Reklama

Reklama

Čeľuste smrti

(TV film)
  • Slovensko Žralok v Malibu (viac)

Obsahy(1)

Silné zemetrasenie uprostred oceánu spôsobí nielen gigantické vlny cunami, ktoré sa valia ku kalifornskému pobrežiu, ale otvorí aj morské dno, čím uvoľní priechod pre obrovské praveké monštrá, žijúce v prehistorickom mori pod povrchom zemskej kôry. Ako hladné žraloky sa vrhajú na všetko, čo im príde do cesty. Plavci, ľudia na pláži, plachetnice, lode, búdky plavčíkov, nič nie je pred nimi v bezpečí. Heather, šéfka morských záchranárov v Malibu, jej bývalý priateľ Chavez a plavčíci Doug a Barb musia zachraňovať ľudí nielen pred ničivou vlnou cunami, ale aj pred hladnými prehistorickými monštrami. Sú to praveké žraloky, ktoré sa už milióny rokov uväznené v neznámom mori pod zemským povrchom vôbec nevyvíjali. Zachrániť si život nebude jednoduché ani pre samotných záchranárov, lebo skryť sa pri záplave nieto kde a záchranárske búdky sa práve rekonštruujú... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (109)

foundation odpad!

všetky recenzie používateľa

No jo, pri mojom putovani horrorovymi vodami kedy nepohrdnem prakticky ziadnym filmom a musim ho vidiet uz len z povinnosti, je jasne ze castokrat natrafim aj na nieco take ako je Malibu Shark Attack. Efekty moc riesit netreba od toho sa cakat ani nic nedalo, skor som sa strasne bavil na ,,hercoch,, ktori vyzerali ze ich priroda obdarila jednoducho iba jednym zakladnym vyrazom tvare, ktory nie su schopny nijakym sposobom ovladat. Vety ktore zo seba pustali su uplne bezmyslienkovite, samozrejme postavene na hlavu a cele to vyzeralo tak ako keby v tom hrala nejaka partia zombikov ktori na vonok vyzeraju viac menej ako ,,normalny,, ludia. No proste jeden velky nepodareny vtip. ()

hladass 

všetky recenzie používateľa

Od novějších žraločích hororů opravdu nečekám nové Čelisti, je mi jasné, že to jsou kusy natočené za pár dolarů s několika vysloužilými herci, kteří před pár dekádami lehce zazářili v nějakém tom béčkovém filmu či seriálu, s katastrofálními digitálními efekty, za které by se styděli i vývojáři, kteří dělali hry na legendární osmibitovky a pitomým scénářem... Co od těchto filmů čekám, je zábava... Jenže ta se jaksi poslední dobou nedostavuje, protože i když tvůrci ví, že je film sračka, pojmou jej neskutečně vážně a člověk se prostě nemá nad čím bavit... Pomalu nad těmito kousky začínám lámat hůl... ()

Reklama

LukeUp 

všetky recenzie používateľa

Chtěl bych mít matroš, co tvůrci tohoto filmu. Tak stupidní scénáře, dialogy a zpracování, to snad svět neviděl. Tímto chci poděkovat Primě Max za to, že mi to naservírovala, protože k tak kvalitnímu bijáku bych se pravděpodobně jinak nedostal. Jednu hvězdu dávám za epický jump žraloka, kdy jednoho tragiherce sežral z výskoku, hned jsem mu dal titul “žrafín”. :D ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ukážka americkej filmovej televíznej retardácie, kde sa môže spráskať na kolene úplne čokoľvek a ľudia im to uveria. Dokonca aj to, že tí žraloci nie sú len otrasne animovaní a tá vlna tsunami je skutočná. Ale to je len to najmenej na katastrofálnom scenári a postavách, ktoré sú buď klišé, alebo tu máme aj uvrieskanú blondínu, ktorú by sme chceli, aby žralok aj skutočne zožral. Ale... *SPOILER* ... to sa nestane *END OF SPOILER*. Čo viac ešte dodať, že tu máme skutočne pár skutočných komických smrtí ľudí aj žralokov a absolútna nereálnosť, ktorá dokáže človeka pobaví ak si prepne myseľ na to. A z tohto pohľadu teda film neposielam do večných lovíšť. Lebo zabavil som sa miestami poriadne. Myslím si, že väčšia komédia by už z toho bola len v prípade, že by sa tu do hlavnej role dostal David Hasselhoff. Hodnotenie: D- ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Na žraloky jedině s Brutální Nikitou aneb na Malibu bez Pamely Anderson. Ničivé vlny Tsunami se řítí k pobřeží Kalifornie a s nimi i krvelační prehistoričtí žraloci, kteří vyhynuli před miliony let, ale otřesy je probudily zpět k životu. A zakousnou se do každé modelky, která svoje luxus pozadí vystavuje na slunné pláži. A mimoto se ve smrtelném nebezpečí ocitne skupinka záchranářů a jejich přátel. A to je celé. Pak už se bojuje nejen s mimořádně nízkým rozpočtem, ale hlavně s nepříliš početnou skupinkou žraloků poněkud bizarního vzhledu, a to prosím s nižším výskytem drastických záběrů na požírané oběti což příznivce eko hororů přivyklých na nedávná "piraní" jatka nejspíše rozladí. Celý útok probíhal v podstatě tak, že žralok někoho prudce strhl pod hladinu, to doprovázel křik napadené oběti s následně rozvířenou vodou plnou krve. Kamera se jaksi neobtěžovala vlézt za obětí pod hladinu a tak není v tomto případě nic vidět. Oproti tomu by se ovšem dalo vypíchnout detailní zašívání roztrženého stehna modelky bez umrtvení. Mezi nepříliš známými hereckými tvářemi se skví Peta Wilson alias seriálová Brutální Nikita v roli záchranářky. Pod hladinu tenhle poměrně dynamický horor táhne evidentně skromný rozpočet podepisující se od slabšího vizuálu až po chabé trikové sekvence mezi něž spadá animace žraloků a z toho lze usuzovat, že rozpočet zřejmě skončil v útrobách nenasytných žraločích monster. Klady: film je určen pro skalní příznivce žánru nehledící na bombastické pojetí + snaživí herci + zajímavý vzhled žraloků + pozvolný přechod do dynamického hororu + úvodní sekvence s nádhernýma ženskýma na pláži + naturalisticky pojatá scéna zašívání stehna. Zápory: příliš skromný rozpočet - slabé trikové sekvence - absence gore - nepříliš početná skupinka žraloků (cca pět kusů) proměnlivý vizuál - nepříliš překvapivý závěr - film nesnese přísná měřítka. Mé hodnocení: 60% ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama