Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Relácia, kde vás prostredím slovenskej a českej ozajstnej smotánky prevedie šarmantná moderátorka Erika Judínyová. Spoločenské akcie, honosné večierky a zábavné párty - miesta, kde sa bežný smrteľník len tak ľahko nedostane, ale s našou kamerou je možné nahliadnuť na miesta, kde to vrie zábavou, nádhernými šatami a známymi tvárami. Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami - vyberte sa so Smotánkou každú sobotu do prostredia „horných desaťtisíc"! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (143)

bobo7171 odpad!

všetky recenzie používateľa

12 hodin denne pracujuci ludia ziju z ruky do huby a televizia ukazuje ako si na ukor 12 hodin pracujucich ludi zije hornych 10tisic... je to totalny hnus a vysmech. zo mna zavist urcite nehovori, lebo ja sice tych 12 hodin denne makam, ale som spokojny s tym co mam a nepotrebujem sa ukazovat svetu. televizia by mala pouvazovat ci by nebolo vhodne tie peniaze ktore sa pouziju na natocenie tejto supidity na nieco rozhodne prospesnejsie 0% ()

dyfur odpad!

všetky recenzie používateľa

toto je vážne hnoj smradľavý - doporučujem pozrieť jeden - dva diely ,aby si každy urobil názor. Predvádzanie sa slovenských "celebrít" kde Jožko prezradí roky skrývané tajomstvo,že hral guličky a podvádzal,kde Anička má len skromný kožuch za pár tisíc euro, že Števo čo zabil dôchodkynu na prechode už býva na poslednom činžiaku v Blave so svojou pipinou.............. HNOJJJ ()

Reklama

gumli odpad!

všetky recenzie používateľa

Snáď ešte horší hnoj ako Na streche.To vážne niekoho zaujíma kto s kým chodí,ktorá je v siedmom mesiaci tehotenstvá,že sa nejaká hlúpa nana dala prefarbiť,že si nejaký chruňo kúpil nové auto?To je teda otras,a zase sme pri tom istom ako Na streche,Slovensko má viac celebrít ako napr.USA.Veď mi by sme ich mohli aj vyvážať do krajín kde majú nedostatok takých šašov.Otázka ale je,kto by chcel takých šašov. ()

Jello Biafra odpad!

všetky recenzie používateľa

Vo vyspelom civilizovanom svete sú za celebrity považovaní spisovatelia, vedci, umelci či režiséri. V čiernej diere Európy zvanej Slovensko sú však za celebrity považovaní alkoholici, feťáci, zlatokopky (kurvy), tunelári či kadejakí primitívovia. Sledovať túto reláciu je čisté utrpenie a je utrpením sledovať hromadu imbecilov typu Braňo Mojsej či múmie ako Eva Máziková, ktorí sú považovaní za VIP. Toto nie je smotánka, ale Zakysanka po záruke, z ktorej môže človek dostať riadnu hnačku. ()

ljukyljuk odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď to moderovala Jana Hospodárová, bolo to ok. Keď to moderovala Lucia Hablovičová, stále to bolo ok. A potom prišla Erika s Lolitkou a poriešili to :D ...naozaj, kedysi aspoň ako-tak vkusnú reláciu o spoločenských akciách sprznila na ten najhorší suterén, plný trápnych dohadov, rozhovorov z ruchových mikrofónov a podliezania sa všetkým možným i nemožným (a.k.a Harabin) ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama