Reklama

Reklama

Triler Vražedná hra je pokračovaním filmovej série, ktorej predchádzali snímky Ako Pavúk a Zberateľ bozkov. Príbeh nás zavedie do čias, keď Alex Cross (Tyler Perry) pracuje ako detektív policajného oddelenia v Detroite spoločne so svojim dlhoročným priateľom Tommym Kaneom (Edward Burns) a detektívkou Monicou Asheovou (Rachel Nichols). Práve ona sa dostane do rúk sériového vraha  prezývaného Picasso (Matthew Fox). Avšak jeho hlavným cieľom je dostať priemyselného magnáta Gilesa Merciera (Jean Reno). Vrahove kroky sú nepredvídateľné. Cross sa pokúsi preniknúť do jeho násilníckej mysle, aby odhalil prekvapenie, ktoré si preňho nachystal tentokrát. (TV Markíza)

(viac)

Videá (41)

Trailer 1

Recenzie (201)

2mig1 

všetky recenzie používateľa

do hajzlu a já si myslel, že rapidně měnit sůvj zevnějšek stojí za to jenom kvůli účasti v potencionálních oscarácích, foxem jsem fakt během celýho filmu nepoznal :D každopádně jinak jde o megashit, kterej získává druhou hvězdu díky super skype žblunknutí v závěru filmu, jedinej vtipnej moment celýho filmu... perryho bych oporučoval odstřelit hend v začátku ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Alex Cross bol skvelý v Zberateľovi bozkov. Už menej skvelý bol v Ako pavúk. Vo Vražednej hre je ÚPLNE zlý. Tyler Perry bol zaujímavou hereckou voľbou, pretože komiic vo vážnych rolách zvyknú byť bravúrni (Jim Carrey - Muž na Mesiaci). Ale nakoniec to dopadlo dosť biedne. Vlastne je to asi prvý prípad, na ktorý si paletám, kedy je komik v dramatickej úlohe zlý. A Jean Reno? Slabý ako slabá káva. Ako-tak poteší snáď len Matthew Fox v úlohe vychudnutého magora; aj uňho je to však dosť značná nuda. Scenár je nezáživný a o ničom. Škoda, Alex Cross je výborná literárna postava (trocha ako Jack Reacher v tom zmysle, že je veľmi dobre napísaná a chytľavá). ()

Reklama

Psema 

všetky recenzie používateľa

Uber-nigga-shit, ve kterým se Tyler Perry snaží o seriózní herectví. Což je zhruba stejně úchvatné jako Foxovo koulení očí, znázorňující jeho mentálně vyšinutý stav. Vlastně ani nevím, co jsem čekal. Cohenův poslední koukatelnej film je Rychle a zběsile, přičemž Alex Cross jasně ukazuje, že aktuálně tenhle stárnoucí plešoun nezvládne ani základní úkony jako vedení herců a gradace akční scény. Něco tak směšného jako finální souboj, v němž by podobně obézní fízl dostal nakládačku, že by se z ní vzpamatovával ještě druhé vánoce, jste neviděli. A neuvidíte do dalšího Cohenova fláku. DODATEK: Další potrvzení pravidla, že filmy s Edou Burnsem jsou vždy akorát sračky. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Dlho som sa tomuto akože thrilleru vyhýbal a vedel som prečo. To je prachmizerná práca všetkých zúčastnených - od scenáristu, režiséra, hercov až po kameru. Dej nemá logiku, napätie sa odsťahovalo do Humpolce, kamera je niečo príšerné a Perry v hlavnej úlohe je ako päsť na oko, tomu chlapovi neveríte ani prd. Toto by sa malo vyučovať na filmárskej škole na predmete ako sa nemá točiť thriller. ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Oveľa menší prúser ako som čakal. Fox je super záporák. A niektoreé časti filmu sú dobre natočené. Čo je najdôležitejšie film ma nenudil. Hlavný problém filmu je ale Tyler Perry. Ktorý idiot mu dal tú úlohu??? Wtf. Tučné prasa s nulovou schopnosťou hrať. Keby je miesto vo filme Idris Alba ako sa pôvodne počítalo, pridá sa trochu akcie a vylepšia sa niektoré detaily mohla to byť štvorhviezdičková záležitosť. Perry ale zráža film tvrdo dole. 50%. Do riti. Hlavne, že Dredd a Bullet to the head u nás do kín nejdú a túto vec hrali. Distribútori by si mali dať poriadnu facku. ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (7)

  • V knihách býva Alex Cross (Tyler Perry) vo Washingtone D.C., kým vo filme je obyvateľom Detroitu. (beso74)
  • Matthew Fox kvůli své roli držel přísnou dietu a pravidelně cvičil, aby tak nabral dostatek svalové hmoty a ztratil velké množství tělesného tuku. (Miuri)
  • Manželku režiséra Roba Cohena lze ve filmu zaznamenat v restauraci coby číšnici zvoucí Marii Crossovou (Carmen Ejogo) k jejímu stolu. (Conspi)

Súvisiace novinky

Tyler Perry na stopě zločinu

Tyler Perry na stopě zločinu

21.03.2011

Na návrat policejního psychologa a vyšetřovatele Alexe Crossa, kterého ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk ztvárnil Morgan Freeman, jsme se těšili. V nové verzi si ho měl totiž zahrát Idris… (viac)

Reklama

Reklama