Reklama

Reklama

Vstupte do tajného světa Hvězdné roklinky a seznamte se se světově proslulou vílou Zvonilkou v jejím vůbec prvním celovečerním animovaném filmu. Vrtalo vám někdy hlavou, kdo svět vždy tak vyzdobí? Kdo přírodě lesk dává v každém ročním období? Vypravte se za dobrodružstvím a pomozte Zvonilce a jejím čtyřem kamarádkám s přípravami jara. Možná, že s trochou víry a špetkou vílího prášku zjistíte, jak důležité je být sám sebou. Ve filmu napěchovaném zábavou a fantazií oslavíte spolu se Zvonilkou její první celovečerní film. Čeká vás kouzelný příběh pro celou rodinu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (93)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Toto je animovaný film určený asi čisto pre deti a tými deťmi nemyslím 11 ročné ale asi tak 5-6. Navyše sa mi veľmi nepáčila lacná animácia a postavy neboli pre moje oko zaujímavé. Rovnako tak sa nedá pochváliť dej či prostredie, v ktorom sa ten dej odohrával, ale ako píšem, 5-6 ročným sa to možno bude páčiť. Táto snímka má zo 6-7 pokračovaní, tak mám čo robiť a dúfam že nebudem ľutovať, že som sa do toho pustil a snáď sa to každým dielom bude len zlepšovať. Pri toľkom množstve zhliadnutých počítačovo-animovaných filmov som asi náročný divák, ale Cililing ma neoslovil a nedal mi nič nové, čo by som v iných animákoch nevidel. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Milá pestrobarevná pohodička po malé caparty, kterým nabízí kouzelný pohádkový pohled na svět víl, špetku legrace a jednoduchý příběh, který skončí dřív než může začít nudit. Ty starší může pobavit zapojením poletuch do pracovního procesu a kupodivu nenaštve agitací o tom, že je třeba "dělat s láskou tu práci, ke které je kdo určen." ()

Reklama

robfi 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhé době dobrá pohádka, která má hlavu a patu a propracovaný děj a postavy a kupodivu to není Pixar ani DreamWorks. Disneyova studia se po nekonečné žumpě odpadků "pro děti" pochlapila a vyprodukovala něco opravdu koukatelného. To že jsou malí diváci nenároční ještě neznamená, že jim podstrčíme kdejaký fujtajbl a u Disneye se po dlouhé době snad začíná blýskat na lepší časy. Doporučuji. ()

liberita 

všetky recenzie používateľa

Typická disneyovka s krásnou animáciou, poučným príbehom o tom ako je najlepšie byť sám sebou a jednoduchým príbehom, určená predovšetkým tým najmenším divákom. Víla z príbehu Petra Pana sa tvorcom zdala natoľko zaujímavá, že jej venovali ešte ďalšie dve pokračovania, ktoré sú obe na približne rovnakej kvalitatívnej úrovni ako ich predchodkyňa. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Príliš jednoduché, priemerné, dievčenské s prebujnelou fantáziou. Kto také blbosti mohol vymyslieť, puberťácke víly a všetko klamstvo pre deti okolo? 3D animácia je v pohode, príbeh už menej, aj ked so záverom sa to zlepšuje. Humor tu chýbal, resp. čo akože mal byt humor, bol skôr trápny. Hodnotenie: 60% ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (10)

  • Prvý Disney film, v ktorom vystupuje Cililing ako hovoriaca postava. (Eeve)
  • V ČR vydala film na DVD firma FHE s distribučním názvem Zvonilka. (Přitom z Petera Pana ji všichni známe jako Zvoněnku). (honajz)

Reklama

Reklama