Reklama

Reklama

Čeľuste 3D

  • Slovensko Noc žraloka (viac)
Trailer

Horúce flirtovanie a bezhraničná nekonečná zábava – nejako tak si Sara (Sara Paxton) a jej spolužiaci predstavujú dokonalý letný párty-víkend v prázdninovom domčeku jej rodičov na malom ostrovčeku v slanom louisianskom jazere Morris. Nálada je skvelá, voda lákavá, a tak asi neprekvapí, že sa priatelia krátko po príchode aj s wakeboardmi nadšene vrhnú do vĺn. Lenže nadšenie všetkých razom opustí, keď futbalová hviezda Malik (Sinqua Walls) precení svoje sily, zraní sa a krátko nato sa na súš doslova vytacká – bez ruky! Jeho viditeľne otraseným a patrične zdeseným priateľom neostáva nič iné, ako naložiť ho do malého motorového člnu a uháňať na pevninu do nemocnice. Až na vode si, žiaľ, uvedomia, že nešlo o nehodu a že v temnote kdesi hlboko pod hladinou na svoju príležitosť striehnu nemilosrdní krvilační predátori! Presnejšie, obrovské vražedné žraloky, ktoré ich môžu za pár sekúnd roztrhať na márne kúsky. Zúfalý boj o holý život sa začína... (TV Markíza)

(viac)

Videá (11)

Trailer

Recenzie (256)

Sonnery odpad!

všetky recenzie používateľa

Ty vole, to působilo jakoby se někdo vyblil a pak z toho udělal videosoubor. Nevadilo mi, že tam figurovala postava, co si natírá samoopalovacím krémem pinďoura, ale že ten žralok vypadal jako chodník s otevřenou hubou a samotný repliky byly gumovější než holinky od Gumatela. Doprdelepráce! Věděl jsem, že Noc žraloka bude odpadní voda z Temelína, ale nečekal jsem, že do i tak zesraný vodymý ještě někdo nach *čije ()

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Kludne sa tu mohlo jednať o druhú Piraňu 3D, tá bola svojou krvavou zábavnosťou príjemným sústom. Tvorcovia žralokov by však potrebovali vačšiu fantáziu, súdnosť a zmysel pre humor. Vo filme sa nenachádza ani jeden zaujímavý nápad, ani jeden vydarený žraločí útok. Všetko je jednotvárne, mdlé a hlúpe. Zívačka. ()

Reklama

Beastmaster4 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak se někdo chtěl vyšvihnout, vedle PIRAŇA 3D a dopad ještě hůř než konkurence (která nebyla taky zrovna nic extra). Připitomělý animace žraloků - opravdu to musí na dnešní dobu vypadat tak lacině a uměle?! K tomu několik stupidních chyb, až se vám chce brečet. Sara Paxton, která mne překvapila v THE INNKEEPERS je tady nevýrazná a nudná jako celý film. Jestli chtěl někdo zvednout laťku tím, že jí a několik dalších bab svlékne do plavek, tak to tady taky nevyšlo. Scénář příšernej a nezajímavej, krom toho, že jsou (SPOILER!!!!) tu žraloci v jezeře chováni záměrně, což ale vzhledem k tomu, že dva blbce tipnete, jako hlavní padouchy hned není taky nic wow! A to 3D nějak nepobírám, žraloka ve 3D uvidíte hezčího na nějaké pohlednici nebo v 3D knížce, tady je opravdu děs....efekty = konzolové hry tak před 5 lety. :-) ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Viem, že sa točia hocijaké blbosti, ale vypustiť v roku 2011 do kín takúto zbytočnosť, ktorej by evidentne viac sekla polica v DVD požičovni tesne vedľa „veľdiel“ od Asylum? (ehm)Horor, ktorý v dnešnej nemá čím zaujať. Nesúhlasím s viacerými prirovnaniami k novej Piranha 3D. Piranha bola aspoň zábavné čistokrvné B-éčko, ktoré sa nehralo na nič viac, navyše Aja správne pochopil, čo nakrúca a dodal jej poriadnu dávku brutality, jednoducho pozrieť, zabaviť sa a zabudnúť. Shark Night sa naopak chce tváriť tak nejako vážnejšie, chýba mu nadhľad alebo akékoľvek odľahčenie. Pri podobných filmoch neočakávam inteligentné diskusie, ale takto dementne sa chovajúce, nesympatické a zbytočné postavy som už dlho nevidel. Zachrániť to mohlo jedine slušné gore, ale s ratingom PG-13 predstavuje vrchol akurát červená voda. Digitálne efekty na dnešnú dobu s rozpočtom 30 mil. USD na smiech (chalani s 10 mil. to pri Skyline zvládli 100x lepšie a to už je čo povedať). Nefungujúce ani zďaleka ako áčko, ani ako zábavné béčko. Tie dve hviezdy s prižmúrením všetkých očí, aj to len za celkom slušnú kameru, rozumnú stopáž, ktorá keď už nič iné skončila v dobe kedy to už začalo byť neúnosné, spomienky, že režisér keď má svoj deň a veľmi chce dokáže natočiť aj značne fungujúce zábavné béčko (Snakes On a Plane, Final Destination 2) a za pár „animal planet“ informácii napr. aspoň už viem, že žralok brazílsky hltá svoje vlastné zuby, aby získal vápnik :). Inak však ruky preč! CELKOVO: (veľmi slabé)2* ()

mzss1 

všetky recenzie používateľa

No, překvapen, ale docela nemile. Čekal jsem solidní krvák, ale to se bohužel nestalo. Příběh je strašně základní, nudný, nenápadný. Od režiséra, který natočil Nzvratný osudy 2 a 4 bych čekal něco víc. Velkou chybou je, že je film v přístopnosti PG-13. Proti této přístupnosti nic nějak nemám, hodně filmů, které mají tuto přístupnost, např. Smrtonosná past 4.0, Bourny, Bondy atd.. mám ve velké oblibě, ale u hororu má být krev. Jasně, u tohohle filmu byla, ale jak žralok útočil, tak byla vidět jen trochu ve vodě, nic konkrétnho. A ta ukousnutá ruka, no jako bylo hodně úsměvné, jak černoch zabil s jednou rukou (po několika hodinách byl černoch zdravej po ztrátě ruky) žraloka. Takže mé hodnocení je pouze tak na 28% = * ()

Galéria (72)

Zaujímavosti (11)

  • Šerifova dubléra si lze všimnout v záběru, kdy je s popáleninami vhozen do žraločí nádrže a posléze zakryt proskleným poklopem. Voda mu strhla paruku do strany. (Conspi)
  • V závěru, kdy Nick (Dustin Milligan) vyskočí z vody na loď, aby zachránil Sáru (Sara Paxton), je jeho tělo i vlasy suché. (Conspi)
  • Ve scéně předtím, než do místnosti vstoupí Malik (Sinqua Walls), hrají Gordon (Joel David Moore) a Nick (Dustin Milligan) hru „Halo Reach“. (StrYke)

Reklama

Reklama