Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár (Sarah Shahi, Milo Ventimiglia) má veľa problémov po strate ich syna. Aby to nestačilo, život im začne komplikovať aj záhadná návštevníčka. Je ňou vystrašené dievča, ktoré o sebe tvrdí, že prežilo autonehodu a teraz ju prenasledujú záhadní maskovaní muži. Tí krátko po jej príchode prichádzajú do domu a začína sa desivá hra na mačku a myš! (Kadas97)

(viac)

Recenzie (88)

TheEvilTwin odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle je tak mdlý, nudný, slabý a nevýrazný home invasion, až je mi s podivem, že má vůbec 55%. Průběh je drasticky pomalý, kamera má typický béčkový filtr, herci a jejich charaktery se chovají jako kreténi a finální wannabe zvrat v posledních 5 minutách je vyloženě směšný, bez pointy a zanechá v divákovi jen myšlenku ve stylu "a co jako?". Pí*ovina na entou a ztráta 80 minut mého života. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Ak je niečo označené ako horor, tak by tam mal byť aspoň náznak strašidelna. Tu sa to zvrhlo do komédie o skupinke chlapov, ktorí vykradli sklad civilnej obrany. Zistili, že plynové masky, vďaka ktorým im merali veľkosť hlavy v školách, stále sedia a tak si ich natiahli na hlavy. Thriller zase obvykle znamená, že niekto je v ohrození života a na poslednú chvíľu vykĺzne z objatia úkladnej smrti. Tu však v ohrození nie je nik, maximálne tak tí chlapi v plynových maskách, ak by sa im upchal prívod vzduchu. Každý splašene niekam pobieha za nejakou zbraňou. A dráma? No, trochu dramatický je záver, kde dôjde k pomerne ľahko odhadnuteľnému vysvetleniu. A k zmiereniu rozhádaných duší. Ten koniec je vlastne na celom filme najkrajší. Lenže nedá sa to spriemerovať štýlom, že 79 minút sračka (odpad!) a záverečných päť minút je za 99%, takže priemer je 50%, čiže dve-tri hviezdičky. Takto sa to nerobí. Dôvod je jednoduchý - drvivá väčšina filmu bolo o ničom. A tú nekonečnú nudu predsa nemôže vytrhnúť pár akože parádnych vysvetľujúcich viet ku koncu, navyše ak ich nesprevádza nejaký výnimočne a obdobne kvalitný obraz. ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Komentář může obsahovat spoiler. Nemůžu si pomoct, ale mě se Static líbil. Vůbec jsem nevěděl do čeho jdu a o to víc jsem byl překvapenej. Film sám osobě se dá jen s těží zařadit do nějaké kolonky. Je to mix Thrilleru, home invasion a duchařiny. A v tom je síla tohoto filmu. Nesourodej mix, ale chaos to není. Uznávám, že to není extra pecka a 3 hvězdy by byly spravedlivým ohodnocením. Ale jelikož vidím ,že tenhle kousek tady nemá moc kladných ohlasů, lehce nadhodnotím a dávám 4 hvězdy. Velkým kladem je zakončení. Čekal jsem všechno, ale tohle mě nenapadlo. Za mě určitě palec nahoru. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Jonathan a Addie majú za sebou ťažkú životnú skúsenosť. V jeden nešťastný deň prichádza o život ich malý syn Thomas. S neľahkou situáciou sa obaja vyrovnávajú po svojom. Pokiaľ sa Jonathan snaží dokončiť svoju knihu, Addie stále myslí na tragédiu, ktorá ich postihla. Keď už sa zdá, že sa život začne obracať na dobrú cestu, prekvapí ich nečakaná návšteva. Mladá, žena prichádza v nočných hodinách žiadať o pomoc. Niekto ju totiž prenasleduje a ona je v ohrození života. je ale všetko tak ako sa na prvý pohľad zdá? Static sa síce snaží, ale kvalitu už spomínaného, podobného snímku, The Strangers, v žiadnom prípade nedosahuje. A to takmer ničím. Todd Levin síce taktiež vsadil na atmosféru, ale bolo toho pramálo. Gore - 0, lakačky - 0, napätie 4 z 10. Jediné pozitívum sa tak stáva príbeh, či herci a ich výkony. Záver sto krát obohraní zo španielskej "dielne". Tento horor, respektíve skôr mysteriózna dráma sa tak v mojich očiach stáva len slabšou, priemernou jednohubkou - 50%. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Tradičné home invasion jemne šmrncnuté stalkerovským trilerom. Našťastie je to krátke a plusom je i zaujímavá banda s plynovými maskami v čele so Sarou Paxton. Ústredný pár pomerne nesympatický a pácha jedno nelogické zverstvo za druhým. Naopak, kladne hodnotím koncovku, ktorá je značne prekvapivá a zaskočení zisťujeme, že sme sa celý čas v skutočnosti pozerali na úplne iný žáner. Vďaka twistu zvyšujem z pôvodne plánovaných 40% na šesťdesiatku. A gratulujem ku genialite niektorým miestnym užívateľom, ktorí tvrdia, že to čakali. Ja som to teda nečakal ani náhodou. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama