Reklama

Reklama

Tom (Jason Segel) a Victoria (Emily Blunt) sú milenci, ktorí sa nie a nie vziať, pretože im v ceste za dokonalou svadbou neustále stoja nejaké pracovné povinnosti, rodinné tlaky a veľa iných prekážok. Nestanú sa zásnuby  dobu neurčitú hrobárom ich vzťahu? (TV Doma)

Videá (40)

Trailer

Recenzie (272)

PauloZ 

všetky recenzie používateľa

Naprosto pohodavá komedie, ale rozhodně slabší než Kopačky a Dostaň ho tam. Navíc mi přijde, že 2 hodiny jsou na romantickou komedii zbytečně moc. Herci mě bavili všichni, až na pár trapných scének, které naštěstí střídaly ty zábavné a trefné momenty, ale není jich tam za tu dlouhou stopáž moc, což je škoda. Průměrné, ale ne špatné. ()

selviskhed 

všetky recenzie používateľa

Výsledkem spolupráce Judda Apatowa a Nicholase Stollera se stalo přesně to, co bychom od obou čekali, tedy nadprůměrná sprostá romantická komedie s poněkud gargantuovskou stopáží. Pokud máte základní přehled v oboru sociální psychologie, tak si ke zdejšímu hodnocení neváhejte přimyslet pár procentních bodů navíc, protože právě kvůli vědecké kariéře v sociální psychologii hlavní hrdinka odloží datum svatby a hodně scén z Violetiny katedry vyznívá vtipněji, pokud víte co zkoumaly některé experimenty, které se opravdu uskutečnily. ()

Reklama

Hees 

všetky recenzie používateľa

Tento veľmi dlhý romantický film, ktorý ani nie je veľmi komédiou, ale skôr ukážkou toho, že keď sa treba nejako rozhodnúť tak to netreba stále odkladať pretože čo? Bohužiaľ žijeme len raz a čas uteká. Ďalšia vec vo filme je to, že niekedy sa obetujeme pre druhého až príliš a nám nič nezostane. Hlavný hrdinovia hraní Jasonom Segelom a Emily Blunt sa k sebe hodia ako pár a ich výkon je čisto priemerný. Film trpí svojou dĺžkou a určité pasáže sú lepšie a iné horšie, ale ako celok film vôbec nepôsobí zle, len bohužiaľ je príliš dlhý. Ďalšia vec je tá, že tento film rozoberá dôležité životné rozhodnutia a časti, ktoré majú byť vtipné veľmi často vtipné nie sú a nepasujú do filmu. The Five-Year Engagement by si zaslúžil skôr poučný koniec a nie takýto aký mal, ale tak čo sa dá robiť treba hodnotiť to čo som videl a nie čo by som mohol, aby film bol lepší. (Hodnotenie 2,5) ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Mám rád, keď sa vo filmoch hovorí a spomína o iných filmoch znie to tak, že si ľudia nájdu cestu a čas venovať pozornosť filmu a majú prehľad v tomto uponáhľanom svete o filmovom dianí okolo nich. Jedným z často skloňovaným slovom sa v tomto filme stal názov animáku Ratatouille. V tejto komédii dostal priestor aj neskrývaný a otvorený životný postoj a správanie viacerých ľudí čo som tiež docenil, keď úprimne po zosobášení Alex zahlásil "kurva my sme sa zvali". Vtipnou formou bolo podané aj riešenie konfliktu medzi profesorom, ktorý pobozkal mladú snúbenicu chlapa, ktorý by svojou postavou mohol skoliť aj draka no on sa to rozhodol riešiť diplomaticky a k tomu sa mu ešte ušlo aj za ucho. Tak ako v každom romantickom filme, ani tu nechýbala tŕnistá a dlhá cesta, kým si osudový pár uvedomil, že patria k sebe. Odvážne no pravdivé prirovnanie o koblihách, znelo ozaj trefne, hlavne pre tie ženy, ktoré si myslia o sebe, že budú večne mladé a že to čo hľadajú majú pred sebou, len sú zaslepené kariérou, alebo inou "dôležitejšou motiváciou". ()

SaNcHeZ_cz 

všetky recenzie používateľa

Jason Segel zas a znovu. Originální zápletka, skrývající až překvapivě malé množství hlavní ingredience, tedy originality. Bohužel obsahuje až příliš velkou ležérnost a dokáže utahat během dvou hodin i otrlého diváka. Palec nahoru však přesto dostane, protože i přes veškeré své chyby se jedná o poměrně příjemný film. Sympatické charaktery, sbírka romantických klišé a vztahová odysea se světlými i temnými chvilkami. [55%] ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (8)

  • Filmovalo sa na viacerých miestach v americkom štáte Michigan, a tiež v štáte Kalifornia. (MikaelSVK)
  • Jedná se už o druhou spolupráci režiséra Nicholase Stollera a herce Jasona Segela, přičemž v prvním případě se sešli při natáčení snímku Kopačky (2008). Jason Segel a Emily Blunt se sešli už jako pár ve filmu Gulliverovy cesty (2010). Oba se také objevili ve filmu Mupeti (2011). (Riddick77)
  • V prvních trailerech, předtím než je Violet Barnes (Emily Blunt) střelena šípem do nohy, slyšíme, jak malá holčička řekne: "Jsem Pocahontas". V pozdějších trailerech je to nahrazeno větou "Jsem Katniss" jako reakce na úspěch filmu Hunger Games (2012). Ve filmu je nakonec použita věta s Pocahontas. (..Lucas..)

Reklama

Reklama