Reklama

Reklama

Neporaziteľný: Vykúpenie

  • Slovensko Neporaziteľný 3: Vykúpenie (viac)
všetky plagáty
Trailer

Odvtedy, čo ruský trestanec Boyka (Scott Adkins) utrpel v drsnom súboji vážne zranenie kolena, už, žiaľ, nie je obávaným bojovníkom, akým býval... Vlastne je už dobrý akurát tak na to, aby v base čistil záchody, takže mu rozhodne niet čo závidieť. To sa však zmení v momente, keď sa dozvie, že sa chystá nový vražedný turnaj väzňov, ktorého sa zúčastnia len tí najlepší bojovníci z rôznych kútov sveta. Boyka totiž vie, že práve účasť na turnaji a prípadné víťazstvo mu môžu opäť vrátiť jeho hrdosť, postavenie a možno dokonca i vytúženú slobodu. Presne tú má totiž víťaz turnaja prisľúbenú ako odmenu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (546)

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Díkes Isaac za rovnaký pocit ako keď som ako 13-ročný videl prvý krát Bloodsport. Nostalgická slza zmiešaná s marným čakaním na ultimátne arénové Bé (ktoré sem tam plátala ázijská produkcia), len umocňovala zimomriavky pri každom chroupnutí v Bojkovom kolene. Proste so mnou mávala schéma, choreografia, Bojka, Dolor, všetko. A Marko Zaror (pre mňa nový objav, akým bol svojho času Adkins) si kolumbijského sick-fuck magora dokonale vychutnal a ak bude štvorka tak mám tajný tip. Inač roztočiť také dlhé pahýly, to musí byť energia! A meno Larnell Stovall si zapisujem. 85% ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Veľmi jednoduché, ale účinné... opäť pokračovanie, predsa "neporaziteľný", človek by si bol povedal, že to už nemôže stáť za to, ale opak je pravdou. Otrepaný príbeh, ktorý našiel obmenu snáď v tom, že bol vysvetlený aj pre tých najmenších (do najmenších detailov)... frázy typu: "ťahali sme za nitky, aby sme sa tu dostali, koľko sme museli investovať"... omg + samozrejme krásny ruský prízvuk a "Gruzínska" príroda, ktorá ma značnú podobu naších lisnatých lesov... ALE tie súboje, hmm... dobré postavenie celkovej "choreografie", taktiež hlavní hrdinovia, síce nanajvýš trápni, ale funguje to... aj na mňa. 7/10 no a ten záver, neuveriteľné... ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Tento film je taký malý návrat o 15-20 rokov. Opäť Rus a Američan. Teraz si všetci nachvíľu poplačme, pretože sme sa nenarodili ani v jednej z týchto krajín...Ruský bojovník Boyka je celkom sympaťák, len škoda, že ten úsmev v závere neukázal skôr. Väzenské katovačky, to nie je nič nové. Je fajn, že sa film na nič nehrá a výsledok uspokojí predovšetkým nadšencov bojových umení. Mnohí ospevujú výborné bojové scény. Choreografia je síce pekná, ale je to iba na efekt. Takýto boj nemá so skutočným veľa spoločného. Tie nespočetná saltá, premety, piruety, odpichnuté štvorité rittbergery či trojité salchovy, to je na mňa trochu moc, zvlášť v porovnaní s bojom aký predvádzal Tom Hardy vo filme Warrior. Ešte aj po zásahu do ksichtu a odpľutí litra krvi si musí urobiť vo vzduchu otočku...Veľmi to pripomína filmy z 90-tych rokov, najviac asi Krvavý šport s JCVD. Vôbec mi nesedela rapová hudba v súbojoch. Možno v uliciach veľkomesta, ale nie v ruskej väznici. O Americkej pomoci v závere ani nehovorím. Nemám nič proti takýmto filmom, len musia ponúknuť niečo navyše ako napr. spomínaný Warrior alebo Eastwoodove Million dollar baby. Na pozretie fajn. 60%. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Standardní béčko se solidními souboji odkazuje na klasické snímky s Brucem Lee a Jeanem-Claudem van Dammem. Všechna vata okolo místy ubíjí, zápasy naštěstí na ni dávají zapomenout. Především žánroví fanoušci budou dozajista spokojeni. Snad bych jen poopravil text distributora - ano, Boyka se určitě pomstít chce, ale není to hlavní motiv jeho konání, tím je totiž možnost získat svobodu, byť se ukáže, že získat ji nebude vůbec snadné. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Před pětadvaceti lety bychom něco takového s chutí zbaštili a po vyběhnutí závěrečných titulků hned véháesku přetáčeli na nejlepší sekvence. Zatímco Seagal nebo Van Damme jsou dnes rádi, že ráno vstanou z postele a že si na ně východoevropská produkce vzpomene, přicházejí další, kteří se snaží zalepit díru na trhu. Některé chvaty v podání Scotta Adkinse naštěstí působí tak grandiózně, že odpustíme tu vatu okolo a budeme si vychutnávat fotogenické zpomalovačky a souboje, které jsou nesmírně choreograficky lákavé, dlouhé a přehledné. Žádné nervózní cukání kamerou a bleskurychlý střih. Florentine má ve své filmografii velké výkyvy, tohle ale ustál se ctí. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (17)

  • Kvôli úlohe Turba začal Mykel Shannon Jenkins trénovať bojové umenie. (ywo666)
  • Natáčalo sa od 18. mája do 20. júna 2009 v Bulharsku. (m.a.t.o.)
  • Scott Adkins je v rámci série Neporaziteľný prvým hercom, ktorý si zopakoval svoju úlohu z predchádzajúcej časti. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama