Reklama

Reklama

Predtým, ako sa stal Deadpoolom, bol Wade Wilson (Ryan Reynolds) členom špeciálnych jednotiek. Keď mu lekári diagnostikovali pokročilé štádium rakoviny, podrobil sa experimentálnej liečbe v rámci programu Weapon X, známeho a populárneho predovšetkým medzi x-menovskými mutantmi. Vďaka tomu sa Wade zbavil rakoviny a nielenže prežil, ale ako bonus získal schopnosť rýchleho samouzdravovania. Oproti Wolverinovi, ktorý po podobnej liečbe zostal celkom sexy – z tohoto pokusu vyšiel trvale znetvorený. Vypadá podľa vlastných slov ako "avokádo, ktoré malo sex so starším avokádom". Aj preto bez väčšieho odporu prijal „okostýmované" alter ego s názvom Deadpool. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (12)

Trailer 2

Recenzie (2 003)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $58miliónovTržby USA $363,070,709Tržby Celosvetovo $783,112,979Tržby za predaj Blu-ray v USA $70,676,805Tržby za predaj DVD v USA $36,667,103║ a máme tu prekvapenie roka 2016, Ryan Reynolds z tuctových "drevených" úloh sa konečne poriadne našiel a žiary vo svojej životnej úlohe a ponúka bohatú paletu hlášok v sprievode z bláznivou akciou, dejovo jednoduché ale maximálne účelové, dravé a správne drsné, miestami priam excelentná zábavnosť, maškrta ktorá dala značke Marvel nový lesk /videl v kine: 100%/ ()

Tosim 

všetky recenzie používateľa

KONEČNĚ natočil někdo film z X-Menovského univerza, který má vtip, nebere se tolik vážně a překvapivě reaguje i sám na sebe. Je to opravdu oživení jak sviňa, přece jen, člověku dochází, že superhrdinové řeší tu více, tu méně obdobné věci. Mínus Deadpoola je bohužel ten, že přes jeho hláškování a fuckování si nejsme úplně jisti, jestli alespoň tu lásku myslí naprosto upřímně a vážnější momenty nemají takovou účinnost. Leč na dvojku už půjdu do kina!! 90%. ()

Reklama

POMO 

všetky recenzie používateľa

Najsviežejší komiksový závan dekády. Drzo ale sebavedomo kráčajúci proti zabehnutým bezpečným cestičkám Marvelu, chytro a so znalosťou univerza svojho pôvodu, neberúc sa vážne a pritom s prehľadom schovávajúc do vačku všetko, čo sa vážne berie. Úprimne, s premyslene zostrihanou (!) a precítenou dramatickou linkou, prvotriednymi hláškami, skvelou a prehľadnou akciou. A bez otravných digitálnych hovadín. Komiksovka za menej pežazí, ale s o to väčším srdcom od jej stvoriteľov. Možno časom zvýšim na 5*, s druhým zhliadnutím nadšenie rastie. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

„ZASRANEJ MUTANT!…“ /// Hláškující magor, kterýho prostě musím mít rád, páč je tvrdej (všude) a není to hrdina. Navíc je zase od dob Joe Hallenbeckas někým v akčním světě prdel! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přesvědčím se, že nezáleží na obličeji, ale na tom, kdo si na něj sedne. 2.) Rád paroduju. 3.) Thx za titule „fceli medvidek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR **** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Niktorius 

všetky recenzie používateľa

Po tom, co nás neúnavná marketingová kampaň dlouhé měsíce lákala na "jiný druh superhdiny", se nemohu vyhnout zklamání z toho, že je první Deadpoolův celovečerák vlastně poměrně nenápaditý, krotký a konzervativní. Dobře se to projevuje například v (inscenačně nijak omračujících) akčních scénách, kde sice teče krev a sekají se končetiny, ale střih a volené úhly záběrů se snaží tyto brutální detaily co možná nejvíc zakrýt. Mám Deadpoola rád jako postavu, ale sorry, oproti Vaughnovým Kingsmanům zatím hraje alespoň o ligu níž - a to nejen co se týče kreativity a určité drzosti, s jakou si oba filmy pohrávají se žánrovými klišé a diváckým očekáváním. ()

Galéria (136)

Zaujímavosti (109)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 58 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Súvisiace novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (viac)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (viac)

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (viac)

Reklama

Reklama