Reklama

Reklama

V roku 2007 vstúpil do kín formou celovečerného filmu klasický komiksový fenomén Alvin a Chipmunkovia, ktorý za posledných päťdesiat rokov svojej existencie tešil a zabával už niekoľko generácií fanúšikov. Hudobný producent Dave Seville (Jason Lee) objaví tri neobyčajné veveričky, ktoré dokážu nielen hovoriť ľudskou rečou, ale aj výborne spievať. Zo spievajúcich Chipmunkov Alvina, Simona a Teodora urobí svetovú senzáciu a nekontrolovateľné trio hlodavcov sa mu odvďačí tým, že mu neustále devastuje dom, ohrozuje skvelú kariéru a prevracia život hore nohami. Vo filmovom pokračovaní z roku 2009 veveričí bratia Alvin, Simon a Teodor opäť bojujú s dôsledkami svojej popularity, povinnou školskou dochádzkou, ale aj s nečakanou hudobnou konkurenciou, ktorou je spievajúce dievčenské trio Chipettky. Aj naďalej však spoľahlivo fungujú ako „demolačná čata“ svojho kamaráta, hudobného producenta Davea Sevillea a zabávajú divákov svojimi bláznivými dobrodružstvami. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (173)

bend-ik odpad!

všetky recenzie používateľa

UTRPENIE.. Neskutočné, neopísateľné, nepredstaviteľné, doteraz asi ešte ani nezažité.. Nerobí sa to, ale.. keď Vám takýto SHIT reve (respektíve SKUČÍ!!) 88 minút po celej izbe (áno, som dosť inteligentná na to, že som si dala sluchátka a pustila čosi iné, no.. tento boj prehrávajú i PRODIGY!!) a nebyť tej lenivosti postaviť sa a prejsť šesť metrov na balkón, tento koment by pravdepodobne ani nebol napísaný a.. áno, hodnotím POSLUCH.. Ak by som si toto tu raz pozrela, prosím, rovno ma zbavte svojprávnosti.. ĎAKUJEM ()

Kozy9 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nedokážem napísať kvalitnú recenziu na úrovni na dačo tak hrozné. Film na mňa zapôsobil, a to tak, že sa mi vynorili v hlave otázky: Ako je možné že sa nájdu peniaze na niečo tak hrozné? Ako môže svojprávny človek natočiť niečo tak hlúpe? Ako je možné že film má hodnotenie nad 42%? Ako je možné že sa nájdu ľudia, čo sú ochotný hrať v niečom tak dehonestujúco primitívnom? Naozaj nemá ľudská hlúposť hranice? Úprimne neviem si predstaviť iné publikum, čo by bolo pobavené okrem BRAINWASHED západniarov. Pre mňa úbohosť : 5% . ()

Reklama

Nurder 

všetky recenzie používateľa

Musím dát 3 hvězdičky. Nevím jestli je to přehnané, ale mě se to líbilo. Chipmunkové a Chipmunčice jsou v některých scénách velice roztomilý. Někdy máte chuť je vzít a držet je v náruči celé dny. Ikdyž je příběh spíše horší, filmu to vůbec neubližuje. Já se krásně bavil a myslím si, že nebudu jediný . ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie Chipmunkov v duchu jednotky, pričom jednotka sa mi pozdávala o niečo viac, aj keď tu už pribudli nové postavičky, no tie ma až tak nebrali. U mňa je to ale stále len šedý priemer v rámci žánru, nakoľko dej je moc klišé, je to zamerané naozaj primárne na deti a v prvom rade je to až príliš upišťané a bolia ma z toho uši. Takže slabé tri hviezdy. 50 % ()

Wlashack 

všetky recenzie používateľa

Tak tu máme další ždímačku na peníze ubohých rodičů. Původní díl by ještě celkem snesitelný, ale tady je už hlavokroutících momentů přespříliš. Čimpančice, kterým jsem těžko rozuměl já (a to slovenčinu celkem ovládám), natož děti. Navíc mne jako vozíčkáře celkem udivila scéna nebohé babičky letící na vozíku ze schodů. Milí filmaři, viděli jste vůbec někdy, jak se chová vozí spuštěny po zadu ze schodů? Okamžitě(!) by se převrátil na zad a milá babča by dopadla daleko hůř. Ne, vozík opravdu poslušně nezdrncá každý schod :-) Odpad tomu nedám, od toho jsou tu jiní, ale víc než jednu hvězdu z toho nevykřešu, děti sorry. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (4)

  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)

Reklama

Reklama