Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka mladých ľudí zaoberajúcich sa výskumom paranormálnych javov prichádza do starej rodinnej vily v Lousiane, kde pred 25 rokmi došlo k štvornásobnej rituálnej vražde. Snaha o opätovný kontakt s mŕtvymi však nedopadne podľa predstáv samotných návštevníkov. Výsledkom zahrávania sa s temnotou je niekoľko mŕtvych i nezvestných. Teda, až na jednu výnimku.
Keď detektív Mark Lewis dorazí do vily, nájde v nej tri mŕtve telá a živého Johna, ktorý je v šoku. Mark preto zavolá policajnú psychologičku Elizabeth Klein, aby Johna vypočula. Medzitým sa Mark spolu s technickou podporou snažia obnoviť kamerové záznamy z domu, aby získali informácie o tom, kde sa môžu zdržiavať ďalší preživší. V tomto procese detektív objaví temné Johnovo tajomstvo... (*CARNIFEX*)

(viac)

Recenzie (107)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Lampa před domem pomalu zhasíná...nový HP?....ne, lovci duchů. K duchařinám z posledních let přistupuji bez větších očekávání, jelikož tenhle žánr ztratil svoji strašidelnost. Snad i proto mě nakonec Demonic překvapil. Plus - obstojná kamera a minimum FF (čehož jsem se v jedné chvíli obával, že převládne), zdařilá hudba i atmosféra, téměř absence digitálních bubáků (těch pár záblesků bych ani nepočítal). Minus - nic originálního (co taky ve vyčpělém žánru objevit, že), lekačky doprovázené třískáním do piána a bicích (udělat na diváka baf je jistě lákavé, ale laciné), spíše jen náznaky okultismu (zatraceně, klidně se mohl objevit sám Satan) a průměrné herecké výkony (dobře, je-li spád a napětí, herci nemusí být oscarové hvězdy) - detektiv byl nesympatické dřevo. Ne zcela špatné, leč na jedno podívání dostačující. ()

Kejf. 

všetky recenzie používateľa

Myslim, ze pro vetsinu z nas bylo nejvetsim lakadlem jmeno James Wan spojene s timhle projektem... Ale kdeze! Wanuv otisk jsem absolutne nepocitila, priznam se, ze netusim, jak moc velke slovo producent ma, ale tohle byl jeden z tech nudnych hororu, co jsem videla. Lekacky celkem ok, asi trikrat mi fakt zamrazilo, ale neustaly stridani scen z vysetrovani a scen z baraku nedokaze vybudovat absolutne zadnou atmosferu strachu. Ono ale zase na druhou stranu, kdyby to bylo v casovy posloupnosti, mozna by to byla nuda jeste vetsi. Namet taky nic svetabornyho, podobnych hororu je na 150. Za me film, u kteryho za tyden zapomenu i nazev... Ale plakat ve stylu The Conjuring se mi fakt libi :) ()

Reklama

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Je prebytočné tady WANovat - tohle je totiž len jeho vyžmýkanej hadr. Spíše mi vadí absence novátorkýho prístupu. To nekonečné "vývolávaní" pomalu už čehokoli mi (s)prostě vadí. Vďaka Bohu, že pod kobercem nebyl pentagram. Ta převeliká autentičnost a tiež nábeh do FF postupne liquidovalo môj zájem ktorý sa zastavil na ľahkovážnej 2ke. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

V starom dome je objavených niekoľko mŕtvol, prichádza polícia a začína vypočúvať jediného, vyplašeného človeka, ktorý masaker prežil. Ten tvrdí, že sa im tu seansa vymkla z rúk a hoci vyšetrovatelia paranormálnemu vysvetleniu neveria, onedlho sa objavuje čoraz viac podivností... James Wan's House of Horror alias Demonic je v podstate obyčajný, opozeraný horor dnešnej doby a s Wanom má už spoločné iba produkčné meno na komerčné účely. Máme tu 2 prepletajúce sa a trochu chaotické dejové línie, kde je bohužiaľ jedna otrepanejšia než druhá. Prvá je zo súčasnosti a predstavuje policajnú vyšetrovačku (trochu pripomínajúcu "Saw") a druhá jej predchádza a predstavuje partiu mladých, ktorí s kamerami nabehnú do osudného domu (pripomínajúc stovky podobných hororov). V závere sa to podľa očakávania dovlečie do zlučujúcého, predvídateľného finále, na ktorom bolo najlepšie, že tento nudný hororový podpriemer uzavrelo. ()

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Takže celkovo očakávaný horror dopadol tak ako som nechcel. Keď už od úvodných minút si správne tipnete o čom to bude, ako to bude pokračovať (ľakačky nepočítam) a ako to nakoniec dopadne, tak nieje o čom. Po technickej stránke nemám čo vytknúť, policajt a psychologička sú fajn, ale ostatné je len ďaľší duchársky priemer ,ktorý nemá čím prekvapiť. Meno Wan v úvodných titulkoch je len chabá reklama resp. žiadosť o to ako na tento film naľákať divákov. Škoda, tešil som sa. 45% ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama