Reklama

Reklama

Tvoj snúbenec, môj milenec

  • Česko Tvůj snoubenec, můj milenec (viac)
Trailer

VOD (1)

Na oslave svojich tridsiatych narodenín sa Rachel (Ginnifer Goodwinová) začína trápiť pocitom, že život jej nevychádza celkom podľa predstáv. Má síce skvelú prácu v prestížnej právnej kancelárii na Manhattane, to jej ale k šťastiu nestačí. Spokojné flirtovanie jej najlepšej kamarátky, krásnej a energickej Darcy (Kate Hudsonová) so svojím okúzľujúcim snúbencom Dexom (Colin Egglesfield) ešte podčiarkne Rachelin pocit osamelosti a smútok, že večer bude opäť odchádzať domov sama. Tentoraz sa však ráno prebudí vedľa Dexa, svojho spolužiaka z univerzity - a snúbenca Darcy! Rachel ani Dex si nedokážu vysvetliť, ako mohli nechať všetko zájsť tak ďaleko, a snažia sa zabudnúť na spoločne strávenú noc. Svadba Darcy a Dexa sa blíži a Rachel si začína uvedomovať, že nečakaný románik s Dexom možno nebola chyba. Stojí teraz pred ťažkou voľbou - uprednostní priateľstvo s najlepšou kamarátkou, alebo zabojuje o lásku svojho života? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (198)

Ephemeris 

všetky recenzie používateľa

Každá nevesta by mala mať niečo modré, pretože modrá je farbou vernosti. Niečo požičané od inej šťastnej nevesty, aby to zabezpečilo šťastie aj jej. Niečo staré, čo bude chrániť jej budúce dieťa. No a niečo nové, čo symbolizuje nový začiatok. Do ľavej topánky mincu pre šťastie a prosperitu. Toľko k anglo-saskej mytológii a symbolike. A teraz nech mi niekto povie, že všetky tieto veci niekomu mohli zabezpečiť skutočné šťastie. No asi ťažko, drahí veriaci! To už je ozaj zmysluplnejšie požičať si rovno chlapa svojej najlepšej celoživotnej kamarátky. Na večerný klystír mozgu takýto film úplne stačí, ale to je asi tak všetko. ()

Crawler-D 

všetky recenzie používateľa

Krasinski stojí chudák jako pátý v řadě a přitom je jeho nadhled tím, co si z filmu odnesete, přestože ze všech postav vyplyne jako největší hlupák, který je oddaný "té na prvním místě", aniž by s tím dokázal něco udělat nebo něco změnit. Ostatní je tuctová romantika v tom nejpozitivnějším i nejnegativnějším smyslu. Dobrá je v tom, že jako dívka či žena si u toho máte možnost skvěle pobrečet, neboť ani já jsem neměl přehnanou chuť mlátit postavy za jejich debilitu do hlavy. Ovšem přehnaná psychologizace postav, díky které jsou všechny pohnutky nějakým způsobem podloženy a zdůvodněny (vezmeme-li v potaz víru v existenci a smysluplnost lásky), způsobuje přehnané slovní rozpitvávání a rozplývání filmové výjimečnosti v šedém průměru, a tudíž je to film naprosto odsouzený k zapomnění. ()

Reklama

xHarryx 

všetky recenzie používateľa

Proč? Proč? Proooooooč?!?!?! Obě hlavní ženské postavy bx si zasloužily vyhodit z okna libovolného vyspkopodlažního domu. Jedna za to že je submisivní kravka a druhá prostě jen proto že je. Ani mužské postavy ovšem nejsou napsány nějak briskně(Jonhn na všechno nestačí), takže nikdo nemá koule na to je z toho činžáku fakt shodit. Konec je totální bizár. Ztráta času. ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Popové vypalovačky vyšly z módy. Do módy se ovšem ani nikdy nezačlenily rom-comy, kde se nic neděje. A nepomáhá tomu ani skrytá a určitě nezáměrná myšlenka: všichni jsme svině. Tvůj snoubenec, můj milenec se totiž tváří jako takový ten film o nás všech. Všichni se v něm ale chovají jako šmejdi první třídy. Jestli v tom je alespoň kousek pravdy, pak teda díky. Hned si připadám jako ta věrná líp. ()

josieaddms odpad!

všetky recenzie používateľa

Ani jedna hodně malá, hodně slabá hvězdička. Myslela jsem si že si pustím něco úlevného k odpočinku po těžkých snímcích, ale tak mě to celý štvalo, že mě to stálo pořádně hodně psychické síly a vůbec jsem si neodpočinula. Mrzí mě že Američani skoro nikdy nenatočí povedenou romantickou komedii. Většinou jen trápí diváka. Kam se poděla všechna nápaditost? Originalita? Ach jo. Opravdu to ani nestojí za shlédnutí... ()

Galéria (72)

Zaujímavosti (7)

  • Během natáčení drží muž stojící u terminálu ceduli s nápisem "L. Greenfield", což je odkaz na režiséra filmu Luka Greenfielda. (Mr.Hudson)
  • Kate Hudsonová a Steve Howey si zahráli zamilovaný pár již dříve, a to v komedii Válka nevěst (2009). (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama