Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odpudivo neodolateľný vreckár Willie (Billy Bob Thornton) je stále alkoholik, sukničkár a znova na dne. O tom, ako prepiť a premrhať život, by mohol vyučovať na univerzite. Jedného dňa Willieho vyhľadá jeho bývalý parťák Markus (Tony Cox), ktorého predčasne prepustili z väzenia. Fakt, že sa vzrastom malý gauner Markus kedysi pokúsil Willieho zabiť, dokáže inak veľmi zásadový Willie prehliadnuť. Motiváciou je Marcusova ponuka na “prácičku“, ktorá vynesie 2 milióny dolárov. A tak sa osvedčená zlodejská dvojica vydáva na svoju veľkú akciu do Chicaga. Ale nič nie je také jednoduché, ako sa zdá. V Chicagu stretne Willie svoju kučeravú, zlatovlasú nočnú moru v podobe buclatého a stále veselého Thurmana Mermana (Brett Kelly). Aby pohrôm nebolo dosť, na scéne sa objavuje Willieho matka Sunny (Kathy Batesová), ktorú Willie už 15 rokov nevidel. A pretože jablko nikdy nepadá ďaleko od stromu, aj Sunny vykazuje silné kriminálne sklony a zlodejský talent. A tak sa zrodí nový štvorčlenný gang s jasným plánom - obliecť si Santovské obleky a na Štedrý deň vybrať nabitý sejf chicagskej charity. Lenže riaditeľkou tejto charity je očarujúca a hanblivá Diane (Christina Hendricksová), ktorá vo Williem prebudí nielen jeho romantickú dušu, ale aj žiadostivé libido. (TV JOJ)

(viac)

Videá (34)

Trailer 2

Recenzie (180)

Folky 

všetky recenzie používateľa

Líbil se mi málo patetický konec a pár vtipů, ale zbytek je naprosto zbytečné pokračování. Děje se prakticky to samé, co v prvním díle, jen přibyla santova máma (dobrá, ale nevyužitá postava) a kluk je o něco starší (od něj jdou prakticky všechny dobré vtipy). Obojí je nevyužité a návrat trpaslíka se dal podat o mnoho líp. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Klasické pravidlo dvojek: všetkého viac. Teda nie všetkého, len perverzností, vulgarizmov a fekálneho humoru. Všetko čo na jednotke pôsobilo originálne a svojou nechutnosťou prekvapivo, je tu už vlastne len z povinnosti. Thruman Merman je tu z povinnosti. Kathy Bates je natoľko zle obsadená a odpudivá, že každá scéna s ňou evokuje pohľad na bezdomovca onanujúceho nad párením tchorov. A cez to všetko som sa nasmial. Hanbím sa za to ()

Reklama

Olík 

všetky recenzie používateľa

Jestli je Bad Santa pro jistý okruh diváků docela zavedenou značkou, tak jeho nové dobrodružství se už jenom řítí po sračkách do žumpy. Věčně připitý a ztopořený Thorton se okoukal a tak už mu zbyly pouze laciné výkřiky do tmy. Tady vlastně není co hrát ani se nehraje……tohle už prostě není cesta. Možná to ještě fungovalo před třinácti roky, ale teď už jde jenom o lacinou snahu zachytit se stébla. Další svátky v této společnosti už asi NE!!!!!! ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Santa je pořád úchyl - a ten český název je pořád blbý - ale navíc je dobrý úchyl i jeho máma. Snímek stojí na tom, že je zde Kathy Bates, která je naprosto skvělá. Jinak je to... jinak je to naprosto to samé jako první film, jen Billy Bob už je prostě trochu okoukaný a krimi zápletka je prostě nuda, protože se odvíjí v zajetých kolejích. Jinak je to místy pořád krásně politicky nekorektní. A to je asi vše. ()

Bobik9 

všetky recenzie používateľa

Santa je snad ještě větší úchyl než byl napoprvý. Vlastně mi není jasné, pro jakou skupinu lidí je tento snímek určený. Je to asi jedno. Nicméně celé to suma sumárum dává relativně hlavu a patu a má to i pár vyloženě vtipných momentů. Thornton je hnusák až to bolí a ostatní tam přicmrndávají, co to jde. Doufám, že nevznikne trojka, protože to už by šla kvalita asi hodně dolů, ale tohle není vyloženě hrozné. Důstojné pokračování. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskej provincii Quebec, ale aj v amerických štátoch Kalifornia, Illinois a Arizona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama