Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (viac)
Trailer 1

Starý, opustený hotel Yankee Pedlar Inn, ktorý je už takmer bez zákazníkov má otvorené posledný týždeň a potom definitívne končí. Poslednú šichtu si napísali Claire (Sara Paxton) s kamarátom Lukom (Pat Healy) a keďže sa nudia, rozhodnú sa vypátrať a nadviazať kontakt s duchom Madelaine O'Malley, ktorá tam údajne prebýva a ešte nenašla svoj pokoj. (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (274)

VenDulin85 

všetky recenzie používateľa

Tttttedy jjjjjestli k ttttomu můžu něco říct... tak jako slušný hhhoror, a to jsem myslela, že po projekci tohoto žánru v kině mě už nic nepřekvapí... Překvapilo, a docela dost, jen jednu hvězdičku z plného počtu srážím za to, že celou dobu v závěru na ni volám "nechoď tam, sakra, nechoď tam!" a ona tam samozřejmě jde... A tady ta nelogičnost ve filmech mě vždycky vytočí, takže ačkoli jsem řádně vytřepaná jako ratlík na tatramatce v provozu, tak prostě bez dlouhých cavyků za čtyři* a jdu se třepat dál... ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Klasicky príbeh pre dobrého rozprávača na nočnú opekačku. ALE - tí čo sa zľakli nech zdvihnú ruku. Tí čo dali tri a menej hviezdičiek sme zrejme pozerali iný horor. Nemôžem dať viac ako tri * len zato ze ukázali 3 krát ducha a jednu samovraždu. Film je ideálny na prvú dámsku, či pánsku nočnú návštevu. Týmto filmom ju - pokiaľ nie vlastným ksichtom - určite nevystrašíte. A možno bude aj druhé kolo. Musím uznať že ku koncu to bolo ozaj o dosť lepšie ako úvodných 70% filmu, no zázrak sa nekonal - môžte spustiť oponu. DÚM ĎÁBLA je od tohoto režiséra podľa mňa lepši kúsok. ()

Reklama

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

Dle očekávání nesou The Innkeepers režisérovy typické znaky z Domu ďábla, tedy kromě náhlého finále i celkovou roztahanost a minimum lekacích scén. To ovšem nevadí, protože tím buduje skvělé napětí a člověk se zkrátka nebojí toho, co se děje, ale toho, co může následovat. Ovšem přecijen bych doporučil nedívat se před zhlédnutím filmu na trailer, který krapánek spoiluje. Všechny takové silnější momenty můžeme vidět v traileru a pak jsme s filmem trochu zklamaní. Ti West vytvořil upřímný a realistický pohled na primitivní duchařský příběh se sympatickými postavami. Skvěle napsané a zahrané charaktery jsou jedním z hlavních taháků snímku. Určitě se těším na režisérův další počin, tohle byla dobře odvedená práce, i když s odstupem času bych jí zas tak moc nepřechvaloval. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

Ti West, mladý režisér, ktorý sa v mäteži hollywoodskych hororov snaží profilovať ako tvorca autorských hororových filmov s dôrazom na budovanie napätia podľa klasických princípov hitchcocka a kubricka a na odkaz hororov zo 70-tych rokov urobil od predošlého filmu (house of the devil) výrazný posun a to tak po stránke formálnej ako aj obsahovej a vytvoril naozaj pozoruhodný nezávislý horor. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Čakal som postupné odkrývanie záhady okolo starého hotelu a perfektnú atmosféru na základe tajomna a hororových okolností. Prvá hodinka však z tohto nesplnila absolútne nič. Ústredný príbeh okolo legendy neoslnil, bol až moc priamočiary, nudný a tuctový. Vlastne som sa dočkal iba jednej lepšej scény, ktorá pripomenula, že pozerám horor. Keď postavy vojdú do sklepa, situácia sa po obsahovej stránke zlepší, film konečne získa na atmosfére a nuda sa vytratí. Tiež masky neboli zlé. Keby bol snímok v tomto duchu už od začiatku, išiel by som s hodnotením vyššie. Čo sa týka konca nebol zlý, pobavil, ale ocenil by som väčšiu precíznosť, prípadne ešte nejaké tie vysvetlenia. Zdal sa mi mierne nedorobený. Celkovo ide o priemerný hororík s dobre hrajúcou Sarou Paxton, ktorý nič nepokazí ale ani nenadchne. 55/100 ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama