Reklama

Reklama

Zoe má za sebou veľa partnerských vzťahov, ale nájsť toho pravého sa jej nepodarilo, a tak sa rozhodne stať matkou na vlastnú päsť. Dohovorí si návštevu u lekára za účelom umelého oplodnenia. Hneď po zákroku však stretne atraktívneho Stana, muža svojich snov, ktorý na ňu pôsobí veľmi nádejným dojmom. V snahe získať a nevyplašiť svojho nového nápadníka sa Zoe snaží ukryť svoje tehotenstvo, a tak spôsobí ohňostroj nedorozumení a chýb, z ktorých je Stan zmätený. Keď sa Zoe nakoniec prizná, Stan začne zvažovať či vo vzťahu má zmysel pokračovať. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (201)

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Keby som premýšľala nad rolou mamy a videla tento film, určite by som ostala bezdetná. Keby som videla pažravú J-Lo nad hrncom mäsa žrať z neho jak prasa, krátko na to po milovaní s mužom grcať pred ním a všetky tie ďalšie scény...tak by som túto spoločensky dôležitú rolu prenechala druhým... Jediné, čo ma zaujalo, boli štyri orgazmy v priebehu jednej rýchlovky v syrárni. Tak tú syráreň chcem! :-) Jedna hviezda len za to, že Alex je fakt sexi. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Mladá Zoe ( Jennifer Lopez ) nemá šťastie na vzťahy, ale túži po dieťati. Tak si vymyslí tzv. "záložný plán" a nechá sa umelo oplodniť. Následné stretnutie so Stanom ( Alex O´Loughlin ) všetko zamotá... A potom nasleduje klasická klišoidná romanca, ktorú ocenia romantickejšie typy, ale najdôležitejší je fakt, že dve tretiny filmu to všetko funguje. Potom prichádza nevkusná a zbytočná scéna, zopár scenáristických zakopnutí a takto upotený film sa úspešne natiahne o zbytočných 20 minút. Všetko milé a vtipné je razom preč a divák netrpezlivo čaká na koniec. ()

Reklama

fantomas19 

všetky recenzie používateľa

* pár prekvapivých a nápaditých vtipov * Americká romantická komédia z tohto roku (2010), ktorú režíroval Alan Poul, je príbehom mladej ženy túžiacej po dieťati. Zoe (Jennifer Lopez) vlastní malý obchodík so zvieratkami, má pár bláznivých priateľov, ale nestretla ešte toho pravého. Rozhodne sa zrealizovať svoj záložný plán - nechá sa oplodniť neznámym darcom. Toho krásneho upršaného dňa jej do cesty, do taxíka a do života vstúpi aj Stan (Alex O'Loughlin), ktorý má ambície byť tým pravým. Dokáže si tehotná Zoe udržať Stana, je ich cit pravou láskou? Romantická komédia so zaujímavou témou stojí na pár vydarených vtipoch a milých výkonoch Jennifer Lopez a Alexa O'Loughlina. ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Romantických komédií som sa už asi presýtil.. Jenifer Lopez nie je zlá herečka, ale napriek tomu, že tento žáner je pre ňu TOP si myslím, že už by sa do neho nemala "angažovať". Tento projekt je jednoducho nepodarený. Ja sa ospravedlňujem milovníkom tejto snímky, ale jednoducho ja som iba stepoval, kedy sa už skončí! 15%. ()

lucijelucije 

všetky recenzie používateľa

Já jsem sice dala tři hvězdy, i když se nebráním dojmu, že je tenhle snímek hrubě pod časoru. Je to uhozené, a v podstatě o ničem..Příběh se motá pořád v kruhu jestli chci nebo nechci být rodičem. Ale když sečtu všechno kolem a kolem..dívat se na to dá..takový příjemný film o tom, jestli jste připraveni sdílet s druhým tak velkou věc jako je dítě. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama