý vtip(ale stále lepší než čokoľvek z hlavy Marcin/Kraus). ()

Reklama

Martyska 

všetky recenzie používateľa

Dá sa pri tom relaxovať. Zabaviť vie hlavne Malý Mirko, František Stromokocúr, Lázslo Komárom a pani Mária. Talk.show založená na výbornom humore, ktorý si divák cení pri televízii a o to lepšie priamo naživo na javisku. Jediné čo sa mi nepáči sú príliš dlhé a niekedy nudnú piesne a hostia, ktorí nestoja za veľa. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Humor dvojice Marcin a Kraus môžem a Uragán som v detstve zbožňoval. Na druhej strane, keď som si ho pozrel dnes tak som zistil, že to už zďaleka nie je taká sranda ako kedysi a že všetky tie 5*  sú tak ako aj u mňa spôsobené hlavne ružovými okuliarmi ktoré máme pri spomínaní na reláciu nasadené. I tak ale tých 5* nechávam v platnosti, pretože vo svojej dobe bol  Uragán naozaj ojedinelý zjav a postavy ako Malý Mirko, pani Mária a Koloman Kudlček, Dr. Exitus, či poľovník František a maďar László (z ktorých neskôr vlastne vzišli Susedia) sa nezmazateľne zapísali do histórie a aj pamäte viacerých divákov. No a ten kto ako malý nežral Krímeš a nepozná spamäti aspoň 1 ich cover pesničku, ten akoby ani nemal detstvo... 90% ()

D1705 

všetky recenzie používateľa

Zábavný program z dielne STV 2001-2003 a Markízy-2003-2005. Kraus a Marcin boli ešte nerozlučná dvojka, dali šancu mladej moderátorke Šikulovej. Program mal pointu a diely od roku 2003, mali každý svoj príbeh, ktorý sa ťahal cez celú časť. Pre mňa bola top pani Mária (Júlia) a Koloman, Lászlo a Stromokocúr sa mi nepáčili najviac. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (9)

  • Historicky prvá epizóda Uragánu bola odvysielaná 8.4.2001 na kanáli STV1. Hosťom v relácii bol Peter Lipa. (VasylDeBylak)
  • Reláciu vysielala spočiatku STV od apríla 2001 do júna 2003, od septembra 2003 ju prebrala TV Markíza, kde sa pravidelne vysielala do konca roku 2004 a posledný diel bol odvysielaný 31.12.2005. (VasylDeBylak)
  • V úplne prvej vysielanej časti mali postavy iné mená. Lászlo sa volal Aladár Lekvároš, František Stromokocúr mal meno Bedrich Bobor a pani Mária bola pani Júlia. Marcin a Kraus tak spravili z obavy, že by rádio Twist mohlo mať výhrady, keďže tieto postavy boli prevzaté z Twisteru. Deň po vysielaní za nimi prišiel vtedajší generálny riaditeľ rádia Andy Hryc a vynadal im, že nenechali pôvodné mená z Twisteru. (Zdroj: rtvs.sk) (kacer4)

Reklama

Reklama