Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(viac)

Videá (17)

Trailer

Recenzie (298)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Trochu naivné pokračovanie, pri ktorom treba mozog nastaviť do polohy - off. Nad niektorými vecami sa rozum zastavuje a iba nechápavo krútim hlavou. Ešte výraznejšie ako v prvom diely (podstatne lepšom) sa film podobá na sériu Saw. Podobných vyvražďovačiek sú stovky, jediná pozitívna vec na tom je hlavný hrdina známy z toho lepšieho úvodného dielu. Mr. "skinface" s mŕtvymi očami plyšového medvedíka asi celý život nerobí nič iné len vymýšľa a vyrába pasce. Je až neuveriteľné, že sa sám do nejakej nechytil. Kedy stihol vyrobiť "kosačku" na ľudí v disco bare, keď budova nie je jeho? Majiteľ mu za to asi platil...Prečo sa nedokáže samopalom trafiť do trojice ľudí zo vzdialenosti 2-3 metre? Ako dokáže len tak bez povšimnutia majiteľov, úradov či bezdomovcov budovať svoje sídlo v opustenej továrni, v ktorej má i elektrinu! Hlavný hrdina sa so zlomenou rukou dokáže biť (so zdravými rukami na neho nemal!) , v rozhodujúcej chvíli keď je "skinface" na lopatkách mu namiesto noža do srdca dá jednu cez držku. Namiesto toho aby ho zabil a uistil sa , tak sa hrá so zapaľovačom a nechá to na náhodu...Je tu toho veľa , čo mi prekážalo. Máloktoré postavy v horore sa správajú logicky, zvykol som si, ale tu nič navyše nebolo. Prvý diel za štyri hviezdy, toto pokračovanie bez nápadu iba dve. 40%. ()

Hoyt 

všetky recenzie používateľa

Velmi slušné pokračování, řekl bych že i o kousek lepší. Není to už tolik depresivní jako Collector ale nadruhou stranu to má spád od začátku do konce. Klidně bych si tady přál aby byl film tak o 20-30 minut delší a to se moc často nestává. Po příchodu do opuštěného hotelu začíná peklo v podobě zlověstných pastí, setkání s náhodnými trýzněnými postavami a všelijakých jiných úchylek jednoho z nejbrutálnějších filmových monster poslední doby. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Potom ako sa Arkin zhodou náhod dostáva z kufra "zberateľa", je požiadaný o pomoc od bohatého mecenáša pri hľadaní jeho jedinej dcéry, ktorá sa tak po jeho úniku stala novou obetou Collectora. V sídle pomäteného sériového vraha to však bude ťažšie, ako si podaktorí myslia. Tento film ani z ďaleka tieň prvej časti neprekročil. A to snáď absolútne ničím. Napätie sa vytratilo, originalita stratila svoje čaro. Do toho kopec nelogického, ako v správaní osôb tak vo vývoji deja. Pokiaľ ste však fanúšikom Saw série a prvá časť The Collector bola pre Vás rovnako veľkým zážitkom ako pre mňa, ľutovať nebudete a strata času to taktiež nebude - 65 %. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Hey Saw! Welcome BACK in da House full of TRAPS!! Parádní Moderní Horor s bravůrním Gore a výtečnou Kamerou neustále se něco děje, každou chvíli někdo příjde k zranění,né zrovna hezkým způsobem ! Záporák opět drsný, chladnokrevný a nekompromisní! Zdálo se mi, že občas slyším Hudbu i ze Sawu,což mě příjemně naladilo ! jOO jOO Něco takového tady tenhle rok Chybělo ! Scéna v 11 Minutě jednoznačně TOP of Year ! 80% ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Málo kedy to poviem,ale dvojka prebehla jednotku o dve triedy(v tomto prípade o hviezdy). Tá scénka na diskotéke,fakt svelo krvavá až tak že neviem či by som po tomto filme mal dobrý pocit byt na nejakej s diskoték.Parádna krvava gore jazda po ktorej by som aj ja niekomu zapichol vidle do krku.Veľmi domyselné boli aj pasce v starom hoteli a nasadenie žoldnierov bolo naozaj veľmi dobre spracované.A tento krát to pristalo aj J.Stewartovi,ktorí bol živší ako v The Collector. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (2)

  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)
  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)

Reklama

Reklama