Reklama

Reklama

Cililing a veľká záchranná výprava

  • Česko Zvonilka a velká záchranná výprava (viac)

Dávno pradávno predtým, čo sa víla Cililing stretla s Wendy a stratenými chlapcami, sa zoznámila s Lizzy, dievčatkom, ktoré neochvejne verilo v silu vílieho prášku a kúzelnú ríšu víl. Keď Cililing jedného dňa navštívi rozkvitnuté anglické lúky, pretnú sa po prvý raz dva veľmi odlišné svety a vznikne nevšedné puto medzi Cililing a zvedavou Lizzy, ktorá potrebuje kamarátov. Ostatné víly sa vypravia na odvážnu záchrannú akciu, ale Cililing sa pustí do veľmi riskantného dobrodružstva a ohrozí nielen svoju bezpečnosť, ale aj budúcnosť všetkých víl... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (58)

tommmy89 

všetky recenzie používateľa

Jednu z mnohých vecí, ktoré majú víly zakázané, je navštevovať ľudské obydlia. Myslíte si, že to bude i v tejto časti? Ak ste povedali áno, mýlite sa. Víla Cililing je priveľmi zvedavá na to, aby nepreskúmala aj túto časť sveta a tak sa vydá k rodinke, kde žije len otec, malá Lizzy a neposlušný kocúr. Malé dievčatko od malička verí vo víly, kreslí si ich na papiere, vymýšla si o nich príbehy, tak sa jej splní snáď najtajnejší sen a to, že sa stretne zoči-voči s vílou samotnou. Ba viac ju naučí lietať a presvedčí jej otca - bádateľa, aby veril aj on.4* ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $10,872,752Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,548,483 //počet predaných kusov 213,294Tržby za predaj DVD v USA $47,412,428 //počet predaných kusov 2,562,109║ Víla Cililing si opäť udržiava svoj príbehový a animačný štandart a jej ďalšie dobrodružstvo slušne zabaví - pobaví, zatiaľ videl len v Českom dabingu, takže na Slovenský sa moc teším. __31.12.2012 videl aj v Slovenskom znení a fantázia, úžasný príbeh, pekné piesne, roztomilé, hravé, silné, jednoznačne najlepší diel Cililing. /100%/ ()

Reklama

jafuska 

všetky recenzie používateľa

já jsem se prostě do víly Zvonikly zamilovala, tak kouzelnou pohádku s krásnou animací jsem už dlouho neviděla, je to vlastně už třetí díl a budu doufat, že budou další, tohle se dá vidět docela často, taky bych chtěla mít takovou vílu, Nádherný, a nejen pro děti, je to pro všechny, kdo chce utéct od všedních starostí, ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Stretnutie s ľudmi nie je tak zaujímavé, ako sa na začiatku môže zdať. Viacmenej z neho vyplýva komično a klišovitosť vzťahu zaneprázdneného otca a opustenej dcéry s bujnou fantáziou. Vadilo mi tiež to, že v jednom filme sú piráti (t.j. sa odohráva niekedy v novoveku) a v tomto sú zasa autá (začiatok 20. storočia). Skáče sa hore-dole, ako sa to tvorcom práve hodí. Nedomyslené je to aj v príklade toho, že víly nemôžu lietať v daždi, ale človek, hoci bez krídiel, iba posypaný prachom môže. Odhliadnuc od toho, animák je porovnateľný s ostatnými filmami z vílej série, má svižnosť, rovnaký humor a celkovú detskú sympatičnosť. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Za to, že je snímek plný humoru, který není rozhodně špatný, ale místy opravdu rozesměje, a za to, že je to hezky pohádkové, příjemné a prostě člověk ví, že to dobře skončí, dávám 60 %, protože si myslím, že tohle je něco, co může děti opravdu bavit. Navíc, pokud se podívá i dospělý, uvědomí si, jak moc je tomu dětskému světu vzdálený a možná ho to i nakopne, aby se svým dětem trochu víc věnoval, pokud tak nečinil doposud. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (2)

  • Poprvé v tomto díle má Zvonilka jiné šaty než v ostatních dílech. Nemají výstřih a jsou složené z několika vrstev listů omotaných přes sebe. (Gardis)
  • Betkin otec povie, že víly neexistujú. Lenže vo filmoch o Petrovi Panovi sme zistili, že po tejto vete umrie vždy jedna víla. Zvonilke sa nič neprihodilo, hoci stála práve pre nich. Naopak v snímke Peter Pan: Návrat do Krajiny Nekrajiny (2002) začala umierať, akonáhle túto vetu vyslovili. (matthew.17)

Reklama

Reklama