Reklama

Reklama

Dylan (Justin Timberlake) a Jamie (Mila Kunis) na usadlý život so záväzkami vôbec nepomýšľajú. Newyorčanka Jamie, ktorá pracuje ako hľadačka nových príležitostí, presvedčí Dylana z Los Angeles, aby prijal svoje vysnívané miesto v New Yorku. Obaja sú si veľmi podobní. Navyše majú z sebou toľko skrachovaných vzťahov, že už sú schopní myslieť len na zábavu a láska ide bokom. Akonáhle sa Dylan presťahuje do New Yorku a začne sa s Jamie vídať častejšie, užijú si spolu množstvo srandy a začínajú byť presvedčení, že láska je len mýtus z hollywoodskych filmov. Rozhodnú sa preto vyskúšať experiment. Rozšíria svoje priateľstvo o príležitostný a celkom nezáväzný sex bez akýchkoľvek emócii. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (1 102)

Vančura 

všetky recenzie používateľa

Pochybuji, že mohu k tomuto filmu sdělit cokoli, aniž bych nosil dříví do lesa. Za sebe tak prostě jen napíšu, že mě tahle romantická komedie hodně bavila, a považuji ji za nesmírně nápaditý a zábavný film, který patří v rámci žánru k tomu nejlepšímu, co jsem za poslední dobu viděl. K jistým klišé či trapným momentům ve Friends with Benefits jsem shovívavý a blahovolně nad nimi mávnu rukou. Tenhle biják je totiž tak nabitý odzbrojující nápaditosti, která nepoleví ve svém zběsilém tempu od první scény po závěrečné titulky, že bych byl vrcholný pokrytec, hodnotil-li bych méně jak 4 hvězdami. Když si k inteligentním replikám a výtečnému hereckému obsazení připočtu i sebeshazující momenty, jimiž si tato komedie utahuje z vlastního žánru (který povýšila na nový level), mohu si jen přát, aby se točilo víc takhle zábavných a skvělých filmů pro chvíle, kdy chci intelektuálně vypnout a prostě se pobavit u bytostně amerického slaďáku s happy endem. Bože, jak já miluju Ameriku. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Rozjezd je spickovej. Romanticka komedie bez obvyklejch klise a dojemnejch vylevu, kde se pro nejaky to fuck nejde daleko, hlavni hrdinove si to neustale rozdavaj a pobihaj polonahy, film se riti skvelou rychlosti, hlaska strida hlasku, pohodova hudba, super sympaticky herci. Jenze jak uz to tak bejva, nekdy pul hodiny pred koncem se to zadrhne a zacne to hrat na typicky romanticky klise, postavy se zacnou trapit a udobrovat se a veskera svezost, nadhled a sviznost jsou pryc. Fakt je desna skoda, ze si film neudrzel tempo az do konce, jinak bych to oznacil za jednu z nejlepsich romantickejch komedii tohohle roku, takhle bohuzel jen lepsi 4* a dvojka Kunis - Timberlake je naprosto dokonala. ()

Reklama

AllShallFall 

všetky recenzie používateľa

Romantickým filmům vůbec neholduji. Občas se teda nějaký najde, ale obavám se, že tenhle zrovna mezi ně nepatří. Abych se smál tomu, jak si dva řeknou podmínky nezávazného sexu, jestli lízat doleva nebo doprava....a když se udělám tak si kýchnu.... No tohle ne:) přijde mi to dost trapné. Ona nesympatická, nic krásného na ní nevidím. On je taky idiot. Nemám ho rád. Herec z nej nikdy nebude a jestli bude hrát něco, tak jedině takovéhle blbosti, kde ze sebe bude dělat idola dívčích srdcí. Je prostě sladkej celej, Justýn. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Keith Merryman, David A. Newman, Will Gluck, Harley Peyton | Hudba: Halli Cauthery | Produkcia: Liz Glotzer, Marti Shafer, Will Gluck, Jerry Zucker, Janet Zucker | Distribúcia: Sceen Gems | Štúdio: Castle Rock Entertainment | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 111,402,754 $ || Živočíšne svieža prvá pólka je viac než prekvapujúco zábavná, neokukaná ústredná dvojica viac než príjemná. Ako bonus, konečne ukážkové iskrenie i v spálni. A nesklamú ani vtípky vo forme ANTIapple reklamy na iPad (ticho súhlasím s nedomakanosťou giroskopu vo všetkých "i" výrobkoch vo vodorovnej polohe) a zámernému propagovaniu konkurenčnývh topákov, ako je Win7 Touch, SE VIVAZ, Sony Vaio a tak ďalej... Späť k filmu: Druhá polovica podlieha krutému šablónu, a ukopáva celý cirkus do hrobu. Je to škoda, pretože sa to vymykalo bežnosti na 5 hviezd od podobných kusov... ()

Hild 

všetky recenzie používateľa

Celkem příjemná komedie, od které dostanete přesně to, co čekáte. První polovina se mi líbila o hodně víc než ta druhá. Byla zábavná, příjemná, ani té romantiky tady nebylo zase tolik. Navíc opravdu sympatická hlavní dvojice, která diváka baví a Justin dál přesvědčuje, že herecký talent opravdu má. Ovšem v druhé polovině už se to všechno přepne to toho známého stereotypu. Předvídatelný děj plný klišé a humor se začne pomalu vytrácet. Ale jo, třetí film v tomto roce s podobnou tématikou (Hlavně nezávazně, Láska a jiné závislosti), z této trojice mi Kamarád taky rád rozhodně vychází jako vítěz. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (25)

  • Ve scéně, kdy Jamie (Mila Kunis) vyzvedává Dylana (Justin Timberlake) na letišti a odjíždejí společně taxíkem, se střídají záběry, kdy postavy mají a nemají zapnuté bezpečnostní pásy. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama