Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh veľmi úspešného manželského páru, Meryl a Paula Morganovcov (Sarah Jessica Parker a Hugh Grant), ktorých krásne a úžasné životy majú iba jednu chybu - ich rozpadajúce sa manželstvo. Napriek tomu otrasy ich manželského života sa ani zďaleka nedajú porovnať s tým, čo všetko ich čaká: svedectvo, vražda a vyhýbanie sa istej smrti. Federálni policajti sa pre všetky tieto dôvody rozhodnú Morganovcov odlúčiť od ich milovaného New Yorku a pošlú ich do malého mestečka v štáte Wyoming, kde sa ich ujme rodina Wheelerovcov. Vplyvom nového prostredia, nového života bez stresu a mobilných telefónov, dostávajú Morganovci šancu bojovať o záchranu svojho manželstva. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (260)

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Typický příklad toho, jak se nemá točit romantická komedie. Když nemáte žádný příběh ani dobrý nápad a všem co vám zbylo jsou několikrát provařená klišé a nesympatické postavy, tak z toho nic kloudného nevznikne. Marc Lawrence je navíc totální rutinér, takže se tady neobjeví opravdu nic co by se dalo nějak pochválit. Mezi hlavní dvojicí to vůbec nefunguje, chemie je nulová. Navíc jsou ty postavy tak otravné a nesympatické, že jim budete spíš přát, aby je sežral ten digitální medvěd, než aby se daly dohromady. Sarah Jessica Parker je stále nesnesitelná a Hugh Grantovi tohle xté hraní stále stejné role už prostě nežeru. Chudák Sam Elliott, ten jediný vypadá drsně všude a v každém věku. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Tohle, že byla komedie? Ha, ha. Vážně jsem se hodně zasmála. Sarah Jessica Parker a Hugh Grant mi dali větší důvod proč je nemít rád. Jsou až příliš vlezlí, nudní a bez nápadu. Jedna hvězdička za venkovský manželský pár skládající se z Mary Steenburgen a Sama Elliotta. Film je bez nápadu, vtipu a života. Je to nuda! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Omlouvám se, nerada bych sem tahala osobní problémy, ale v tuto chvíli nepřipadá v úvahu, že bych zbytek života strávila se svým manželem." Rozpadá se vám manželství? Tak si nechte od správných chlapců z FBI zorganizovat zájezd z New Yorku do vidlákova zvaného Ray ve Wyomingu. Je tam sice nesnesitelný klid, čistý vzduch bude ničit vaše zamořené plíce, komunikační technologie vám nebudou dostupné, ale za dohledu zvídavých medvědů se zase dá bez problémů vzkřísit umírající vztah. Já mám snímky tohoto typu rád, při uvolněné zábavě jsem ochoten odpustit i nedostatek invence a dětinským protestem proti zdejšímu lakomému udílení hvězdiček jsem dokonce plánoval přihodit ještě jednu hvězdu nad plán, ale tak moc jsem se zase nebavil. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pozerateľná jednohubka, ale iba v rámci popoludňajšieho televízneho programu. Dnes sa podobné filmy točia snáď už len v produkcii streamingových služieb, kedysi sa "vyžadovalo" za ne vstupné do kina, čo mi vzhľadom na kvalitu takých Morganovcov pripadá dosť mimo. Film niečo sľúbi, ponúkne však niečo iné, obyčajnejšie, a na konci sa k ústrednej zápletke vráti. Že to takto odhadol vopred snáď úplne každý divák, vôbec nepochybujem. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Znovu podivně mrkající Hugh Grant s plačtivými grimasami a Sarah Jessica Parker, která nechce zestárnout a má na ní ne úplně slušivý účes, v podivné reklamě na americký venkov. Situace, do kterých se dostávají, byly mizerné už v polovině devadesátých let. Nápady chybí, romantika je rutinní, fórky jsou ohrané. Co tam máte dál? ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)
  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)

Reklama

Reklama