Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komediálne ladený príbeh o troch priateľoch, "skalných fanúšikoch", ktorí sa snažia získať vstupenky na významný futbalový zápas s brazílskym klubom. Všetci pracujú v projektovom ústave a robia všetko preto, aby mohli povzbudiť svoje mužstvo na chystanom zápase. Lenže všetko sa im vymyká z rúk... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (51)

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Počínaje Poláčkovými Muži v offsidu bylo rozhodnuto o jedné z nejoblíbenějších národních vášní. Skalní v ofsajde směle navazují a dokazují, že téma fanouškovství je stále aktuální. Ján Lacko zde ukočíroval celé trio Dibarbora, Mrvečka, Garlatty a už jen za to by měl dostat metál. Pro další generaci tu budou Ženy v ofsajdu. ()

bloodline 

všetky recenzie používateľa

Skalní jednoznačne v postavení hry z čoho ich usvedčil tento kamerový záznam. Výpravná obrana spoľahlivo plnila divácke nároky a dnes ju moje kritické oko zaraďuje do vitríny jasnozrivých klenotov. Stred poľa v zložení Dibarbora-Mrvečka-Garlatty kreovalo humorné finesy brazílskych rozmerov, len útočný scenár im pravidelne hatal cestu do kinematografickej siene slávy bombardovaním pevnej konštrukcie režisérskej bránky, z čoho rezultoval slabý dôraz v zakončení a občasné rozhodcovské napomenutie. Napriek tomu klasika, ktorú si prevelice rád pustím zo záznamu na zlepšenie nálady a s víťazným výsledkom pre skalného diváka v ofsajde :) 4 a 1/2* ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Príjemný humorný filmík o športe a čo všetko je skalný fanúšik schopný obetovať pre jeden zápas. Dokonca aj šťastie rodiny, či vlastné zdravie. Miestami často pritiahnuté za vlasy a pár scén zaváňalo dnes už trápnosťou, ale inak je to milé, nespútané, usmievavé a hlavne pomerne naivné. 70%. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Absolútna špička medzi komédiami, u ktorej mi je ľúto len to, že sa ju ani po toľkých rokoch nikto nepokúsil kolorizovať. Inak čo situácia to gag, nejaký vtip a pritom všetko také prirodzené. Na humor im stačili bežné životné situácie. Hoci sa tento film časovo aj herecky prelína s Šťastie príde v nedeľu, tento je z nich lepší, hoci oba filmy sú klenotmi. A podobajú sa aj v niečom smutnom. V obidvoch hrala ústredná trojica a v obidvoch dvaja z troch ukončili život priskoro a dobrovoľne. Len Dibarbora žil, koľko mohol. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (19)

  • Vstupné do kina na film bolo päťdesiat halierov a reklama pozývala na „Tri tutovky na plátne: Dibarbora, (Ján Sekáč) Garlatty (Tóno Bariak), Mrvečka (Michal Drozd)“. (Raccoon.city)
  • Film sa nakrúcal na jeseň v r. 1960 (1.9. - 26.11.1960) a v kancelárii na policajnom riaditeľstve je nástenná mapa Československej republiky - a pritom 11.7.1960 bola schválená nová Ústava, ktorá zaviedla názov štátu Československá socialistická republika. (andykanadan)
  • Futbalové scény sa nakrúcali prevažne na štadióne Slovanu v Bratislave a komparz tvorili študenti a dôchodcovia. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama