Reklama

Reklama

Magická posadnutosť

  • Slovensko Praktická mágia (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď láskou sklamaná čarodejnica Maria Owensová (Caprice Benedetti) vyslovila strašnú kliatbu, v dôsledku ktorej zomrie každý muž, ktorý sa zamiluje do ženy z rodu Owensovcov, nik ani len netušil, aké ďalekosiahle následky jej kliatba bude mať pre celé jej potomstvo... O dvesto rokov neskôr svojrázne sestry Frances (Stockard Channing) a Bridget (Dianne Wiest) vychovávajú svoje netere Sally (Sandra Bullock) a Gilly (Nicole Kidman), otec ktorých podľahol kliatbe a mama sa utrápila žiaľom. V rodine prefíkaných čarodejníc Owensových je veľa zábavy i vzrušenia - je tu však aj jeden problém: muži, do ktorých sa čarodejnice Owensové zamilujú, sú odsúdení na predčasnú smrť... Tak zomrie i Sallyin manžel Michael (Mark Feuerstein), s ktorým žila spokojným životom, a tak zomrie aj agresívny Gillyin manžel Jimmy (Goran Visnjic), ktorý ju surovo týral a ktorého Sally nakoniec zabije v sebaobrane. Tým sa to však neskončilo, pretože psychopat Jimmy ich ohrozuje aj zo záhrobia. Vzápätí sa objaví sympatický detektív Gary Hallet (Aidan Quinn), ktorý sa postupne do ostýchavej Sally zamiluje. Ona ho síce kvôli obavám pred dávnou kliatbou odmietne, ale čoskoro si uvedomí, že Gary je práve ten muž, ktorý podľa jej dávneho kúzla nemal vôbec existovať... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (141)

pseudo odpad!

všetky recenzie používateľa

okvětní lístky vířící k úplňku? výbuchy oslepujícího svěla, které vychází ze spojené ženské síly? načerno našminkovaný démon rozežraný šerifskou hvězdou? no potěš... romantická komedie může být jakkoliv plytká, pořád má šanci na body za příjemnou atmosféru nebo přinejmenším kostýmy. přidejte do ní ale pár triků ze seriálu o čarodějnicích pro dospívající, pár nevěrohodných scénáristických zvratů a nekvalitní vizuální efekty a vznikne... seriál o čarodějnicích pro dospívající ve hodině a půl. ()

Reiniš 

všetky recenzie používateľa

Jeden z těch filmů, které máte rádi a tak trochu se za to stydíte. Magickou posedlost jsem viděl několikrát a pokaždé si u toho skvěle odpočinu. Sandra a Nicole si (ač každá úplně jiná) herecky sedly a zastíní i těch několik hluchých míst. Neškodný romantický film, se skvělou atmosférou, který můžu zas a znova. ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Alan Silvestri: 1. If You Ever Did Believe - Stevie Nicks/Sheryl Crow [4:10] ,2. This Kiss - Faith Hill [3:15] ,3. Got To Give It Up (Part 1) - Marvin Gaye [4:13] ,4. Is This Real? - lisahall [4:54] ,5. Black Eyed Dog - Nick Drake [3:25] ,6. A Case Of You - Joni Mitchell [4:23] ,7. Nowhere And Everywhere - Michelle Lewis [4:02] ,8. Always On My Mind - Elvis Presley [3:30] ,9. Everywhere - Bran Van 3000 [3:27] ,10. Coconut - Harry Nilsson [3:51] ,11. Crystal - Stevie Nicks/Sheryl Crow [5:56] ,12. Convening The Coven [4:06] ,13. Maria Owens [7:38], ()

cielle 

všetky recenzie používateľa

Tohle byl fakt zvláštní film, nijak mě nezaujal a když to skončilo, tak mě napadlo, proč sem na to vlastně koukala? A pak sem si uvědomila, že kvůli Nicole Kidman, kterou mám opravdu ráda jako herečku, ale přijde mi, že její talent se v takových rolích, které dostává nijak nemůže projevit..A myslím, že je to škoda.. ()

KyoroChan 

všetky recenzie používateľa

Vyjadřovat se k hodnocení nemá smysl. 100lidí - 100chutí. Film má krásný vizuál, mám rád Sandru ve spoustě filmů, ale tady je prostě dokonalá. Příběh byť by se mohl zdát trochu infantilní nebo naivní, tak přeci jen poukazuje na jakési moudro, které lecjaký cynik který dává 2hvězdy prostě neuvidí.. A tím moudrem je pevné pouto k někomu, s někým. V dnešní době je takový vztah zázrak, ale ne nemožný. A proto moc děkuji za tento snímek, který ve mně vdyčky vyvolá touho něco takové najít a prožít. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (21)

  • Sallyin (Sandra Bullock) obchod se jmenuje Verbena. Verbena je rostlina (Sporýš lákařský), která byla dříve považována za magickou rostlinu s afrodisiakálními účinky. (Chevees)
  • Jimmy Angelov se podle původního scénáře jmenoval Jimmy Hawkins a byl to venkovský balík z Texasu. Ovšem potom, co režisér Griffin Dunne uviděl Gorana Visnjice ve Vítejte v Sarajevu a Madonninu videoklipu "Power of Goodbye", rozhodl se přepsat postavu na východního Evropana a obsadit do ní Gorana. (HappySmile)
  • Teta Frances (Stockard Channing) a teta Jet (Dianne Wiest) často nosia oblečenie a štýly, ktoré boli populárne na začiatku 20. storočia, čo naznačuje, že sú skutočne oveľa staršie, ako sa zdajú byť (ako naznačujú niektorí obyvatelia mesta). (Arsenal83)

Reklama

Reklama