Reklama

Reklama

Madisonské mosty

  • Česko Madisonské mosty (viac)
TV spot

Obsahy(1)

Súrodenci Carolyn a Michael s právnikom riešia pozostalosť po matke Francesce. Prekvapí ich jej žiadosť byť spopolnená a rozprášená z neďalekého mostu. Potom však medzi jej vecami objavia závet istého Roberta Kincaida, ktorý si prial presne to isté. Keď sa v jednom z matkiných listov dozvedia, že Francesca mala kedysi s Kincaidom krátku známosť, začítajú sa do jej denníkov... (RTVS)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (532)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Videné velmi dávno, ale keďže sa mi to páčilo v osemnástke, keď je človek najcynickejší, zrejme by som dnes hodnotil rovnako. Pripadalo mi to síce nie úplne reálne, ale úprimné určite. Romantická anomália v Eastwoodovej tvorbe. VIDENÉ ZNOVA: Je to ako nájsť ihlu v kope sena. Ide však o to, že pokiaľ ju nenájdete včas, tak si už vyberiete niečo iné a nemáte akési sociálne právo ju hľadať ďalej. Potom ju možno nájdete, ale všetkých okolo vás by tak pichala, že ju musíte odhodiť nazad do tej kopy. Ale aspoň si na sklonku života môžete povedať, že ste ju aspoň chvíľu mali v rukách. Priniesla vám veľa radosti a smútku zároveň. ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Predstaviteľ drsných pištolníkov a detektívov Clint Eastwood ukázal v tomto počine svoju citlivejšiu hereckú aj režijnú polohu. Spolu s Meryl Streep (nominácia na Oscara) predviedli nádherný herecký koncert a vytvorili dielo, ktoré si užijete tým viac, čím viac máte odžité. Dokáže však spoľahlivo dojať všetky vekové kategórie. Láska kvitne v každom veku a prekážky, ktoré jej osud kladie do cesty, sú čím ďalej závažnejšie. Krásny film a scéna odjazdu autom v daždi má šancu rozplakať aj toho najtvrdšieho drevorubača. 9/10 ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Milostné vzplanutí, poblouznění zamilované mysli a hluboké lásky cit. Věky věků na ně působí dvě veličiny, z nichž jednu změřit lze (ČAS) a ta druhá je prakticky neměřitelná (INTENZITA), přičemž právě ona má to kouzlo posunout jakýkoliv čas přes práh věčnosti.. Civilní, bez žánrových klišé a lacinosti současných vulgarit - taková jest romance od zastřešených mostů iowského Madisonu, jejíž sílu ocení spíše ten, kdo si prošel empirií a skvostná scéna deštivého čekání na semaforu budiž tomu důkazem. Sexuální kovboj Clint je podepsán pod nejlepší western a nejlepší romanci posledních dvou dekád a to je, konkrétně v těchto žánrech, bez diskuze obdivuhodný počin. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Romance trvající jen pár dnů, přesto natrvalo změnila jejich životy. Děj tu v nekonečné iowské krajině plyne velmi pozvolna, vyprávění je to i tak strhující. Staromódně neodolatelný kousek stojí na herecké práci – Meryl Streep a Clint Eastwood jsou bezchybní, Eastwoodovi nejen před kamerou, ale i za ní navíc tahle látka dává coby chlapíkovi s image málomluvného tvrdého poldy nebo samotářského pistolníka možnost své fanoušky i v pokročilejším věku slušně překvapit!! ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Toto bol jeden z mojich najväčších restov, už neviem po koľký krát mi to v tv ušlo, ale stále som sa utešoval, že však ja raz na to natrafím...Až raz tak o vianočných sviatkoch...Eastwood nesklamal. Jeho pohľad na tému- Láska kvitne v každom veku, ma jednoducho dostal, maximálne zaujal a to nepotreboval za celý film umelo dotvárať atmosféru nejakým nedôveryhodným napätím, dobrodružstvom, či akciou, ba dokonca ani zvýšením tóna hlasu. Film jednoducho magicky plynul, dialógy boli naoko jednoduché ako zo života, ale možno práve preto tak účinné. Skvelo zvolená jemná hudba to krásne dopĺňa a ja sa musím trochu hanbiť, že som po tom nešiel skôr. Objektívne možno silné štyri, ale ako zástupca žánru romantika-dráma, si určite zaslúži plný počet. Skvelá M. Steep. 100%. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (29)

  • Snímek se natáčel v září a říjnu 1994. Natočen byl za 36 dní. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama