Reklama

Reklama

Zábavný park

  • Česko Zábavný park (viac)
Trailer

VOD (1)

James Brennan (Jesse Eisenberg), ktorý práve absolvoval vysokú školu, sa teší na vytúženú dovolenku. Rád by precestoval Európu, ochutnal nemecké pivo, navštívil svetovo preslávené múzeá a oslnil krásne dievča, najradšej typickú Francúzku. Píše sa však rok 1987 a na Ameriku doľahla ekonomická recesia. Potrebné peniaze sa v rodinnom rozpočte v poslednej chvíli nenájdu, a tak Jamesovi nezostáva nič iné, len vziať podradnú brigádu v zábavnom parku. Stokrát omleté disco spolu s vôňou cukrovej vaty, nervóznymi rodičmi a ukričanými deťmi - nič horšie už Jamesa stretnúť ani nemohlo. Ale aj tu návštevníci prežívajú skryté príbehy, vďaka ktorým je toto zemestnanie znesiteľnejšie. A keď s vami pracuje šikovná a krásna Em Lewinová (Kristen Stewartová), môže sa aj z pekla stať nebo na zemi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (384)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Zmätený zavádzajúcim označením komediálneho žánru som márne celý čas čakal na ten zlomový bod, kedy sa konečne prevalí vtipnosť scén a film zaplní extra porcia humoru, ktorú na obale sľubujú tvorcovia skvelého 'Superbad'. Márne. Po dlhšom skúmaní som nakoniec prišiel na kameň úrazu. Boli ním nedoplnené žánre dráma/romantický, s ktorých vedomím by som sa na film pozeral určite aj z iného uhla pohľadu. Film plynie naozaj pomaly, chýbajú spontánne scény, ktoré by mu pridali na šťavnatosti, naopak ubral by som od zbytočne komplikovaných a nedôveryhodne pôsobiacich a spletitých dialógoch, ktoré pôsobili príliš náročne. A zároveň boli použité v pomerne dosť nevhodných momentoch, kedy si situácia pýtala trošku oživenia a nie pridania na stupnici drámy. Toto bol len klasický mainstreamový filmík, ktorý by si v kinách určite prišiel na svoje. Chýbalo tomu ale to správne mladícke čaro a súťaživosť na poli dnešných teenagerských filmov, i keď s nezávislým nádychom. 60%. ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Líbil se mě ten hlavní kluk. Chudák nějaká samička to s ním vždykcy rozehrávala a když šla situace do finále, tak si necrvnk, protože samička cukla. Tím si musel projít asi každej kluk. Někdy mě to přijde jako kdyby holky pořádali olympijské hry v odmítání kluků, protože jinak si neumím vysvětlit, kde vůbec holky vezmou tu drzost mě nechtít ! Pak ať se holky nediví, že se o nich tvrdí že mají divný myšlení, když si dovolí mě odmítnout. Vůbec celej film na mě působil, že věděl o čem je život.. Civilní, zábavný a citově upřimný příběh. Opravdu velmi příjemné překvapení. ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Řeší se baby, první mejdany a semtam nějaká brigádka, aby bylo za co pít. Do toho se přibalí nejeden průšvih. Režisér Mottola mě potěšil Superbadem. Zábavný park určitě lepší není, ale do vyložené ostudy má taky daleko. PS: S podivem jsem zjistil že Kristen Stewart hraje úplně stejnou roli jako v Twillight. 50% ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Yo La Tengo: 1. "Satellite of Love" - Lou Reed ,2. "Modern Love" - David Bowie ,3. "I'm in Love with a Girl" - Big Star ,4. "Just Like Heaven" - The Cure ,5. "Rock Me Amadeus" - Falco ,6. "Don't Change" - INXS ,7. "Your Love" - The Outfield ,8. "Don't Dream It's Over" - Crowded House ,9. "Looking for a Kiss" - New York Dolls ,10. "Don't Want to Know if You Are Lonely" - Hüsker Dü ,11. "Unsatisfied" - The Replacements ,12. "Pale Blue Eyes" - The Velvet Underground ,13. "Farewell Adventureland" - Yo La Tengo ,14. "Adventureland Theme Song" - Brian Kenney , ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Může mi někdo vysvětlit, proč jsem tenhle film ještě neviděla? Kristen Stewart, Jesse Eisenberg a Ryan Reynolds? Yes please. Jinak mě se to líbilo. Asi to nikoho nepřekvapí, ale na odreagování je to víc než dobré, navíc z poměrně neokoukaného prostředí. 4* :) ps. Pro milovníky Pretty Little Liars tam čeká překvapení v asi třicetivteřinovém výstupu Iana Hardinga, ty vlasy se ani nedají slovy popsat :D ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (14)

  • Počas záverečných titulkov sa objavuje reklama na skutočný zábavný park Adventureland. (Arsenal83)
  • Skutečný Adventureland se nachází ve Farmingdale v New Yorku na Long Islandu. (HellFire)
  • Když hlavní představitelé jedí hash brownies a posléze jezdí na autodromu, hraje v pozadí skladba „Just Like Heaven“ od The Cure z alba „Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me“. (Trajektt)

Reklama

Reklama