Reklama

Reklama

Chlap na roztrhanie

  • Česko Chlap na roztrhání (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý profesionálny športovec George (Gerard Butler) sa snaží odčiniť svoju bujarú minulosť. Keď bol športovou hviezdou staral sa len sám o seba a na rodinu mu čas neostával. Jeho bývalá žena (Jessica Biel) už dávno žije s novým priateľom a teraz, keď jeho športová kariéra skončila, si zrazu uvedomí, že o syna by mohol definitívne prísť. Začne preto trénovať synov futbalový tím. Bohužiaľ však zistí, že mamičky jeho zverencov sú príliš krásne a neposedné a dosť ťažko sa im odoláva. (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (160)

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Bývalý hvězdný fotbalista (Butler) začíná na typickém americkém předměstí trénovat dětské fotbalové družstvo, a to se náhle dějí věci: místní nemluví o ničem jiném, zoufalé manželky mu samy lezou do postele a prohnilí manželé ho chtějí za kámoše. Po svižném rozjezdu je tato křečovitá půlhodinka tím nejslabším, naštěstí v druhém poločase hodí scénář všechny podzápletky za hlavu a zaměří se čistě na romantické znovudobývání bývalé lásky a odloučeného synka, které skóruje bez zádrhelů. ()

cerbygerby 

všetky recenzie používateľa

Sportovní film o bývalém super fotbalistovi, který se zraní a život jde z kopce. Dokud nezačne být fotbalovým trenérem. Od té doby je opravdu chlapem na roztrhání. Na své si přijdou i ženský, protože tu je i ta romantická složka, když se chce vrátit zpět ke své manželce a svému prckovi, kvůli kterému to vlastně všechno začalo. Plno známých herců že se divím proč to nikdo nepřeložil. Našel jsem to jen se Slovenskýma titulkama. A to si myslím že by si tento film zasloužil překlad a více shlédnutí, protože je fakt super a já ho můžu jen doporučit. Za mě kvalitní 4* a 80% ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Skutočne až hlúpo sa pozerá na slávne mená ženského pohlavia, ktoré sa zhadzujú pri predbiehovaní sa v tom, ktorá prvá Gerardovi roztiahne. Ale možno pre nich posledné riešenie, lebo tá podoba na seba samú akosi začala pomaly unikať, hlavne u Katríny Zety. Každpádne tento radodajný prvok mal byť základom humoru a to fakt teda nie. No ak tieto herečky vyzneli hlúpo, ešte hlúpejšie vyznelo 13 producentov, ktorí sa nevedeli dohodnúť, ako film bude vyzerať a tak vznikol z toho miš maš, do ktorého narýchlo a zbytočne pritiahli známe mená, lenže oni natiahli rozpočet na 55 miliónov. Výsledok: Zarobených 27,8 mil. Vyplatilo sa veru. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Nespoľahlivý blbec ako vzorný otec na štvrtinový úväzok, s tým sa nejako neviem stotožniť. A do postele mu lezú tie najväčšie sexbomby spomedzi mamičiek, to by som zase bral, len nehrám futbal. Americký mužský sen v romantickom klišé zachránili len tie herečky, škoda, že Uma tam mala primalý priestor, aj vo svojom požehnanom veku bola na zožratie. Nereálny koniec jednu hviezdu bohužiaľ ubral, vo filme chýba pohľad na vec z druhej strany, máme tu len pohľad nášho mača. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ak tu máme znova príbeh, ktorý má vopred narysovaný pôdorys a nemá teda čím prekvapiť, tak to môžu zachrániť herci a režisér. No a to sa presne stalo v prípade Chlapa na roztrhanie. Som rád, že uvažuje presne ako ja. To znamená, že sa vyspí so ženami s ktorými by som sa vyspal aj ja a ak odmietne, tak je to z dôvodu, pre ktorý by som to ani ja neurobil. Je nutné vyčítať feel good filmu klišé, keď ich tu podvedome očakávame a v takýchto prípadoch ich berieme ako prostriedok práve k tomu dobrému pocitu? Možno je, ale nechce sa mi. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (12)

  • The New York Times film označil za „najhorší film roka 2012“. (Arsenal83)
  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)
  • Film sa stal veľkým kasovým prepadákom, keď zarobil len necelých 28 miliónov dolárov pri nákladoch 55 miliónov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama