Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi Petersonovi sa do rúk dostane nový prototyp mobilného telefónu, na ktorý mu prichádzajú čudesné správy predvídajúce budúcnosť a prikazujúce mu, čo má robiť. Podľa jednej SMS sa preto vyberie do jedného pražského kasína, kde vďaka znalostiam budúcnosti vyhráva veľké sumy. Tam si ho všimne bývalý agent FBI John Reed, ktorý šéfuje ochranke kasína. Reed chce prísť na to, kto jeho šéfovi „kradne“ peniaze. Stretnú sa s agentom FBI Daveom Grantom, ktorý má na starosti vyšetreniu prípadu. Ten je zložitejší oveľa viac, ako sa spočiatku zdá. Grant popíše predchádzajúce udalosti a všetci sa usilujú rozlúštiť záhadu, kto rozosiela záhadné správy... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (110)

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

S filmem "OKO DRAVCE" tato hovadina nemá nic společného!!! Oko Dravce byl trhák a tohle je béčkový nudný odpad.ˇFilmových triků jako šafránů, akčních scén je možné napočítat na jedné ruce a ke všemu hlavní roli obsadili prasečím rypáčkem - Shanem Westem. Naprosto nudný a zbytečný film!!!! Brrrrrrrrrrrrrrrr ()

Kreeki 

všetky recenzie používateľa

Prototyp filmu, u kterého platí, čím více vidíte, tím více vám jde proti srsti. Vynikající trailer, velmi slibný začátek a obrovské zklamání v druhé polovině, přitom potenciál tam byl. Bohužel, Praha je hezká, ale sama to neutáhne. Už dlouho se mi nestalo, že bych odhalil pointu tak brzy. Pomalu se mi zdá, že scénáristi pořád stávkují.. ()

Reklama

Nogard 

všetky recenzie používateľa

Slušně řemeslně udělaný sci-fi špionsko konspirační thriller, který se hodí na domácí shlédnutí, do kina na něco takového chodit osobně považuji za zbytečnost. Je škoda, že ten konec je tak pitomě přehnaný a nelogický. Každopádně je to příjemná nenáročná zábava pro ty, kteří mají tento typ filmů rádi. U mne je tam jedna hvězdička navíc za Prahu, nemůžu si pomoct :-) ()

a0001 

všetky recenzie používateľa

Tento film je pre mňa úplná strata času. Tak veľmi sa myšlienkou chce podobať na oko dravca, ale spracovaním na to vôbec nemá. Herecké výkony úbohé, nezaujímavý dej, smiešne a naivné "akcie". Nechápem ako tomuto môže niekto dať 4 či dokonca 5 hviezd. To skutočne lepší film ešte nevidel? Film nie je iba lacnou kópiou, ale ešte aj zle vyzerá. ()

Shaman1135 

všetky recenzie používateľa

Tak na to pozerám, lebo bedňa proste nič iné neponúka a hovorím si: ten nápad som už videl a nebolo to tak dávno. A ten herec sa len podobal na Olyphanta. A ten film zdravil logiku len z rýchliku. A Ving Rhames to nemohol zachrániť. A hlavný hrdina je debil. A záver bol mimo. A moje hodnotenie je ešte mierne, ale tak mal som dobrú náladu. A na buduci týždeň bedňu nezapínam. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)

Reklama

Reklama