Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízne noviny sú hlavnou spravodajskou reláciou TV Markíza. Prinášajú aktuálne a dynamické informácie z oblasti politiky a zo spoločensko-kultúrnej sféry z domova i zo zahraničia. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (73)

corona 

všetky recenzie používateľa

Nie som fanúšička TV Markíza a už vôbec nie jej modrátorov (najmä tria Ďurianová,Bartošíková a Švajda) ale tieto TN sú predsa len o trocha lepšie a serióznejšie ako TN TV JOJ, ktoré sú už totálna žumpa, napr. vyvolávanie paniky s chrípkou, strkanie mikrofónu pozostalým, nový jav, ktorý súvisí s oteplovaním (obyčajné haló okolo mesiaca), mäsožravé netopiere na Slovensku a pod. A zvieratko na konci bola špecialita JOJ (ktorá to prebrala z NOVY) a nie Markízy a bola to vždy najobjektívnejšia správa tých novín. ()

Thaarm odpad!

všetky recenzie používateľa

Pre naše spravodajstvo celkovo existuje hádam len USA (+krajiny kde vedú vojnu, prípadne by chceli viesť), z EÚ na 99 percent Nemecko a niečo málo z ČR. O slovanských, pobaltských či severských národoch okrem Ruska takmer nič. Navyše všetky stanice preberajú info z rovnakého zdroja, pretože sú identické (výnimku tvoria reportáže typu: narodilo sa zvieratko, hubár našiel to a to a podobne....) ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Koktajúci Švajda. To je prvé, čo ma napadne pri Markizáckych novinách. Ale teraz vážne. V dnešnej dobe, keď si môžete všetky dôležité správy pozrieť a prečítať kedykoľvek a kdekoľvek za 10-15 minút je podľa mňa absolútna zbytočnosť pozerať každý deň niečo takéto v dĺžke vyše 1 hodiny. Navyše ak naozaj relevantných a dôležitých je tak prvých 20-25 minút a potom nasledujú životu dôležité správy ako napr. že v ZOO v Bratislave sa narodilo mláďa lamy či rôzne lokálne správy o nehodách, hádkach,vraždách a rôznych iných trestných činoch (ako áno je to smutné, ale naozaj o takomto niečom musí vedieť celá republika?) A to ešte nesmieme zabudnúť na povinnú porciu 15 minút reklamy. Jediné, čo drží pri živote túto reláciu je tvrdohlavosť generácie 35+ prispôsobiť sa, zmeniť zabehnuté zvyky a ísť s dobou. Keď predsa roky rokúce všetci pozerali o 7 večer správy, tak to tak treba robiť aj naďalej... Na druhej strane stále lepšie keď si ľudia pozrú takéto (zatiaľ) objektívne spravodajstvo, než bludy a konšpirácie na facebooku... 15% ()

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Kedysi dávnejšie som písal komentár ku Televíznym novinám na Tv Nova. S kľudným svedomím ho tu môžem pastnúť aj k tomuto "vrcholu" slovenského "nestranného" spravodajstva. Tu je: "Každý večer treba na seba pustiť dávku tých najnegatívnejších vecí, ktoré sa v našich krajinách prihodili za posledných 24 hodín, vraj sa potom lepšie zaspáva a človek zabudne na vlastné problémy, keď vidí suseda pod kolesami auta." Ku jednej z moderátoriek, ktorá tu svieti v účinkujúcich (Marry-Ann Ďurianová) si radšej zahryznem do klávesnice, lebo by som musel použiť invektíva a to ja nerád, alebo upraviť hodnotenie na mínusové... Ešte by som si dovolil každému doporučiť najväčšie Mariankine prianie a samozrejme riadiť sa aj jej receptom na úspech :-DDD Nech sa páči ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pomaly začínam uvažovať o udelení dvoch hviezdičiek. Umelo naťahovaná relácia na pomaly hodinu stráca tempo, reportáže sú častokrát vycucané z prsta, aby mohla byť táto dĺžka naplnená. Predtým sme sa aspoň dozvedeli to najdôležitejšie za 20 minút. Teraz sa dozvedáme aj veci, ktoré nikoho nezaujímajú a človeka chytá spánok ešte pred večerným programom. Nemám na mysli ten na Markíze. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (5)

  • Každoročne je na Nový rok odvysielaná humorná verzia novín, v ktorej nechýbajú chyby z natáčania a iné vtipné scénky za uplynulý rok. (PATWIST)

Reklama

Reklama