Reklama

Reklama

VOD (1)

Max sa zotavuje z traumatickej nehody, a tak vezme aspoň prácu bezpečnostného nočného strážnika v otcovom obchodnom dome. Práve vtedy sa mu začne zjavovať v tamojších zrkadlách mladá žena. Max si nie je istý, či sú jeho vízie vedľajším efektom práškov na spanie, alebo či sú skutočné. A tak si začne všímať všetky detaily ženy v zrkadle. Lenže potom sa jedného dňa ukáže, že niekoľko zamestnancov obchodu zomrelo a Max je podozrivý z ich vraždy. Musí s pravdou von - teda, že v obchode straší duch v zrkadlách - len tak môže dokázať svoju nevinu a zastaviť vyčíňanie prízraku. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (192)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 2008 natočil režisér Alexandre Aja snímok "Zrkadlá". Je to americký remake kórejského filmu "Geoul sokeuro". Zdal sa mi to byť celkom podarený duchársky horror. Takže som si pustil i "Zrkadlá 2". Réžie sa ujal omnoho menej skúsený Víctor García. Natočil však obstojné pokračovanie. Max spôsobí autonehodu pri ktorej zahynie jeho snúbenka. Trápia ho výčitky svedomia. Po čase nastúpi do luxusného obchodu s umením ako nočný strážnik. Tam začne v zrkadlách vídať prízraky mŕtvych ľudí. *** ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Žer sklo, hajzle! Tak to bychom měli první setkání se zrcadlem. Většina nepochvalných komentářů mě připravila na to, abych nic moc nečekal. A vyplatilo se. Svět zrcadel je tajemný sám o sobě a mnohokráte jej využily knihy i filmy. Někdo v nich vidí i jiné věci, někdo ani sám sebe ( upír). Vražd není mnoho, ale jsou příjemně brutální, byť fanoušci Saw a jiných zvrhlostí možná ohrnou nos. Napětí vytváří především hudba ( Frederik Wiedmann), která je patřičně temná a strašidelná, i když už v jiných filmech slyšená. Necháte-li se do filmu vtáhnout, pak vám to nejen nevadí, ale jste rádi, že tak temně vrní. Často si kladu otázku, co vlastně od takovýchto filmů diváci očekávají. Jaký bombastický zážitek překypující originálními nápady a filosofickými myšlenkami? Vždyť cílem horrorového béčka je především pobavit. Filmová kamera, zrcadlový svět, zločin a trest, ...co více si přát? Jen snad ta dvojka za názvem je zbytečná, neboť s jedničkou kromě zrcadel nemá společného vůbec nic. ()

Reklama

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Úkážkový príklad béčkového pokračovania áčkového filmu. Prvé Zrkadlá považujem za jeden z mála naozaj fajn hororov, zato dvojka je hneď od počiatku bezradná ako jehovista čo práve zistil že koniec sveta sa odkladá na neurčito. Hrdina s povinnou traumou opäť raz vidí mŕtvych ľudí a tí sú potom zabíjaní svojim masochistickým odrazom v zrkadle. Nič než rutina, absencia nápadov a letargická rezignácia na nejaké tajomno. Jediné na čo sa tvorcovia zmohnú je hneď skraja natrieskať rýchlo za sebou pár vrážd kde ukážu sprchujúce sa namydlené kozy s odrezanou hlavou či gurmánsky vyliezajúce črevá. No fajn, hnusná brutalita nikdy nič nepokazí, aj keď sa len snaží zamaskovať neexistenciu nosnej myšlienky. Potiaľ v podstate fajn video béčko, ľudia umierajú a nevyspatý hrdina ako bývalý feťák nevie či sa mu nerozleptáva príčetnosť. Celé to potom začne tragicky dostávať na riť s blížiacou sa pointou, ktorá to celé odjebe niekam k televíznej duchárskej detektívke a hrdinovia sa začnú naháňať s dákym slintošom. Odmietam už uveriť že niečo také napísal živý človek a dokonca za to zobral peniaze. Ak áno mal by sa obesiť ako Judáš za svojich tridsať strieborných. To vážne nedokáže žiadny z tých scenáristických jebov prísť s čímkoľvek iným ako záhrobnou pomstou sprznenej ženy?! Skôr si myslím že tie filmové štúdiá majú nejaký spoločný textový editor ktorý automaticky chrlí scenáre pozliepané z rôznych úryvkov nájdených na internete. Hororový žáner je v rozklade už dávno a vďaka podobne bezrízorným podvraťáckym chujovnám už z neho odpadávajú posledné kusy mäsa. Mor ho, Cthulhu na Vás! ()

lykan9 

všetky recenzie používateľa

Zrcadla 2 se ani vzdáleně nerovnají kvalitě prvního dílu. Napětí a tajemnost se totiž vytrácí hned, jak divák zjistí, že se nejedná o čisté zlo a v tu chvíli se tento horor spíše mění na detektivku. Pár zajímavých momentů v podobě smrti ve sprše tu však je shlédnutí tohoto filmu určitě není zbytečnost. ()

PabloFuentes 

všetky recenzie používateľa

Obsahuje spoilery: Tak tohle byla slátanina největšího rázu. Ale taková! Absolutně nedoporučuji. Takže důvod, proč zabili tu hlavní oběť byl úplná blbost. Nedomyšlené, trapné. A tak se hlavní oběť, nyní již zlá mrtvola, mstí skrze zrcadla. Otázka tedy zní... Jsem pomstychtivá mrtvola. Proč nezabiji svého vraha? Dobře, zabiji jeho komplice, ale hned na to jdu vraždit někoho, kdo s mou smrtí nemá vůbec nic společného? (otec hl. hrdiny) a když můj vrah vraždí mou sestru, tak na to jen čumím? I když mám schopnosti typu ovládám vaše tělo, zničím vás na dálku? Hvězdička za nahou první oběť. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama