Reklama

Reklama

VOD (1)

Erin (Drew Barrymore) má ironický zmysel pre humor a jej otvorenosť okúzlil Garretta (Justin Long). Iskra preskočila a je z toho plnohodnotná letná láska. Ale len do momentu, keď sa Erin bude musieť vrátiť do San Francisca a Garrett zostane kvôli práci v New Yorku. Lenže keď sa šesť týždňov radovánok nenápadne zmení v niečo hlbšieho, ani jeden z nich si nie je istý, že to chce ukončiť. A aj keď si z Garretta a z jeho vzťahu „cez telefón" kamaráti Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) robia žarty, nechcú svojho "kamoša" stratiť kvôli úletu s neistým koncom. Rovnako tak Erin je na Garretta upätá až príliš. A to sa nepáči jej vydatej sestre Corrine (Christina Applegate). Ale napriek rozdielnym mestám, opatrným kamarátom a rodine, tento pár možno našiel niečo ako lásku a s pomocou SMS a nočných hovorov, možno tú vzdialenosť prekonajú... (TV Markíza)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (305)

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Budem úprimný a možno neprimerane tvrdý, ale... Drew Barrymore je mi nesympatická ako pondelňajšia ranná cesta do roboty počas mrazivej zimy, tej osudovej romanci som neveril ani trochu (asi sto krát som si položil otázku, prečo sa teda kua nepresťahovali, buď jeden alebo druhý, keď sú taký presvedčený o svojej fatálnej láske?!), celé mi to prišlo ako kompilát citácií a inšpirácií z iných, lepších filmov. Ono je fajn, že sa to snaží byť akože "true", ale cítim z toho chlad, kalkul a je mi jedno, že tí dvaja boli v tom čase aj pár, pretože mi boli ukradnutí, chémia žiadna... Pre objektivitu, pár scén (cca tri) bolo vynikajúcich, napr. sex v kuchyni:) ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

V romantickejch filmech jsou ty hlavní čubky obvykle příšerný afektovaný krávy, který mam chuť kopnout do držky, ale ta čubka v podání Drew Barrymore byla až překvapivě sympatická. Tu bych si možná pozval domu i na dýl, než jenom na hodinu. Jinak je to taková průměrná komedie (v rámci romantickejch komedií ovšem nadprůměr), která na těch 98 minut pobaví, ale stačí vidět jednou. A všiml jsem si, že Kelli Garner už má spravenej chrup. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

O tom, že aj láska na diaľku má zmysel, a často je ešte lepšia a krajšia ako tá normálna. Je tu síce veľa klišé momentov podľa zaužívaných romantických šablón, no v tomto prípade mi to ani tak neprišlo - veľmi dobre sa na tú dvojicu pozeralo. A do toho veľa humoru, vysvetlenie na čo sú fúzy vlastne dobré a samozrejme scéna na stole, ktorú by som okamžite vyhlásil za kultovnú. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

Thomassi 

všetky recenzie používateľa

Americký romantický komedie mě moc neberou, proto si vybírám jen ty, u kterých mám dojem, že by mohli za něco stát. Dál než se zdálo mi padlo do oka pro příjemné duo Justin Long a Drew Barrymore a i když se u takových filmů jedná vždy o stejný mustr příběhu, tak tato komedie je doopravdy i komedií a ne jen romantikou. Několikrát jsem se od srdce zasmál, protože tam byly už tak vtipný scény a když do toho některej ten Longův kámoš něco plácl, bylo vymalovaný. Takže jedná se o pohodovou komedii s dobrými a příjemnými herci (i když taková Christina Applegate mi někdy lezla pořádně krkem :-), u které se pobaví i lidé, kterým romantika moc neříká. ()

Psema 

všetky recenzie používateľa

V podstatě OK. Drew je roztomilá, Justin v poho (pro dámy: a asi zavítal i do posilovny) a byť jde o zcela zbytečnou a šablonovitou romanci s nádechem "pravdy o vztazích na dálku", která se i trochu vleče, po skončení zůstanou v hlavě vlastně jen slušné vtipy a poslouchatelný soundtrack. Na jedno podívání neškodné... 5/10 ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (4)

  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)
  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)
  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)

Reklama

Reklama